- 20 Ağustos 2019
- 111
- 230
- 103
O kadarrr merak ettim ki tanışma hikayenizi keşke birazcık bahsetseniz.Anlattiklarindan çok daha zor bi adamı 2 sene takip ettim. Yazmadı yazdım aramadı aradım. Su an yanımda uyuyor, 9 ay oldu evlendik.denemeden asla bilemezsin.Herkesin iletişim şekli hızı bambaşka.Hem belli et kendini hem saklan. Bir yerde çözülür.
Duyumları çok önemseme bence, herkes her şeyi söyler.
Ama sen zaten 2 kere mesaj atmışsın o konuşmayı kısa kesmiş. Istese o konu hakkında konuşurdu ve hatta yeni konu açardı.
Ayrıca erkekler içgüdüsel olarak emek verdikleri şeylere daha cok değer veriyorlar. Şimdi sen teklif edersen ilişki başlasa bile çok ta önemsemez
Market isletiyordum. OO kadarrr merak ettim ki tanışma hikayenizi keşke birazcık bahsetseniz.Böyle erkekler nasıl tavlanır azıcık tüyo lazım bana
Hem belli et şüphe etsin ama tam anlamıyla söyleme sadece ima et felan. Sabırlı ol çünkü gözü açılmamış erkekleri tavlamak zor.O kadarrr merak ettim ki tanışma hikayenizi keşke birazcık bahsetseniz.Böyle erkekler nasıl tavlanır azıcık tüyo lazım bana
Kadının adım atıp atmaması duruma bağlıdır. Karşı tarafın tepkilerine göre değişir ki senin durumunda olsam o adımı atmazdım. Herşeyi bir tarafa bırak meyilli olan adam konuşmaları kısa kesmez.
Bence ilk adımı kadın atabilir ama konuşulacak ortamlar konular yaratarak. Birine gidip ben senden çok hoşlanıyorum demek zaten tarih oldu artık. İlginizi belli edersiniz varsa niyeti o da eder flört ve sonrasında gelişir. E siz de ilginizi belli etmişsiniz yeterince . Hadi diyelim açılamıyor çekingen istese sizin açtığınız konuşmayı uzatırdı. Flört etmeyi de bilmiyor değildir herhalde. Bilmiyorsa zaten boşverin
Yani kısaca bu çocuktan bi yol olmaz uğraşır durursunuz.
Adım at, ne kaybedersinki?
Belki içe dönük birisidir. Arkadaşlarının anlattığından ziyade sen tanı öyle karar ver nasıl biri olduğuna
Ben olsam adım atmazdım.. Bu zamana kadar bende adım attım ama erkekler hep ulaşılması zor kadinlari tercih ediyorlar.. Ve şu kaçan kovalanir mantığı hep vardır.. Ben olsam kacarim.. İki cinsin birlikte olması erkegin kadini ikna etmesine bağlı bence hayvanlardaki düzenin bizdeki medeni boyutu yani.. Yukarida bir arkadaş demiş gözü açılmamış erkeği tavlamak zordur diye.. Çok doğru.. Bence ilgisini ufak oyunlarla da anlayabilirsnz..mesela ortamdaki bir erkege kur yaparak onun dikkati cekiliyor mu anlayabilirsnz.. Nacizane tavsiyeler bunlar tabi uymak zorunda değilsiniz.. Belki de konustugunuzda daha kolay olur bilemeyiz..en iyi siz anlarsnzinsallah istediğinize kavusursunuz
30 kusur yaşındaki bi erkeğin gözünün açılmamasına şaşırdım sjdmjdn bi saçma geldi ya ama cidden öyle sanırım
Olabilir.. Ev erkegi diye bi tanim var.. Ailenin yasantisina bağlı.. Eğer oyle biriyse çok hoppala davranmadan hanimefendi cizgini bozmadan onu etkilemelisin.. Bence bu şekilde tavlarsin gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?