• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadını çok kırdım :((

Çocuk bakmak zor iş fabrikada çalışırsın ama can emanet alıyorsun onun stres ve sorumluluğu bambaşka kayınvalidem baktığından biliyorum aman üşümesin aman düşmesin..Oyüzden çocuğum yok ama birgün Allah kısmet ederse bizede ve baktırmak zorunda kalırsam asla parayı mevzu etmem gerekirse kendimden mutfağımdan kısar ona fazla veririm ki çocuğumu memnuniyetle baksın.Duyuyorum yok temizlikte yap yok yemekte yap!Hayır efendim çocuk önemli olan ,ev işi olmasın çocukla ilgilensin yeter!

İş yerinde 400 vereceğim diye konuşan kimdi madem hatırlamıyorsun ?
Bal gibide sonradan vazgeçmişsin. Arkadaşlarınla konuşunca verdiğin ücret fazla gözükmüş gözüne.
Neyse bunu geçtim bence bu kadar moralinin bozulması gereken bi durum yok.
Komşunda abartmış. Sonuç itibariyle sırf komşun diye fazladan yağdıracak değilsin. İş başka arkadaşlık başka. E oldu o zaman bütün maaşını eline say.
Neye ağlamış bu kadar anlamadım. Saçma bi durum oluşmuş. Gereksiz yere ikinizde dert sahibi oluvermişsiniz.
Başka birini bul bakacak olsun bitsin.
ne kadar kolay yalancı damgası vuruyosunuz öyle
yazdığım yanlış anlaşılıyor galiba ben 400 rakamını unutmadım aklımda 400 vermek vardı hep.ben bunu bakıcıya söylediğimin farkında değilim.çok saçma geldi herkese ama şöyle oldu kadın eşiyle konuşmuş sonra bana geldi ne istiyosun ütü temizlik falanda istiyomusun dedi bende yok sadece bebek bakımı dedim bunun dışında ücret hakkında oturup bişey konuşmadık ben laf arasında dedim heralde tam 800 veriyolarmış sen yarım gün gelceksin diye çünkü aynen benim cümlelerimle konuştu kadın.oturup ücret konuşup kararlaştırsaydık unutmazdım tabiki.ücret kısmı netleşmemişti havada kalmıştı ve hala 400 dedimmi demedim mi tam hatıralmıyorum.yani hatirlamadigim kısım 400 değil bunu kadına söyleyip söylemedigimi hatırlamıyorum.aklımdaki ücret 400dü hep sonra programimda bir gün boş olunca diğer günlerde çıkışım 12.10 olunca arkadaşlarda fazla bulunca 350 yeterli diye düşündüm.umarım anlatabilmişimdir

Sabah 8de birakip oglen 12de alacaksaniz ve bunu haftada 4 gun yapacaksiniz haftaligi 16saate gelir. Normalde tam gun mesai saatinde calisan ve full olan biri 45saate yakin birakmak zorunda kalir. Sizinki 3te biri oluyor yani. Fiyat da 350 normalmis bence haklisiniz. Ev isi de yapmis olsa neyse ama sadece bebek bakimi icin yeterli sanki

herkes ne kadar ucuz olduğunu falan söylemiş ama ben yaptığı işe göre aldığı 350 lirayı az görmedim
4 gün saat 12 ye kadar çocuk bakımı ekstra yemek yok temizlik yok

asıl bence bu 1250 liraya bakarım evde ki hiç bir işe de karışmam diyenlerin aldığı çok fazla insanlar asgari ücretle 8-8 çalışıyorlar üstelik dakikaları boş geçmiyor tamam sorumluluk fazla ama öğretmenler kreştekiler ne yapsın 30 çocuk ücretli öğretmense 750 lira maaş

bizim burda da böyle dadıya en az 1000 lira para bir de sigortası falan derken
kadın maaşımın yarısından fazlasını ona veriyorum diyor
sırf bu yüzden iş bırakıp çocuğa kendi bakanlar var

Sorma canm benimde içim parçalandı çocuğun hhareketlerinden şüphelenmiş annesi kamera yerleştirmiş.tuvalete kapatıp orada tutuyormuş çocuğu tabi yasal süreç başlatmışlardır çok fazla detay bilmiyorum sonrası ile ilgili ama ruh hastası çok insan var..
Aman Allah ım , nasıl insanlar var ya. Çocuk bir de küçükmüştür muhtemelen. İşte ben böyle şeylerden çok korkuyorum, katil olur insan. Şimdilik ücretsz izindeyim bakalım, Allah böylelerinden korusun.

Back
X