- 13 Nisan 2007
- 33.852
- 103.318
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi bir_garipanne
-
Ay ne guzel eski kelimeler kullaniyorsunuz keske eski kelimeleri bilmek yerine üslup bilsek hepimiz. Tesekkurler...O el bana mı?Siz de benim hiç umurumda değilsiniz inanın.Konusmak için sizden izacet alacak değilim.
Ben akrep burcuyum kızlar aşırı kıskancım ama eşime karşı kafamda kuruyorum resmen ama eşımınde bu durumda katkısı buyuk 3kez kazığını yedım sadece sosyal medya yazışması eşim normalde de sosyal hemen muhabbete başlar kılasik kova burcu telefonda bırsey yok watsap elimde mesencır elimde ply sotırden kontrol yapıyorum telefondaşifre bıle yok dökümanlar hep var ben şimdide marketteki kızlara taktım oradakilerle gırgır edip duruyor
Ilkinde affettım ve cok sevıyordum 2 ci ve 3 undu zorakı aıle baskısı engellı oglum mu emanet edıp calısamadıgım için
Önceki mesajlarınız.Zaten kocanız yapmış size yapacağını.Biz ne desek boş.Yani kadınlardan çok size zarar veren sadece tek bir insan var.Oda bir erkek.Ben sayfayı kapattığım zaman yoksunuz.Hayat sizin.Gercekten cevap yazmaya layık gorgum sız oldunuz ben de baslıkta bunu anlatmak ıstedım ben dertlesmek ıstedım onlar dalga gecıyor evet kotu yazdım biliyorum ama oyle tesekkur ederim bir kadın kadınla bukadar dalga gecerse erkek ne yapmamız sözün ozu bu
Buraki hanimlarin bir cogu gercek hayatta soyleyemedikleri ne varsa burada sizden soylemenizi, yapmanizi beklerler. Sifir üslup, sifir cumle kurma yetisi...
Ofkenizi bazen atamiyorsunuz ve girip buraya yaziyorsunuz. Ama buradaki sorunlu hanimlar sizi daha cok sinirlendiriyor adeta sinirden catlatiyor. Cunku mutsuzlar. Tek işleri burada millete salca olup kendi iclerindeki eziklik duygusunu atmak.
Umursamayin derim. Ben alistiysam herkes alisir gercekten
Başiniz sagolsun oglunuzu nasil kaybettiniz?Merhaba Hanımlar geçen gün bir post açtım beni yerden yere vurdunuz sağ olun evet haklıydınız çünkü postumu okuyunca ben bile anlamamışken siz nasıl anlayabilirdiniz ki bu konuda size de hak veriyorum ama şöyle bir şey var ben o gün çok sinirliydim ya da belki duygusal boşluktaydım bilmiyorum ama bir şekilde bir şey paylaştım sizinle belki de dertleşmek istedim yaşadıklarımı az çok okuyanlar posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmadı İstanbul'dan ordu'ya taşındım cocuklarımla yanıma geldi söz verdi affettim ondan sonra hiçbir şeyini görmedim hiçbir şeyine şahit olmadım ama bu bende karakterinden dolayı bir araştırma gereği sürekli içimde Bir his düştüğü zaman araştırıyorum adamın hiçbir şeyini bulamıyorum bu bende takıntı haline geldi adamın giriş çıkış saatleri belli yaptığı şeyler belli zaten şu anki yaşadığımız yer çok küçük bir yer o zaman doktora git niye tedavi olmuyorsun psikiyatriye git falan diyorsanız zaten gittim benim sorunum küçük yaşta yaşadığım çocuk tacizi çok büyük bir şey değil ama bu bende erkeklere karşı aşırı derecede güvensiz liği ortaya çıkarttı ben bunu doktora da söyledim hani ilaç da kullansam bu bende böyle ya bu deveye gideceğim ya bu diyardan gideceğim eşimi seviyorum oğlumu da kaybettikten sonra kızıma bir kardeş yapmak istiyorum o da yalnız olsun istemiyorum yani konu bundan ibaret kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Üslup konusunda herhangi bir sorunum olduğunu düşünmüyorum,teşekkür ederim.Ay ne guzel eski kelimeler kullaniyorsunuz keske eski kelimeleri bilmek yerine üslup bilsek hepimiz. Tesekkurler...
