Kadının hakkına mi girdim?

Parca basina bir ütüleme ucreti 4 tl. Siz tam 14 parca utu yaptirmissiniz. Verdiginiz para cok cok az. Hakkini verin iciniz rahat etsin.

Ben sizi haklı buldum 4 saat ütü nedir yahu hayatında hiç mi ütü yapmamış, valla çok mu kötü niyetliyim bilmiyorum ama bana kasti olarak ütüyle başlamış ve özellikle saatlerce ütüyle vakit geçirmiş gibi geldi, sonrasına da temizliğe devam etseydi 1-2 saatte üstün körü bişeyler yapıyor gibi görünüp parayı da tam olarak alıp gidecekti bence.

Verdiğiniz para gerçekten çok az. Hakkına girmişsiniz. Yarım gün parasını vermelisiniz. Yarım gün için anlaşmışsınız. Ütünün uzadığını görünce nazikçe temizliğe geçmesini rica edebilirdiniz. Anlaşmayı bozan siz olmuşsunuz. Hiç haklı değilsiniz.

Evime taşınırken bir abla çağırmıştık boş evi temizlemişti çokta memnun kalmıştım . Daha sonra tekrar çağırdım oğlum 3 aylıktı ev almış başını gidiyordu ütüde birikmişti. Bu ablayı arayıp tekrar çağırdım . Tam gün 180 tl istedi bende tamam dedim. Ama ütü fiyata dahil değil ayrıca kadın ütüyü iyi yapamadığını istersem gelininin gelip yapabileceğini söyledi. Kadın temizliği gerçekten çok iyi yaptı bana şunu da yapar mısın dedirtmedi . Gelini ütü yapmaya geldi yaptı gitti parasını kvdesine verebileceğimi söyledi . Bende oğlumla ilgileniyordum nasıl yaptığına bakmadım . Bir gittim ki ütülediklerini katlamamış üst üste koymuş ayrıca ütü masasınıda yakmıştı. Yanan ütü masasının pas rengi beyaz kıyafetlere geçmişti. Gerçekten sinir oldum bunu yaptığına bide kvdesi bana 3 saatlik ütüye 70-80 arası dedi. Gösterdim yaptığını kusura bakma dedim 40 lira verdim sadece . Aklıma geldikçe sinirleniyorum

1,2 saatte evi tam anlamı ile temizlemeden tüm parayı alacaktı.
4 saat ütü için çok fazla, 14 parça çamaşır- her parçayı 17 dakikada ütülemesi gerekiyor .
Baştan sizi uyarması gerekiyordu.
Ben dışarıya ütüye , ürün başı 2 TL veriyorum. Verdiğiniz ücret normal bence.

Ben bu kadar utuyu 1 .5 saatten kısa sürede yaparım galiba tabiki ütü iyi olacak ama ..4 saat abartı geldi bence iyi yapmıssiniz herkes işini hakkıyla iyi yapmali ..sizin gunununzde mahfolmus bunu kim ödeyecek

4 saat nasıl dayandınız ya? Ben kanser olurdum heralde benim eşimde hep takım giyer her güne bir gömlek dağ gibi ütü olur ben 1,5 saatte yaparım hadi yavaş olsam 2 olsun 4 saat nedir? Piyasayı bilmiyorum ama kaça yapıyorlar kv ye temizliğe gelen hanım 150 tl alıyor tüm gün ütü yok ama..

Ben İstanbulun lüks bir semtinde oturuyorum ve temizliğe 130-150 veriyorum. Ama ütü vakit kalırsa yaptırıyorum. Siz az vermişsiniz ama cidden adam kandırıyorlar sinir oluyorum.

Ne ütü için 25 tl mi siz ciddi misiniz. Benim annem de ev temizliğine giderdi sadece temizlik 100 tl cidden hakkına girmişsiniz en azından 50 tl verip gönderseydiniz.

Ben sizi haklı buldum. 4 saat ütü ne ya çıldırır insan. Yani normal günlük parasını verseniz daha iyi olurmuş tabii ama o an sinirlenip böyle bir şey yapmanız da çok doğal ve insani.

Yinede yerinde olsam 4 saatlik para verirdim

Siz hatayi tek kisiye yuklemissinz ama ben sizin dier temizlge gelen yardimcinizi da hatali buldum.
Gonderen o bayan bu gelen kisinin yapmadigi yapamadigi herseyden o sorumlu olmali. Yeterince izah edememis durumu. ozelikle utuyu vurglamissinz tabikide gelir gelmez utuyu yaptiracaktiniz. Demissiniz ki masayi bile bn kurdum sonrada demissinz ki ben demedin ki direk utuye gec ama anlattgnz kadaryla ilk utuyu yaptirip kurtulmak niyetindeymissinz gibi sezdim cnku Surekli bi utunun bahsi gecmis.

Ama aslinda temizlge gelen bayana ilk utu yaptirilmaz. Evin temizlgibitince utu yapilir burada sizde direk masayi kurarak evinize gelen engelli bi yardimciyi yonlendirmis oldunuz aslnda. Bugne kdr yardimci almadim hic cnku cocgm yok ve calismiyorum gerek duymadm. Ama alan tum cevremden duydugm sey bu asla ilk is utu olmaz. Sizde yardimci aliyormussunz bilmeni gerekirdi bunu.
Insanin temizlige hali kalmaz onca utuden snra.
Ben utumu gece yaparim mesela tum isim biter yemek bulasik biter utunu tv m karsisina ceker yaparm.
Neyse olan olmus para konusuna girmiyorum hic gondermenz iyi olms ek ucreti.
Vaktinizede uzulmussunz haklsnz. Bi talihsizlk olmus umarm tekrar yasamazsnz ama riskede girmeyn artik o bayandan baskasini kabul etmeyin.

25 lira cok az yapmis veya yapamamis sonucta 4 saat mesai harcamis bari 50 lira verseydiniz veya 40 yarisi kadar bence bisekilde helallesin demek ki cok ihtiyaci var ki beceremedigi halde bu islere gitmek istiyo kim bilir kac kisiden azar yiyodur bu haliyle uzuldum gercekten. Bi yandan siz de haklisiniz butun gununuz heba oldu ama enazindan vicdaniniz rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…