- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
1200 1300400 mu neresi orası bizim burda ne kadar sanslisiniz ama yinede ayıp etmeyi basarmissnz:)
Ya ayıp olmuş tabi.yazik kadın nasıl üzülmus ayrıca orası neresi bacim ne 350si burda tam gün 1000 den başlar yarım gün 600.
En değerli varligini bırakıyorsun 50 tl hesabı yapılır mı...Hatta 400 se sen ver 420 üstüne de bir hediye bişey.
Neyse üzülme. Özür dile basiretim baglandi de.duzelir merak etme.ictenlikle uzgünlügünü belirt.
ne 350 si yahu, yarım güne 600 den aşağı bakılmıyor.. 50 lira için yaptığınız çok ayıp olmuş..
O yer neresi ben de çok merak ettim valla.
Daha yeni bir arkadaşım 550 ye başladı bir bakıcıyla.
8 buçuk 2 buçuk arası.
Burası Ankara'nın Çubuk ilçesi üstelik.
Konu sahibi bence bir hediye ile git özür dile.
Benim aklımdan çıkmış konuştuğumuz, kusura bakma.
Ben senden başkasını düşünemem de güvenemem de kırdıysam affet hakkını helal et diye dil dök.
Aylik 400se az bile yani .
O fiyata cogu kimse bakmaz 250ye baktiranlar haftada bi iki gün baktiriyor sanirim kimse 250ye bakmaz bizim burda bir milyardan asagi baklmiyor tam gün yarim ise en az 500 dür ki 250 cok mantksz geldi
Çok büyük b yer deıil ama 600e bakan var yarım gün çünkü bazen yarım günü geçiyor ..
Yarım gün 400vaaav bursada 1100-1200e çocuk bakılıyor yarım gün bile olsa 700den aşağı bakanı duymadım..ama olay para değil komşunuz yaptığınız muameleye alınmış affetmese bile bir çiçek yaptırıp gidip ozur dileyin...
250 mi? Ay oraya taşınmak istiyorum , neresi orası?
Küçük bir yerde yaşıyorsunuz sanırım. Ben kizimin bakicisina 2010'da yarim gun icin 450 tl veriyordum. Ankara'da. Soylediginiz rakamlar çok düşük.
250 verenler köle mi çalıştırıyorlar?
400 bile az, belki oraya göre kabul edilebilirdir.
Bir de neden ocakta zam yapmanız gereksin, yıllık anlaşmıyor musunuz?
250- 350 ye nerede bakıyorlarmıs ya
burda aylık 800 - 1000 tl verıyor ınsanlar
400 tl resmen bedava
ben olsam bende kırılırdım cıkolata alın gıdın zıyaretıne ozur dıleyın cumlem yanlıs oldu oyle demek ıstemedım dıyın
calısmak ıstememesı normal bundan sonra saglıklı bı ılıskınız olmaz hep mahcup olursunuz eskısı gıbı asla olmaz ama en azından gonlunu alın
aynen öyle 2010 da 900 e baktı evine de akşam araba ile bıraktık
Ben bu fiyata çocuk bakıcılığı ilk kez duyuyorum. Zaten çok ucuzmuş. Özür dileyin ve burada yazdıklarınızı ona anlatın
8-5 çalışanlar 800tl veriyor bakıcıya400 mu neresi orası bizim burda ne kadar sanslisiniz ama yinede ayıp etmeyi basarmissnz:)
peeessss8-5 çalışanlar 800tl veriyor bakıcıya
benim 1 günüm boş diğer 4 gün sabah 8.30da geliyor en geç 12.20de evde oluyorum evlerimiz yakın aynı site içinde en geç 12.30da evinde oluyor.
bebeğin bütün zahmeti onun üstündeymiş gibi konusuyosunuz bilip bilmeden ama kahvaltı yapıp uyuyo.
