• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadının evliyken ilk aşkına olan duyguları

sevimlikelebek80

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
122
38
13
45
Merhaba,öncelikle bu konuyu çok sevdiğim bir yakınım adına açıyorum.53 yaşında tanıdığım ve 30 senelik evli.iki çocuğu ve torunu var.eşiyle isteyerek evlenmemiş başka sevdiği varmış ama annesi şu an evli olduğu adamla evlendirmiş.kocası kadına birçok şey yaşatmış.içki,kumar,aldatma,şiddet vs.
Kadın işi ve sigortası olmadığı için ailesi de sahip çıkmadığı için adamı affetmiş ama mutsuzmuş ve çocuklarını mutsuzluk kavga gürültü içinde büyütmüş.
İyi kötü bu günlere gelmiş,adamın şu an birçok borcu var ve kadın borçlar ödensin diye dükkanlarına gidip eşine yardım ediyor.eşi borç üstüne borç yapmış.kadın dükkandayken ilk aşkı evlenmeyi düşündüğü adam alışveriş yapmaya geliyor,bana ben adamı unutamamışım o duygularım hala var dedi.ben de dükkana gitme artık dedim.daha da kötü olursa diye korkuyorum.ne yapabiliniz?böyle şeylerde karşı olan bir kadındı.lütfen fikir verin kadın çok mutsuz ağlayıp duruyor.

bence 2 şeyi ayırmak lazım;
1. evliliğinde mutsuz
2. ilk aşkını unutamamış.

yapması gereken şey boşanmak çünkü evliliğinde mutsuz. ilk aşkı konusunda yorum yapamicam
Nasıl boşanacak ki kadının geliri yok.annesi babası ölmüş maaş kalmıyor.

Şu saatten sonra yapacağı bir şey yok bence aradan zaten 30 yıl geçmiş herhalde unutamadığı adamın da bir ailesi vardır.. ortalığı karıştırmaya gerek yok

Nasıl boşanacak ki kadının geliri yok.annesi babası ölmüş maaş kalmıyor.
Kadın boşansa adam onu mu bekliyor sanki?
Kendi için yapacak olsa da bunca zaman, gençliği de elindeyken yapardı.. çocuğunu kavga gürültü içinde büyütmezdi.
Adam için yapacaksa da hiç yapmasın daha iyi.

Platonikse sorun olmuyormuş sanırım.Bugün buna benzer bir konuda öyle karar verildi.:işsiz:

Peki eski sevgili kadını istiyor mu hala?
Adam evli.öyle konuşma olmamış.sadece duygularım değişmemiş dedi,ileri gitmesinden korkuyorum

Mutlu bir evliliği olsaydı eskiler aklına gelmezdi. Eskiyle evlenseydim daha mı mutlu olurdum diye düşünüyordur. Belki de daha kötü olacaktı. Burda 10 yıllık ilişki sonucu evlendim kocam beni dövdü ,aldattı diyenleri çok gördük.

Şu saatten sonra yapacağı bir şey yok bence aradan zaten 30 yıl geçmiş herhalde unutamadığı adamın da bir ailesi vardır.. ortalığı karıştırmaya gerek yok
Tabi ki ailesi var .ben de öyle dedim yapıcak birşey yok.dükkana gitme dedim.
Uzak kal dedim.böyle bir insan da değil çok şaşırıyorum

Ne olursa olsun evli bir kadinin baska bir kisiye bir hissi olma luxu yok.
Yas, cinsiyet, irk farketmeksizin.
Bunu söyleyebilmek için "kimsenin birinin evleneceği kişiyi seçme hakkını elinden almaya lüksü yok. evlat, cinsiyet fark etmeksizin" koşulunu sağlamış olmak lazım.
Burada sağlanmadığı için de bunu söylemek mümkün değil bana göre...

Mutlu bir evliliği olsaydı eskiler aklına gelmezdi. Eskiyle evlenseydim daha mı mutlu olurdum diye düşünüyordur. Belki de daha kötü olacaktı. Burda 10 yıllık ilişki sonucu evlendim kocam beni dövdü ,aldattı diyenleri çok gördük.
Bence gelmezdi.adam tam istediği gibi sakin ben tutumluymuş.evet kadın çok çekti ama yapıcak birşey yok.duygularının ileriye gitmesinden çok korkuyorum

Back
X