kadını çok kırdım :((

Gercekten kırıldı mı. İş zor gelmiş de olabilir.
Pek kırıcı konuşma olmamış sadece açık konuşmuşsun ben olsam ben de öyle yaparım. Gerçi tanıdık olunca böyle profesyonel gibi konuşmalar tuhaf kaçıyor herhalde.

250 lira 1 günlük detaylı temizlik parası, sen aylık çocuk bakımı için mi bunu düşündün, işte milletin ağzına bakmanın sonu, bu arada B12 ne baktır

aynen öyle 2010 da 900 e baktı evine de akşam araba ile bıraktık

Daha önce bi arkadas yazmis ben de yaziyim bi cicek yaptirin ufak bi hediye alin ve olayi oldugu gibi samimiyetle anlatin. Ikiniz de iyi niyetli insanlara benziyorsunuz belli ki bilerek isteyerek olmamis bi anlik hata diyorsunuz her seyi anlatin.
Özür dileyin hatta israrla özür dileyin ki gercekten samimiyetknize inansin.
Ha bir de sunu da belirtin, sirf cocuga baktiracak baska birini bulamadigin icin özür dilemedigini söyle, o kisiye gercekten deger verdigin icin ve aranizin bozulmasini istemedigin icin özür diledigini de belirt ki seni yanlis anlamasin

Güvenilir kişi bulmak ne kadar zor, para ikinci planda kalıyo bunun yanında, neler duyuyoruz okuyoruz, çocuğu döven söven eziyet eden kişiliğini yerin dibine sokan, en önemli aylar bunlar, 36 aylık olana kadar ki süreç çok çok önemli, ben Asabi adamım mesela annem harici baktıramam kimseye biri yamuk yapsa katil olurum aldım ücretsiz iznimi oturuyorum

Normali 400 falan degıl yanlş yonlendrmişler 600 den asagı hak yemiş oluyorsunuz. Canınızı emanet edeck kadar guvenmışşınız 50 liranın hesabını yapmşşınız. Yazık kadına şimdi su tavrınızdan snra zaten vermeyın cocugu..

Sen samimi bir sekilde konusur ozur dilersen eskisi gibi olur.

Yarim gune 600 mu veriliyor cidden ?

Ben bu fiyata çocuk bakıcılığı ilk kez duyuyorum. Zaten çok ucuzmuş. Özür dileyin ve burada yazdıklarınızı ona anlatın

Sen samimi bir sekilde konusur ozur dilersen eskisi gibi olur.
teşekkür ederim mesajınız için o kadar kötüyüm ki şu an çok iyi geliyo bu yazdıklarınız
bazıları daha fazla üzmek için çabalıyor bence başkalarını mutsuz etmekten,mutsuz görmekten,ağlatmaktan zevk alıyolar.belkide kendi mutsuzluklarını ancak bu şekilde kabullenebiliyolar

Ama arayi uzatma. Bence bir an evvel
Ozur dile. Her insan hata yapar. Herkesi de oldugu gibi kabullenmek
Lazim, iyi niyetli olduklari surece.

Diyer yazanlar da ne kadar da cok
Uzgun oldugunu dusunmemislerdir.
Bosver sen simdi herseyi.

İyide bu sonuçta iş. Ortak bir paydada buluşmaniz lazım. E o da para meselesini hiç acmamis daha önce, siz emeginizi öderim diyince gündeme gelmedi mi bu para konusu??

Bence aglayarak duygu sömürüsü yapıyor gibime geldi. Piyasadan fazla söylerken iyiydi, sizin iyiniyetinizi kullanmasın sonra. Peki başkasını bulayim abla ya da ben su an için bu kadar ödeme yapabiliyorum elim sıkışık demelisiniz. Kabul eder gibime geliyor.

Senin oglusa yan bakan da yandi desene :)

Arkadaşım ne yap et kadının gönlünü al. Bana temizliğe yardım etmeye bi abla geliyo günde 150 lira trink ucuyo. Kaldı ki 9 aylık bebeğe bakmakta öyle kolay değil. Altını temizlemesi üzerini giydirmesi var. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama o 200 300 liraya çocuk baktıran arkadaşlarin bayaaa bi sallamış. Komşum baktı 4 yaşında çocuğa aylık 800 lira. Hemde haftada 3 gün sadece. Üstelik bu devirde güvenilir insan bulmak çok zor.

Sen en kısa zamanda bi tatlı al. Bi de çiçek. Git ayağına kapan demiyorum da bi şekilde özür dile.

Yarim gune 600 mu veriliyor cidden ?
Bu işi iş olarak yapanlar için oyle sıgorta vs derkn hayli yuksek meblaglar ckıyor ortaya. Bız yıgenım için 6 aydr arıyoruz . Boyle guvendıgımız bırını bulmuşşunuz daha dıkkatli olmalıydınız. Yol parası vs derdıde yok. Ama araya kırgınlık gırmış cocuk emanet ediliyor aşabilecekmi

50 lira için yaptığınız çok ayıp olmuş.velev ki içinizden geçirmiştiniz.sizin çocuğunuza bakacak insan için 50 liranın lafını mı yaptınız?ben olsam ben de 3 kuruş almam çocuğa da elimi sürmem bi daha.

Benim kayınvalidem 1.100 e bakıyor yarım gün 400 bile az evlat emanet ediyorsunuz neticede ama çevredekilerin şöyle herşeye burnunu sokmasına sinir oluyorum.350 ye değil 100 e de bakılır ama tuvalete kapatır siz gelince çıkartır çocuğu(Bir yakınımın başına geldi)
karşı komşusuydu hemde.
Size tavsiyem kendi evinizde baktırın kamera koyun heryere koyduğunuzu da bildirin.
Ve para konusunda asla asla ve asla cimrilik yapmayın can emanet ediyorsunuz.Siz onu memnun edin evladınıza iyi baksın ..
Kayınvalidemin baktığı 4 yaşında karşı komşusu ama annesinden daha iyi bakıyor yıkıyor öperek uyutuyor çorbalar yemekler yapıyor.Annesi süt veriyo sürekli yemek derdinden.Ama zam yapmaya gelince vermek istemiyor oda birgün Dedi çocuğun nekadar Mutlu yediriyorum gezdiriyorum sen neden bana 50 tl yi çok görüyorsun al çocuğunu kendin bak böyle yapacaksan Dedi .Kadına ayran al çocuk içiyor diyor unutuyor hiçbişey getirmiyor eve.
Çocuğun poposu pişmiş yara olmuş krem alıp getirmemiş .K.v diyor içim acıdı yavrum Nasıl kaşındı acıyı diye..Çıkıp alamamış annesine getir demiş ...
Allah hayırlı vicdanlı insanlarla karşılaştırsın Melek'lerinizi korusun.Amin

Son düzenleme:
400 mu neresi orası bizim burda ne kadar sanslisiniz ama yinede ayıp etmeyi basarmissnz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…