Bence adım atabilirsiniz. Ben de aynı durumdayım bir süredir. Arkadaşım çok güzel bir şey söylemişti bana.
"En kötü ne olabilir ki" Gerçekten düşününce en kötü ne olabilir? Sizden hoşlanmıyorsa reddeder Kaç yaşında adam gidip arkadaşlarıyla gırgır yapmaz herhalde... Yaparsa da beni Allah kurtarmış bundan dersiniz. Ama sizden hoşlanıyorsa çok güzel bir şeye adım atarsınız.
Bence deneyin :)
Az çok biliyorum sizin şu oğlan konusunu... bence siz yürüyün belki denilen gibi çıkacak belki çıkmayacak...denemeden bilemezsiniz...yukarda bi arkadaşın da dediği gibi en kötü ne olabilir ki...
Duyumları bi kenara bırakıp deney-gözleme yönelme kararı doğru öncelikle, oradan devam edin.Selamlar,
Kavak tadı verdiğinin farkındayım ama burdan hep bakış açımı değiştiren yorumlar aldığım için danışmak istiyorum.
Hanımlar, bayaaaa zamandır bir çocuktan baya hoşlanıyorum(önceki lülülük konularımda da yazmıştım.) Çocuğunda benden hoşlandığına emin gibiyim. Hem benimle ilgili arkadaşıma dedikleri, hem konuşmak için bahaneler araması hem de sürekli bakmasından emin gibiyim.
Geçen gün çocuğun arkadaşları benim diğer bi arkadaşıma x'e jehaan'ı ayarlasak demişler. Sonra yine arkadaşı yok ya x kimseyle yapamaz. Çok asosyal tek muhabbeti maç vs demiş. Biraz dar kafalı birisiymiş(?) ve asla birisinden hoşlansa bile söyleyecek cesaret yokmuş.
Başkasının ağzıyla hareket etmek istemiyorum, kendim tanımak istiyorum. Benim gördüğüm kadarıyla kibar, anlayışlı birisi gibi ama arkadaşlarının böyle demesine ve hoşlansa bile asla söylemeyecek olmasına çok takıldım.
Birkaç hafta önce konuştuğumuz bi konuyla ilgili bi video serisi attım, izleyeceğini söyleyip teşekkür etti ve konuşmayı asla uzatmadı. Konuşmak istese mesaj atardı üstüne ama diğer gün tüm seriyi izlemiş yanıma geldi. Sonra ben yine mesaj attım ama konuşmayı kısa kesti. Kafam acayip karıştı, bi taraftan eee jehan bu çocuk sana hayatta açılmayacak diyorum diğer taraftan ya dedikleri gibi birisi çıkarsa diye korkuyorum.
Ben mi bi yerlere davet etsem çat diye. Bence özgüvenli bi davranış olur ama alacağım cevaptan emin değilim.
Duyumları bi kenara bırakıp deney-gözleme yönelme kararı doğru öncelikle, oradan devam edin.
İkincisi adım atmaktan kastınız "tanımıyorum ama seviyorum, o halde gidip konuşayım" değilse (ki umarım değildir) baş başa vakit geçireceğiniz bi zaman yaratmak için teklifte bulunmayı kastediyorsanız neden bu kadar büyük bi olay gözüyle bakılıyo bu işlere ben asla anlamıyorum. Birini kahve içmeye, bi etkinliğe davet etmek bu kadar ciddi bi mesele değil, önce bi kahve içmeye götüreyim oradan da belediyeye uğrar nikahıma alırım demiyosunuz neticedealt tarafı zemin etüdü yapacaksınız , bu araziye arkadaşlık mı olur yoksa şöyle köşeye bi aşk mı dikmek gerekir ona bakacaksınız. Ciddiyet seviyeniz bu olsun, sonra canınız nereye isterse, ortak ilgi alanınız neyse oraya davet edin gitsin.
Zaten gereğinden fazla anlam yüklenen potansiyel first date girişimleri -aşırı kasılma, saçmalama ve south park sessizliği içerir- etiketiyle sona eriyor genelde.
Arkadaşça bir yere davet ediyorsunuz sonuçta. Bunda çekinilecek birşey yok ki. Reddedeceğini sanmıyorum, ne yani senle asla bir yerde buluşmam mı diyecek? Mesela sen haftasonu buluşalım diye teklif edersin ama onun işi vardır müsait değildir filan ama başka bir gün illaki bir araya gelirsiniz.
