kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercek karakterli insanlar kendını bellı ediyor tesekkurler

K
Engellıydı 7 yasında gece anıden uyurken vefat etti
Başınız sağolsun.Şimdi bir kızınız mı var?Kızıma kardeş yapmak istiyorum yazmışsınız ama madem sorunlu bir kocanız var,bu adamı niye tekrar tekrar baba yapıyorsunuz ki?Ergen gibi elinde telefon,gözü dışarıda biri eşiniz.

Konuya yorum yapıyormuş ama üyeleri es geçmiyor maşallah. Bizimle uğraştığı kadar kv ile uğraşsa kadından kurtulmuştu.
Kayınvalide konularını sıkıcı bulduğum için çoğu zaman okumuyorum bile, kendisini de tanımıyorum şükür bu sebeple.
Biri de tutmuş yukarıda bir çırpıda boşan diyenler asıl kendileri boşanmaz yazmış. Kadın üç kere aldatılmış, bakın bir değil, iki değil üüüüççç kere! Esas buna bir çırpıda boşan demeyen kadının fikirlerine hiç güven olmaz, değil tavsiye bir bardak kahve alınmaz böyle birinden.
Günlük dozumu aldım ben gidiyorum Cal.

Emin ol bir çırpıda boşan diyenlerin bir çoğu boşanmamak için ne taklalar atıp oluruna gitme yolunda kendilerinden olmadık şeyler veriyordur
Takla atamıyorum ben ya, çocukluktan yeteneksizim o konuda, korkuyorum kafam falan kopacak diye.

Hayır. Boynuzlandığım yerde bir saniye durmam, kimseye ikinci şansı vermem. Nereden çıkarıyorsunuz bu mesnetsiz iddiaları? İşim gücüm yok aldatan herif için takla mı atacağım, kendimize saygımız var.

Eğer ki psikolojik sorununuz varsa önce tedavi olun.Hayati zehir etmeyin kendinize.

Herkes sizin gibi gurursuz değil kişi kendinden bilir işi ama iş öyle değil

Siz eş seçme görevini savsakladınız diye herkes öyle değil ne değer veren kocalar var.
Sen beni nerden tanıyorsunBu saldırı ne ne hayırdir?Kadın boşanmak istemiyor inanmış eşine iyi kötü o yaşayacak.Herkesin fikrine saygı duymayı bileceksin sananee sen mi bakacaksin kadın boşaninca?He öyle diyorsan valla boşansin seninle gururlu hayata adım atsın Eminim sosyal hayatında sessiz bir şeysin he burada yargı sation.

Takla atamıyorum ben ya, çocukluktan yeteneksizim o konuda, korkuyorum kafam falan kopacak diye.
Sen o çoğunlukta değilsin demek Ya ben de değilim ama bazıları yapamıyor işte.Belki aile belki maddi durum belki de korkak ama yapamıyor.E ne yapacaz gurursuz mu diyip atacaz köşeye

Siz de kira köşelerinde avukat tutmak yerine buralarda herkese sataşmaya devam... Hoscakaliniizzz.
Utanmadın mı şunu yazarken ?
Gerçekten hangi vicdana sıgdırdın da yazdın depremzede birisine şunu ?
Aha konu sahibesinin bahsettigi kadın varya tam da sizmişsiniz.
Ayıp be !

Daattt yanlış tahmin.

Görsen korkutan tir tir titreyeceğin bir mesleği icra ediyorum

Herkes sizin gibi sessiz değil herkesi kendiniz gibi sanmayın.

Aldatan koca ile devam eden üyeyi savunduğunuza göre baya bi sessiz bir karakteriniz var belli.

Siz neden uzerinize alindiniz ? Bahsettiklerimden biri misiniz ? Tanimam etmem. Ortaya konustum. Susunuz

Aynen oyle ! Asagilik kompleksinden baska bir sey degil iste. Ben uzuluyorum hallerine. Siz de oyle yapin
İşte ben bunu anlamıyorum.Kime diyorsanız ondan alıntı yapıp yazın.Bir başkasının konusunda
genelleme yapıp imalara,laf çakmalara ne gerek var.Üstelik siz de,konu sahibi de istemediği kişilerin konusuna yazmasını engelleyebilir.
Yukarıda engelleme butonu var konu sahibi.Duymak istemediğiniz kişilerin yorumlarını engelleyin veya göz ardı edin.

Siz de kira köşelerinde avukat tutmak yerine buralarda herkese sataşmaya devam... Hoscakaliniizzz.
Kadın depremzede, evi yıkıldı. O benim denilen, mükemmel "kira olmayan" evler haşat oldu. Hala mal mülk üzerinden laf mı vuruyorsunuz? Pes size, hiç ders almadınız mı bunca felaketten?

Çok çirkin bir kalbiniz var. O kadın depremden kurtuldu geldi. Hiç mi utanmadın şunu yazarken. Yazıklar olsun

Kira köşelerinde derken? İnsanlar parasıyla oturuyor, kimse kimsenin babasının hayrına oturmuyor. Bunu yazdığınız insan bir depremzede, çalışan da bir kadın; gerekiyorsa avukat da tutar.

Sen o çoğunlukta değilsin demek Ya ben de değilim ama bazıları yapamıyor işte.Belki aile belki maddi durum belki de korkak ama yapamıyor.E ne yapacaz gurursuz mu diyip atacaz köşeye
Valla kadın çoluk çocukla İstanbul'dan Ordu'ya taşınmış, gelip ık bık etmesin, desin ki ben kocasız yapamam, yaşayamam, daha çok saygı duyarım ama bu şekilde yok.

Siz de eşinizin ailesinin evinde oturuyorsunuz, kapınızı perde yapmışlar, kirada oturmak içinde bulunduğunuz durumdan daha iyi yalnız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…