Kadının ilk adımı atması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ya zaten arkadaşıma da jehaan çok sabırlı kibar kız filan demiş onun gözünde de o tarz bi çizgim var galiba bilse onu ayartmak için kk'da pusu kurduğumu

Ee bu işler böyle.. Dediğim gibi bu mevzular hep taktikseldir.. Ne kadinlar var dize getiriyolar erkeği.. Onu iyi tanıyıp o sekilde tavlama yöntemi bulursan başarılı olursun.. Ama ev erkeği gibiyse gözünü açan kizlari da begenebilir.. Ayari senin tutturman lazim

Karakter olarak taktik yapmak istemem de diğer türlü yaparım :))))) çok teşekkür ederim bu arada

Ayni isyerinde her gun yuzunu gordugum kisiye karsi bu belirsiz adimi atmazdim. Negatif yonunu dusununce reddedilme, begenilmeme veya istenmeme duygusunu 1 kere degil cokca yasama sebebiyle bu duygumu belli etmezdim. Sonucta surekli gorme, iletisim kurma boyutu da var.
Arti erkekler, uzerine gitmekten hoslaniyor, uzerlerine gidilmesinden degil...

Kalıcı değilim işyerinde onun rahatlığı var sanırım bende :/

En kötü ne olabilir ki, hayatına devam edersin.

Sahsi fikrim; bir erkek gercekten birsey hissediyorsa degil dunyanin en sessiz adami, dilsiz bile olsa muhabbeti tesekkurler diyip kapatmaz. Ha kapatacak kadar da pasif biriyse zaten olmasin daha iyi. Bu kadar pasif ve kendine guvensiz biri bir yerden sonra insani yorar

Hemen hemen aynı durumdayım şu an ama biz dışarda kahve içme faslını geçtik :) Karşımdaki beyfendi de inanılmaz utangaç bi cesaret edip olaya giremedi , iki mesajı o başlattıysa birini ben attım.Size tavsiyem siz direkt söylemeyin de birazcık itekleyin onu Eğer bi ışık görürseniz gerçekten adım atmaya çekinen ama sizden hoşlanan biri olduğu anlaşılır .Ben mesela kalbimi çok kırdın bu mesajla artık bunu telafi etmek için bir şeyler yapman lazım dedim topu ona attım.Sizde böyle şakayla karışık ona atabilirsiniz topu Tavsiye ederim size de güzel yöntem böylece ilk adımı da tam olarak siz atmış olmazsınız

Ya ben 2 kez mesaj attım ve ikisinde de muhabbeti hiçbir şekilde uzatmadı. Hadi ilk mesaj neyse ama 2. mesaj uzatılacak bi konuydu. Kendimi sanki o istemiyor da ben zorluyor gibi hissettim. Normal yüzyüze konuşurken konu bulmaya çalışan, sürekli laf atan o aslında. Ya muhtemelen net değil ondan bu şekil davranıyor. :)

Bu arada tebrik ederim

Ben de en ufak bir tembellik karşısında kırılan biriyim maalesef. İyi mi, kötü mü karar veremedim.
Sizin bahsettiğiniz beyefendi yüz yüzeyken sohbet etmeye çalışıyorsa, sizden umudu olabilir. Ama nasıl davranacağını bilmiyordur, dengesizliği o yüzdendir. Biraz daha üstüne gidin derim daha net bir sonuç alabilmek için. En kötüsü, reddedildiğinizde yolunuza bakarsınız. Kolaylıklar dilerim.

Bazı erkekler mesajlaşma özürlü oluyorlar. Belki bu da öyledir. Yüzyüze bir şeyler ayarlamaya çalışsanız?

Esimle internette tanistim. Ilk mesaji ben attim. Aslinda bulusacaktik ama bulusmayi iptal ettik. 3 ay sonra tekrar sansimi denedim. Evliyiz. Iki cocugumuz var kacamadi benden hahaha

Eşime ilk konusup tanışmayı ben teklif etmiştim bir iki hafta sonrada evlenme teklifini de ben etmiştim herşeyi erkekden beklememek gerek bence

Anladım siz elinizden geleni yapmışsınız bence Ama yüzyüze görüşme imkanınız varmış bu çok iyi belki de mesajla değilde birebir de kendini daha rahat hissediyordur .Çok teşekkür ederim sizin için de hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…