Hiç buluşmaya yanaşmıyorsa zaten hödüğün tekiymiş dersin.
Valla bu konuda benşm fikrim kadının da ilk adımı atabileceği.. Ne var yani istiyorsan onun için birşeyler yapmış olacaksın.. Hep söylerim ben erkek olsam kadının da cesur olanı daha çekici gelirdi..Selamlar,
Kavak tadı verdiğinin farkındayım ama burdan hep bakış açımı değiştiren yorumlar aldığım için danışmak istiyorum.
Hanımlar, bayaaaa zamandır bir çocuktan baya hoşlanıyorum(önceki lülülük konularımda da yazmıştım.) Çocuğunda benden hoşlandığına emin gibiyim. Hem benimle ilgili arkadaşıma dedikleri, hem konuşmak için bahaneler araması hem de sürekli bakmasından emin gibiyim.
Geçen gün çocuğun arkadaşları benim diğer bi arkadaşıma x'e jehaan'ı ayarlasak demişler. Sonra yine arkadaşı yok ya x kimseyle yapamaz. Çok asosyal tek muhabbeti maç vs demiş. Biraz dar kafalı birisiymiş(?) ve asla birisinden hoşlansa bile söyleyecek cesaret yokmuş.
Başkasının ağzıyla hareket etmek istemiyorum, kendim tanımak istiyorum. Benim gördüğüm kadarıyla kibar, anlayışlı birisi gibi ama arkadaşlarının böyle demesine ve hoşlansa bile asla söylemeyecek olmasına çok takıldım.
Birkaç hafta önce konuştuğumuz bi konuyla ilgili bi video serisi attım, izleyeceğini söyleyip teşekkür etti ve konuşmayı asla uzatmadı. Konuşmak istese mesaj atardı üstüne ama diğer gün tüm seriyi izlemiş yanıma geldi. Sonra ben yine mesaj attım ama konuşmayı kısa kesti. Kafam acayip karıştı, bi taraftan eee jehan bu çocuk sana hayatta açılmayacak diyorum diğer taraftan ya dedikleri gibi birisi çıkarsa diye korkuyorum.
Ben mi bi yerlere davet etsem çat diye. Bence özgüvenli bi davranış olur ama alacağım cevaptan emin değilim.
Niye hayır desin ki. Çıkma teklifi etmiyorsun, kahve içmeye davet edeceksin alt tarafı:)Ki hayır bile dese bana kafam rahatlarmış gibi geliyor. Çünkü netleşir artık
İlk buluşma konularında genel gözlemim herkes aynı şeyi yapıyor, yalnız hissetmeyin kendinizi.Ahahahah ya çok haklısınız ama o benden kaynaklı bi durum gereğinden fazla çekingen yaklaşıyorum :/
Başbaşa zaman geçirip, daha net tanımak için adım atmayı kast ediyorum ben de. Of dediğiniz gibi ya gereksiz abarttım bu konuyu abarttıkça daha da kasıldım :/
Anlattiklarindan çok daha zor bi adamı 2 sene takip ettim. Yazmadı yazdım aramadı aradım. Su an yanımda uyuyor, 9 ay oldu evlendik.denemeden asla bilemezsin.Herkesin iletişim şekli hızı bambaşka.Hem belli et kendini hem saklan. Bir yerde çözülür.Selamlar,
Aynı böyle bi ilişkim vardı. Hatta ben onun benden hoşlandığından emindim çünkü dışarı çıkıyorduk geziyorduk, mesajlar,hediyeler, iltifatlar, havada uçuşuyordu. Artık eeeh dedim ve ben bir adım attım sayılır ama biz arkadaşız dedi. Ben de ee her arkadaşına bana davrandığın gibi mi davranıyorsun peki dedim. Hayır sen çok özelsin vs dedi. Tamamen saçmaladı yani. Normalde ben adımı kadın atmış erkek atmış hiç umursamam. Önemli olan duygulardır benim için o yüzden de böyle bi adım atmıştım bu olaydan sonra bir daha atar mıyım bilemiyorum. Size adım atın atmayın diyemem sadece yaşadığım durumu paylaşmak istedim.Selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?