Aynen oyle ! Asagilik kompleksinden baska bir sey degil iste. Ben uzuluyorum hallerine. Siz de oyle yapin
Aaa destek almak istiyormuş kendisi, hani o beğenmediği kadınlardan.O yüzden mi sürekli konu açıyorsunuz. Beğenmediğiniz insanların olduğu yerde sürekli konu açmak çok enteresan
Açık sözlüyüz diye kadın düşmanı mı olduk?Merhaba Hanımlar geçen gün bir post açtım beni yerden yere vurdunuz sağ olun evet haklıydınız çünkü postumu okuyunca ben bile anlamamışken siz nasıl anlayabilirdiniz ki bu konuda size de hak veriyorum ama şöyle bir şey var ben o gün çok sinirliydim ya da belki duygusal boşluktaydım bilmiyorum ama bir şekilde bir şey paylaştım sizinle belki de dertleşmek istedim yaşadıklarımı az çok okuyanlar posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmadı İstanbul'dan ordu'ya taşındım cocuklarımla yanıma geldi söz verdi affettim ondan sonra hiçbir şeyini görmedim hiçbir şeyine şahit olmadım ama bu bende karakterinden dolayı bir araştırma gereği sürekli içimde Bir his düştüğü zaman araştırıyorum adamın hiçbir şeyini bulamıyorum bu bende takıntı haline geldi adamın giriş çıkış saatleri belli yaptığı şeyler belli zaten şu anki yaşadığımız yer çok küçük bir yer o zaman doktora git niye tedavi olmuyorsun psikiyatriye git falan diyorsanız zaten gittim benim sorunum küçük yaşta yaşadığım çocuk tacizi çok büyük bir şey değil ama bu bende erkeklere karşı aşırı derecede güvensiz liği ortaya çıkarttı ben bunu doktora da söyledim hani ilaç da kullansam bu bende böyle ya bu deveye gideceğim ya bu diyardan gideceğim eşimi seviyorum oğlumu da kaybettikten sonra kızıma bir kardeş yapmak istiyorum o da yalnız olsun istemiyorum yani konu bundan ibaret kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Buraki hanimlarin bir cogu gercek hayatta soyleyemedikleri ne varsa burada sizden soylemenizi, yapmanizi beklerler. Sifir üslup, sifir cumle kurma yetisi...
Ofkenizi bazen atamiyorsunuz ve girip buraya yaziyorsunuz. Ama buradaki sorunlu hanimlar sizi daha cok sinirlendiriyor adeta sinirden catlatiyor. Cunku mutsuzlar. Tek işleri burada millete salca olup kendi iclerindeki eziklik duygusunu atmak.
Umursamayin derim. Ben alistiysam herkes alisir gercekten
Engellıydı 7 yasında gece anıden uyurken vefat ettiBaşiniz sagolsun oglunuzu nasil kaybettiniz?
Açık sözlüyüz diye kadın düşmanı mı olduk?
Off başladık yine gerçekten. Ne zaman bu sitedeki sert eleştiri konusuna değinsem paratoner gibi cekiyorum bahsi gecen uyeleri... Tamam hanimefendi. Cok haklisinizKocanız size aşağılık davranıyor da burdaki üyeler mi aşağılık kompleksinde.
O zaman konu açmayın az yiyin kendinize psikolog tutun?
Elin herifine Fatih ürek, burdaki üyelere deli yürek kesilmeyin.
