kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ilkinde affettım ve cok sevıyordum 2 ci ve 3 undu zorakı aıle baskısı engellı oglum mu emanet edıp calısamadıgım için

Önceki mesajlarınız.Zaten kocanız yapmış size yapacağını.Biz ne desek boş.Yani kadınlardan çok size zarar veren sadece tek bir insan var.Oda bir erkek.Ben sayfayı kapattığım zaman yoksunuz.Hayat sizin.

O yüzden mi sürekli konu açıyorsunuz. Beğenmediğiniz insanların olduğu yerde sürekli konu açmak çok enteresan

Başiniz sagolsun oglunuzu nasil kaybettiniz?

Aynen oyle ! Asagilik kompleksinden baska bir sey degil iste. Ben uzuluyorum hallerine. Siz de oyle yapin

Kocanız size aşağılık davranıyor da burdaki üyeler mi aşağılık kompleksinde.

O zaman konu açmayın az yiyin kendinize psikolog tutun?

Elin herifine Fatih ürek, burdaki üyelere deli yürek kesilmeyin.

O yüzden mi sürekli konu açıyorsunuz. Beğenmediğiniz insanların olduğu yerde sürekli konu açmak çok enteresan
Aaa destek almak istiyormuş kendisi, hani o beğenmediği kadınlardan. Şahsen birini beğenmezsem ondan gelen hiçbir şeyi kabul etmem. Keşke bu üye de etmese de rahat bıraksa forumu.

Açık sözlüyüz diye kadın düşmanı mı olduk?

kafanıza silah mı dayıyorlar kk ya girmeniz için?

Açık sözlüyüz diye kadın düşmanı mı olduk?

‘Boşan’ diyen kadın düşmanıdır. Çünkü Hz. koca bulmak kolay değildir.

Kıskanç şeyler ‘boşanın’ demişler hemen o 3 kere aldatan kocasını kapacaklar burdaki kadınlar çünkü

Kadının düşmanı kadın cidden aldatan koca boşanır mı hiç evlilik kolay mı kıskanç kompleksli kadınlar kulübü (!)

Kocanız size aşağılık davranıyor da burdaki üyeler mi aşağılık kompleksinde.

O zaman konu açmayın az yiyin kendinize psikolog tutun?

Elin herifine Fatih ürek, burdaki üyelere deli yürek kesilmeyin.
Off başladık yine gerçekten. Ne zaman bu sitedeki sert eleştiri konusuna değinsem paratoner gibi cekiyorum bahsi gecen uyeleri... Tamam hanimefendi. Cok haklisiniz en hakli sizsiniz

Üç kere aldatılmışsınız üstüne eşinizin gözü hala dışarıda. Burada size verilecek tek akıl ayrılmanız.
Bu arada mutlaka doktora gidin hastalık bile kapmış olabilirsiniz

Emin ol bir çırpıda boşan diyenlerin bir çoğu boşanmamak için ne taklalar atıp oluruna gitme yolunda kendilerinden olmadık şeyler veriyordurKonuyu bilmiyorum ama fikir isterseniz kimse sizin gibi hissetmediği için hissetmediği duygularla fikirlerini yazarlar.Bu hayatı o eşle yaşayan sizsiniz.Kendi doğrunuzun peşinden gidip acı, tatlı günler yaşayacaksiniz.İnsanlar neler yaşıyor var ya şuraya yazsam benim hikayem bile roman olur Geride kalanların üzerini bir şekilde kapatıp dimdik yürümek lazım.Karsi çıkamadığınız şeyler yaşamış incinmiş olabilirsiniz.Gucunuz yetmemiş vs ama artık annesiniz.Size muhtaç çocuk var ortada.Gecmisi bu güne taşıyıp onun suçu olmayan şeylerin etkisini su gününuze taşımayın.Hayat sizin herkes fikrini söyler ama dediğim gibi sizin gibi hissetmeden.Siz almanız gereken fikirleri alıp yolunuza devam edin.
Bu arada bosanmayin belli ki bunu istemiyorsunuz zaten.Ama araştırmayı bırakın en azindan eşinize karşı küçük düşmeyin.

Aaa destek almak istiyormuş kendisi, hani o beğenmediği kadınlardan. Şahsen birini beğenmezsem ondan gelen hiçbir şeyi kabul etmem. Keşke bu üye de etmese de rahat bıraksa forumu.

Konuya yorum yapıyormuş ama üyeleri es geçmiyor maşallah. Bizimle uğraştığı kadar kv ile uğraşsa kadından kurtulmuştu.

Üç kere aldatılmış ve hala gözü dışarıda bir koca ile evli. siz nasıl bir tavsiye verirdiniz böyle bir evliliğe? Adam marketteki kasiyere kadar sulanıyor

Emin ol bir çırpıda boşan diyenlerin bir çoğu boşanmamak için ne taklalar atıp oluruna gitme yolunda kendilerinden olmadık şeyler veriyordur

Herkes sizin gibi gurursuz değil kişi kendinden bilir işi ama iş öyle değil

Siz eş seçme görevini savsakladınız diye herkes öyle değil ne değer veren kocalar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…