- 28 Mart 2023
- 88
- 9
- 8
- Konu Sahibi bir_garipanne
-
Ben akrep burcuyum kızlar aşırı kıskancım ama eşime karşı kafamda kuruyorum resmen ama eşımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazığını yedım sadece sosyal medya yazışması eşim normalde de sosyal hemen muhabbete başlar kılasik kova burcu telefonda bırsey yok watsap elimde mesencır elimde ply sotırden kontrol yapıyorum telefondaşifre bıle yok dökümanlar hep var ben şimdide marketteki kızlara taktım oradakilerle gırgır edip duruyor
Buraki hanimlarin bir cogu gercek hayatta soyleyemedikleri ne varsa burada sizden soylemenizi, yapmanizi beklerler. Sifir üslup, sifir cumle kurma yetisi...Merhaba Hanımlar geçen gün bir post açtım beni yerden yere vurdunuz sağ olun evet haklıydınız çünkü postumu okuyunca ben bile anlamamışken siz nasıl anlayabilirdiniz ki bu konuda size de hak veriyorum ama şöyle bir şey var ben o gün çok sinirliydim ya da belki duygusal boşluktaydım bilmiyorum ama bir şekilde bir şey paylaştım sizinle belki de dertleşmek istedim yaşadıklarımı az çok okuyanlar posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmadı İstanbul'dan ordu'ya taşındım cocuklarımla yanıma geldi söz verdi affettim ondan sonra hiçbir şeyini görmedim hiçbir şeyine şahit olmadım ama bu bende karakterinden dolayı bir araştırma gereği sürekli içimde Bir his düştüğü zaman araştırıyorum adamın hiçbir şeyini bulamıyorum bu bende takıntı haline geldi adamın giriş çıkış saatleri belli yaptığı şeyler belli zaten şu anki yaşadığımız yer çok küçük bir yer o zaman doktora git niye tedavi olmuyorsun psikiyatriye git falan diyorsanız zaten gittim benim sorunum küçük yaşta yaşadığım çocuk tacizi çok büyük bir şey değil ama bu bende erkeklere karşı aşırı derecede güvensiz liği ortaya çıkarttı ben bunu doktora da söyledim hani ilaç da kullansam bu bende böyle ya bu deveye gideceğim ya bu diyardan gideceğim eşimi seviyorum oğlumu da kaybettikten sonra kızıma bir kardeş yapmak istiyorum o da yalnız olsun istemiyorum yani konu bundan ibaret kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmadı İstanbul'dan ordu'ya taşındım cocuklarımla yanıma geldi söz verdi affettim
E oluyormuş işte, İstanbul'dan Ordu'ya çatt diye taşınabilmişsiniz iki çocukla, helal olsun valla biz karı koca iken bir yılda zor taşındık.kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmad
Siz de alakalı alakasız her konuda forumdaki üsluptan, üyelerden şikayet ediyosunuz ama maşallah son bir haftada 4 tane konu açmışsınız. Tahminimce başka üyelikleriniz de vardır. Hadi burdaki üyeler sorunlu olsun. Siz çok mu normalsiziniz de size o kadar laf denilmesine rağmen nefessizce konu açmaya devam ediyosunuzBuraki hanimlarin bir cogu gercek hayatta soyleyemedikleri ne varsa burada sizden soylemenizi, yapmanizi beklerler. Sifir üslup, sifir cumle kurma yetisi...
Ofkenizi bazen atamiyorsunuz ve girip buraya yaziyorsunuz. Ama buradaki sorunlu hanimlar sizi daha cok sinirlendiriyor adeta sinirden catlatiyor. Cunku mutsuzlar. Tek işleri burada millete salca olup kendi iclerindeki eziklik duygusunu atmak.
Umursamayin derim. Ben alistiysam herkes alisir gercekten
Gercekten cevap yazmaya layık gorgum sız oldunuz ben de baslıkta bunu anlatmak ıstedım ben dertlesmek ıstedım onlar dalga gecıyor evet kotu yazdım biliyorum ama oyle tesekkur ederim bir kadın kadınla bukadar dalga gecerse erkek ne yapmamız sözün ozu buBuraki hanimlarin bir cogu gercek hayatta soyleyemedikleri ne varsa burada sizden soylemenizi, yapmanizi beklerler. Sifir üslup, sifir cumle kurma yetisi...
Ofkenizi bazen atamiyorsunuz ve girip buraya yaziyorsunuz. Ama buradaki sorunlu hanimlar sizi daha cok sinirlendiriyor adeta sinirden catlatiyor. Cunku mutsuzlar. Tek işleri burada millete salca olup kendi iclerindeki eziklik duygusunu atmak.
Konu açıp,fikir istemeyin o zaman hanımefendi.Doğruya doğru,yanlışa yanlış diyoruz.Aşiriya kaçan fikirler elbet olacaktır,burası çok sesli bir ortam.Buraki hanimlarin bir cogu gercek hayatta soyleyemedikleri ne varsa burada sizden soylemenizi, yapmanizi beklerler. Sifir üslup, sifir cumle kurma yetisi...
Siz neden uzerinize alindiniz ? Bahsettiklerimden biri misiniz ? Tanimam etmem. Ortaya konustum. SusunuzKonu açıp,fikir istemeyin o zaman hanımefendi.Doğruya doğru,yanlışa yanlış diyoruz.Aşiriya kaçan fikirler elbet olacaktır,burası çok sesli bir ortam.
Aynen oyle ! Asagilik kompleksinden baska bir sey degil iste. Ben uzuluyorum hallerine. Siz de oyle yapinGercekten cevap yazmaya layık gorgum sız oldunuz ben de baslıkta bunu anlatmak ıstedım ben dertlesmek ıstedım onlar dalga gecıyor evet kotu yazdım biliyorum ama oyle tesekkur ederim bir kadın kadınla bukadar dalga gecerse erkek ne yapmamız sözün ozu bu
O el bana mı?Siz de benim hiç umurumda değilsiniz inanın.Konusmak için sizden izacet alacak değilim.Siz neden uzerinize alindiniz ? Bahsettiklerimden biri misiniz ? Tanimam etmem. Ortaya konustum. Susunuz
Benim normal olmak gibi bir iddiam olmadi. En azindan istikrarli tek konu hakkinda destek almaya calisiyorum. Ayrica yazdigimin sizi ilgilendiren kismini goremiyorum. İsim vermemisim.Siz de alakalı alakasız her konuda forumdaki üsluptan, üyelerden şikayet ediyosunuz ama maşallah son bir haftada 4 tane konu açmışsınız. Tahminimce başka üyelikleriniz de vardır. Hadi burdaki üyeler sorunlu olsun. Siz çok mu normalsiziniz de size o kadar laf denilmesine rağmen nefessizce konu açmaya devam ediyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?