Merhaba Hanımlar geçen gün bir post açtım beni yerden yere vurdunuz sağ olun evet haklıydınız çünkü postumu okuyunca ben bile anlamamışken siz nasıl anlayabilirdiniz ki bu konuda size de hak veriyorum ama şöyle bir şey var ben o gün çok sinirliydim ya da belki duygusal boşluktaydım bilmiyorum ama bir şekilde bir şey paylaştım sizinle belki de dertleşmek istedim yaşadıklarımı az çok okuyanlar posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmadı İstanbul'dan ordu'ya taşındım cocuklarımla yanıma geldi söz verdi affettim ondan sonra hiçbir şeyini görmedim hiçbir şeyine şahit olmadım ama bu bende karakterinden dolayı bir araştırma gereği sürekli içimde Bir his düştüğü zaman araştırıyorum adamın hiçbir şeyini bulamıyorum bu bende takıntı haline geldi adamın giriş çıkış saatleri belli yaptığı şeyler belli zaten şu anki yaşadığımız yer çok küçük bir yer o zaman doktora git niye tedavi olmuyorsun psikiyatriye git falan diyorsanız zaten gittim benim sorunum küçük yaşta yaşadığım çocuk tacizi çok büyük bir şey değil ama bu bende erkeklere karşı aşırı derecede güvensiz liği ortaya çıkarttı ben bunu doktora da söyledim hani ilaç da kullansam bu bende böyle ya bu deveye gideceğim ya bu diyardan gideceğim eşimi seviyorum oğlumu da kaybettikten sonra kızıma bir kardeş yapmak istiyorum o da yalnız olsun istemiyorum yani konu bundan ibaret kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Emin ol bir çırpıda boşan diyenlerin bir çoğu boşanmamak için ne taklalar atıp oluruna gitme yolunda kendilerinden olmadık şeyler veriyordurMerhaba Hanımlar geçen gün bir post açtım beni yerden yere vurdunuz sağ olun evet haklıydınız çünkü postumu okuyunca ben bile anlamamışken siz nasıl anlayabilirdiniz ki bu konuda size de hak veriyorum ama şöyle bir şey var ben o gün çok sinirliydim ya da belki duygusal boşluktaydım bilmiyorum ama bir şekilde bir şey paylaştım sizinle belki de dertleşmek istedim yaşadıklarımı az çok okuyanlar posta cevap verenler niye boşanmıyorsun sen niye çekiyorsun ki şuydu buydu oldu kızlar boşanmak o kadar kolay mı gerçekten soruyorum evet evi terk ettim boşanmaya çalıştım ama olmadı bir şekilde olmadı İstanbul'dan ordu'ya taşındım cocuklarımla yanıma geldi söz verdi affettim ondan sonra hiçbir şeyini görmedim hiçbir şeyine şahit olmadım ama bu bende karakterinden dolayı bir araştırma gereği sürekli içimde Bir his düştüğü zaman araştırıyorum adamın hiçbir şeyini bulamıyorum bu bende takıntı haline geldi adamın giriş çıkış saatleri belli yaptığı şeyler belli zaten şu anki yaşadığımız yer çok küçük bir yer o zaman doktora git niye tedavi olmuyorsun psikiyatriye git falan diyorsanız zaten gittim benim sorunum küçük yaşta yaşadığım çocuk tacizi çok büyük bir şey değil ama bu bende erkeklere karşı aşırı derecede güvensiz liği ortaya çıkarttı ben bunu doktora da söyledim hani ilaç da kullansam bu bende böyle ya bu deveye gideceğim ya bu diyardan gideceğim eşimi seviyorum oğlumu da kaybettikten sonra kızıma bir kardeş yapmak istiyorum o da yalnız olsun istemiyorum yani konu bundan ibaret kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Aaa destek almak istiyormuş kendisi, hani o beğenmediği kadınlardan.Şahsen birini beğenmezsem ondan gelen hiçbir şeyi kabul etmem. Keşke bu üye de etmese de rahat bıraksa forumu.
Emin ol bir çırpıda boşan diyenlerin bir çoğu boşanmamak için ne taklalar atıp oluruna gitme yolunda kendilerinden olmadık şeyler veriyordurKonuyu bilmiyorum ama fikir isterseniz kimse sizin gibi hissetmediği için hissetmediği duygularla fikirlerini yazarlar.Bu hayatı o eşle yaşayan sizsiniz.Kendi doğrunuzun peşinden gidip acı, tatlı günler yaşayacaksiniz.İnsanlar neler yaşıyor var ya şuraya yazsam benim hikayem bile roman olur Geride kalanların üzerini bir şekilde kapatıp dimdik yürümek lazım.Karsi çıkamadığınız şeyler yaşamış incinmiş olabilirsiniz.Gucunuz yetmemiş vs ama artık annesiniz.Size muhtaç çocuk var ortada.Gecmisi bu güne taşıyıp onun suçu olmayan şeylerin etkisini su gününuze taşımayın.Hayat sizin herkes fikrini söyler ama dediğim gibi sizin gibi hissetmeden.Siz almanız gereken fikirleri alıp yolunuza devam edin.
Emin ol bir çırpıda boşan diyenlerin bir çoğu boşanmamak için ne taklalar atıp oluruna gitme yolunda kendilerinden olmadık şeyler veriyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?