250ye bakan bayanla aynı binadayiz oda sormuş eşime kim bakacak diye bakmaya niyeti var.üstelik çok güzel baktığını söylüyo baktiran arkadaş.yani ben para düşünüyo olsaydım direk ona verirdim bu senede 300e bakardı. benim derdim başka siz beni paragöz yaptınız kusura bakmayın ama bence bu çalışmaya 350de yeter 400de ben kadını kırdığıma üzülüyorum
kusura bakmayın sitemim size değildi. sizi para konusundaki açıklamamı görmeniz için kattım.400e bedava demişsiniz yapeeessss
sahsen ben asla paragoz oldugunuzu soylemedım ımasında bıle bulunmadım
fıyatı gorunce sasırdım antepde bakıcılar kresten daha pahalı cunku
hıc bısey demememe ragmen benıde alıntılayıp bu lafı soyluyorsunuz ya
sıze tavsıyem genel olarak uslubunuz cok ters yanlıs
,bence sız kadından ozur bıle dılemeyın... daha kotu olmasın
8-5 çalışanlar 800tl veriyor bakıcıya
benim 1 günüm boş diğer 4 gün sabah 8.30da geliyor en geç 12.20de evde oluyorum evlerimiz yakın aynı site içinde en geç 12.30da evinde oluyor.
bebeğin bütün zahmeti onun üstündeymiş gibi konusuyosunuz bilip bilmeden ama kahvaltı yapıp uyuyo.
250ye bakan bayanla aynı binadayiz oda sormuş eşime kim bakacak diye bakmaya niyeti var.üstelik çok güzel baktığını söylüyo baktiran arkadaş.yani ben para düşünüyo olsaydım direk ona verirdim bu senede 300e bakardı. benim derdim başka siz beni paragöz yaptınız kusura bakmayın ama bence bu çalışmaya 350de yeter 400de ben kadını kırdığıma üzülüyorum
öyle yapcam ya para konuşamam artık bakmaya devam ederse 500 veririm.söylersem bu sefer parayla gönlünü almak gibi olmasın.çok Özür diledim bende ağladım pişman olduğumu gördü.ama bırakmak istersede haklı o zamanda nasıl eskisi gibi olabiliriz nasıl düzeltebilirim bilmiyorum inş affeder unutulur bu yaptığım
Benim kayınvalidem 1.100 e bakıyor yarım gün 400 bile az evlat emanet ediyorsunuz neticede ama çevredekilerin şöyle herşeye burnunu sokmasına sinir oluyorum.350 ye değil 100 e de bakılır ama tuvalete kapatır siz gelince çıkartır çocuğu(Bir yakınımın başına geldi)
karşı komşusuydu hemde.
Size tavsiyem kendi evinizde baktırın kamera koyun heryere koyduğunuzu da bildirin.
Ve para konusunda asla asla ve asla cimrilik yapmayın can emanet ediyorsunuz.Siz onu memnun edin evladınıza iyi baksın ..
Kayınvalidemin baktığı 4 yaşında karşı komşusu ama annesinden daha iyi bakıyor yıkıyor öperek uyutuyor çorbalar yemekler yapıyor.Annesi süt veriyo sürekli yemek derdinden.Ama zam yapmaya gelince vermek istemiyor oda birgün Dedi çocuğun nekadar Mutlu yediriyorum gezdiriyorum sen neden bana 50 tl yi çok görüyorsun al çocuğunu kendin bak böyle yapacaksan Dedi .Kadına ayran al çocuk içiyor diyor unutuyor hiçbişey getirmiyor eve.
Çocuğun poposu pişmiş yara olmuş krem alıp getirmemiş .K.v diyor içim acıdı yavrum Nasıl kaşındı acıyı diye..Çıkıp alamamış annesine getir demiş ...
Allah hayırlı vicdanlı insanlarla karşılaştırsın Melek'lerinizi korusun.Amin
kusura bakmayın sitemim size değildi. sizi para konusundaki açıklamamı görmeniz için kattım.400e bedava demişsiniz ya
Sorma canm benimde içim parçalandı çocuğun hhareketlerinden şüphelenmiş annesi kamera yerleştirmiş.tuvalete kapatıp orada tutuyormuş çocuğu tabi yasal süreç başlatmışlardır çok fazla detay bilmiyorum sonrası ile ilgili ama ruh hastası çok insan var..tuvalete mi kapatmis Kiyamam nasil cikti ortaya sikayet etselerdi pisligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?