Kadının hakkına mi girdim?

Tşk ederim yorumunuz için. 25 TL.daha göndereceğim. Olan izin gunume.ve 4 saatlik elektrik parasına oldu ama ne yapalım sağlık olsun
İyi düşünmüşsünüz, teyze pek pratik değil bir daha çağırmazsınız olur biter ama kul hakkı kalmasın yine de

Dün kızım 1.5 saat uyudu. Neler utuledim bilemezsiniz. Tabi el pratikligiyle alakali olabilir ama utuyu beceremiyorum ben temizlik yapayim diyebilirdi. Ama sizde de hata var. 4 saat beklememeniz gerekirdi. 2 saat olunca baktiniz yapamiyor temizlige geç diyebilirdiniz. Gordugum kadariyla ekstra para gondermeye karar vermissiniz yine de dogru karar en azindan vicdaniniz rahat etsin..

Ay yazık ya 25tl diye paramı kaldı zaten ihtiyacı olsa ev temizliğine gelmez
Bide alısık değilmiş bari yarım günün yarısını verseydiniz bilemedim benim vicdanım sızladı
Buarada;
Biz burda tüm güne bütün dediklerinizi yaptırıp 180lira veriyoruz yarım güne iyi sıkıstırıyorsunuz temizliği ütüyü

Yalnız ütü için verdiğiniz parçalar çok fazla. Toplamda 14 parça vermişsiniz üstelik 8i pantolon ki pantolon ütüsü daha zordur. Ben eve gelen bayana max 8 veya 9 parça veriyorum. 2 pantalon 7 gömlek şeklinde. Artık kadına ütü vermiyorum vakit kaybı oluyor diye dışarıda ütüye gönderiyorum. Gömlek 3 pantolon 3.5 tl den utuluyor. Sizin sayiya göre (6×3)+(8×3.5)= 46 tl verirdiniz dışarıda utuletseydiniz. Kadına 50 tl verebilirdiniz. Ama sizinde gününüzün yandığını ve evinizin temizlenmedigini düşünürsek sınır bozucu. Hangi sehir bilmiyorum ama 80 tl bile genel temizlik için uygun aslinda

Ya herkes az vermiş demiş ama bence normal. O ütü maksimum 1 saatlik ki pantolonlar ketenmiş düz ütü vurmuş. Şimdi bu abla ekstra 3 saat elektrik kullandı kadın zaten faturadan yana zora girecek. Bir de kocaman kadın ütü bilmiyorsa kızım ben ütü bilmiyorum güzel yapamam deseydi dürüstçe. Temizliğini yapabilirdi sadece. O zaman da tüm parayı verip gönderebilirdi konu sahibi. Şahsen benim için önemli olan evin temizliğinin yapılmış olması.

Ben 1 saatten sonra ütüyü biraktirdim. Temizliğe basla derdim... sinirlenirdim açıkçası... bazi insanlar bunu kullaniyor sonucta parayla bu isi yapiyorlar layikiyla yapsınlar ...tamam maddi durumi kötü olabilir ama bu demek degilki hak etmedigi parayi verilsin...

Kaziklanıyoruz... ben de tam gune 200 veriyorum. Hamile olmasam cagirmayacagim da iste el mahkum. Bunu bildikleri icin de ne kadar koparirsak kar diyorlar. Ben 50tlye 1 saat bile is yaptiramam burda.

Kaziklanmiyoruz , işleri çok ağır.

Bir gün içinde , hali , cam , silip süpürme , mutfak , Allah ne verdiyse dayiyorlar kadınlara.

Canlarını çıkarıyor bazı kişiler.

Aslında kademeli ücret almalilar. 120 cam , silip supurme için normal.

Ekstra işler yapıldığında para eklenebilir.

Araları okuyamadım ;neye karar verdiniz , parasını mi yollayacaksiniz ?

Utuye 25 lira az olmus sanki ;(

Bide su var 4 saatin tamamı ütüyle gecmemiş yemek yiyip sohbet etmişsiniz bi saatte öyle gecmiştir
Sizdede hata ara ara ugrayıp bitmedimi demeliydiniz
Verdiginiz parcayı biliyosunuz sonucta ne kadar sürede bitebilecegini de

Bunu soylemeniz iyi oldu. Bu yüzden vicdanım rahat değil. Bir anlık sinirle yapamıyorsa gelmesin benim günümü mahfetti falan dedim ama sinir geçince daha sağlıklı düşünebiliyor insan
Bu arada utuculer bu sayıyı , 40 45 arası yapıyorlar.
Olurmu öyle şey canim.okadinin işi temizlik ütü değil.sizin dedğiniz rakamı sadece işi "utu" olanlar çıkarır.

Hayir hakkına girmediniz hem 12 de gel hem kaç saat utü yap olmaz yani. Ütüye alışkın degilse elim yavastır diye bastan deseymiş. Ben o parayı vermezdim 12de gelen kadinı geri bile gönderirdim yani. O saatten sonra yapılacak işin hayrı mi var. Bence siz fazla sabırlıdavranmışsınız.
Yok yolu bulamamış yok bilmem ne. Mesaj ataymış konum isteseymiş pek inanmadım

Kadın yarım gün gelecek sonuçta. 12den sonra gelse de yarım gün oluyor. Babanneme de yarım gün gelir temizlikçi,önce yan apartmanda bir yere gider 12.30da da babanneme..hayırsız iş yaptığını görmedim. Kaldı ki yarım gün gelen temizlikçi bulmak zordur çünkü günleri ölüyor ve yarım kazanıyorlar. Onun dışında ütü yapan da bulmak zordur. Ya yapmazlar ya da ekstra ücret isterler.Koni sahibi de yarım güne hem temizlik hem ütü sigdirmaya çalışıyor bence normal değil bu.

Kadının sağlık sorunları olduğu çok belli değil mi?
İşitme cihazı kullanıyor yazmışsınız zaten, duymasında ve anlamasında sıkıntı olabilir.
Hiç sordunuz mu devamlı gelen bayan neden bu bayanı göndermiş özellikle.
İhtiyacı olduğu besbelli.
Keşke siz biraz daha iletişim kurup derdini anlasaydınız bir.
Yarım güne bu kadar iş sığdırıp , 85 tl komik geldi bana. Benim eve temizlik işiyle ilgilenen biri gelmiyor ama bundan 6 sene önce boş evi temizlemeye 150 vermiştim.

Siz uyarabilirdiniz,ütü uzun sürecek biz etrafı toplayalım deseydiniz evet ütü için çok uzun bir süre ama kaba davranmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…