Ya zaten arkadaşıma da jehaan çok sabırlı kibar kız filan demiş onun gözünde de o tarz bi çizgim var galibabilse onu ayartmak için kk'da pusu kurduğumu
Ee bu işler böyle.. Dediğim gibi bu mevzular hep taktikseldir.. Ne kadinlar var dize getiriyolar erkeği.. Onu iyi tanıyıp o sekilde tavlama yöntemi bulursan başarılı olursun.. Ama ev erkeği gibiyse gözünü açan kizlari da begenebilir.. Ayari senin tutturman lazim
Ayni isyerinde her gun yuzunu gordugum kisiye karsi bu belirsiz adimi atmazdim. Negatif yonunu dusununce reddedilme, begenilmeme veya istenmeme duygusunu 1 kere degil cokca yasama sebebiyle bu duygumu belli etmezdim. Sonucta surekli gorme, iletisim kurma boyutu da var.
Arti erkekler, uzerine gitmekten hoslaniyor, uzerlerine gidilmesinden degil...
Hemen hemen aynı durumdayım şu an ama biz dışarda kahve içme faslını geçtik :) Karşımdaki beyfendi de inanılmaz utangaç bi cesaret edip olaya giremedi , iki mesajı o başlattıysa birini ben attım.Size tavsiyem siz direkt söylemeyin de birazcık itekleyin onuEğer bi ışık görürseniz gerçekten adım atmaya çekinen ama sizden hoşlanan biri olduğu anlaşılır .Ben mesela kalbimi çok kırdın bu mesajla artık bunu telafi etmek için bir şeyler yapman lazım dedim topu ona attım.Sizde böyle şakayla karışık ona atabilirsiniz topu Tavsiye ederim size de güzel yöntem böylece ilk adımı da tam olarak siz atmış olmazsınız
Bazı erkekler mesajlaşma özürlü oluyorlar. Belki bu da öyledir. Yüzyüze bir şeyler ayarlamaya çalışsanız?Ya ben 2 kez mesaj attım ve ikisinde de muhabbeti hiçbir şekilde uzatmadı. Hadi ilk mesaj neyse ama 2. mesaj uzatılacak bi konuydu. Kendimi sanki o istemiyor da ben zorluyor gibi hissettim. Normal yüzyüze konuşurken konu bulmaya çalışan, sürekli laf atan o aslında. Ya muhtemelen net değil ondan bu şekil davranıyor. :)
Bu arada tebrik ederim
Eşime ilk konusup tanışmayı ben teklif etmiştim bir iki hafta sonrada evlenme teklifini de ben etmiştimSelamlar,
Kavak tadı verdiğinin farkındayım ama burdan hep bakış açımı değiştiren yorumlar aldığım için danışmak istiyorum.
Hanımlar, bayaaaa zamandır bir çocuktan baya hoşlanıyorum(önceki lülülük konularımda da yazmıştım.) Çocuğunda benden hoşlandığına emin gibiyim. Hem benimle ilgili arkadaşıma dedikleri, hem konuşmak için bahaneler araması hem de sürekli bakmasından emin gibiyim.
Geçen gün çocuğun arkadaşları benim diğer bi arkadaşıma x'e jehaan'ı ayarlasak demişler. Sonra yine arkadaşı yok ya x kimseyle yapamaz. Çok asosyal tek muhabbeti maç vs demiş. Biraz dar kafalı birisiymiş(?) ve asla birisinden hoşlansa bile söyleyecek cesaret yokmuş.
Başkasının ağzıyla hareket etmek istemiyorum, kendim tanımak istiyorum. Benim gördüğüm kadarıyla kibar, anlayışlı birisi gibi ama arkadaşlarının böyle demesine ve hoşlansa bile asla söylemeyecek olmasına çok takıldım.
Birkaç hafta önce konuştuğumuz bi konuyla ilgili bi video serisi attım, izleyeceğini söyleyip teşekkür etti ve konuşmayı asla uzatmadı. Konuşmak istese mesaj atardı üstüne ama diğer gün tüm seriyi izlemiş yanıma geldi. Sonra ben yine mesaj attım ama konuşmayı kısa kesti. Kafam acayip karıştı, bi taraftan eee jehan bu çocuk sana hayatta açılmayacak diyorum diğer taraftan ya dedikleri gibi birisi çıkarsa diye korkuyorum.
Ben mi bi yerlere davet etsem çat diye. Bence özgüvenli bi davranış olur ama alacağım cevaptan emin değilim.
Anladım siz elinizden geleni yapmışsınız benceYa ben 2 kez mesaj attım ve ikisinde de muhabbeti hiçbir şekilde uzatmadı. Hadi ilk mesaj neyse ama 2. mesaj uzatılacak bi konuydu. Kendimi sanki o istemiyor da ben zorluyor gibi hissettim. Normal yüzyüze konuşurken konu bulmaya çalışan, sürekli laf atan o aslında. Ya muhtemelen net değil ondan bu şekil davranıyor. :)
Bu arada tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?