Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne munasebet. Gayet normal bir durum. Bireyler resit olsun yeterliBir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Neden gelsin illa erkek mi büyük olacak kadından çevrem de çok var böyle evlilik yapan 7-8 yaş hatta 10 yaş bile olan evli olanlar arasında.Bir kadının kendinden küçük bitiyle birlikte olması 7-8 yaş gibi olabilecek bişey mi yoksa ahlaksızlık mı geliyo size.sürümcemede kaldım
Aslında 10 ama kızacaklar diye o kDar yazdım cuk oturduNeden gelsin illa erkek mi büyük olacak kadından çevrem de çok var böyle evlilik yapan 7-8 yaş hatta 10 yaş bile olan evli olanlar arasında.
Her yaş grubu içinde mi2-3 yaş neyse de 7-8 yaş çok fazla.
Evlilik için değil ama illakiTam olgunlaşmamıştır o çocuktur.
Toplumda böyle değil ama bakış açısı farklı oluyoErkekler beraber olurken nasıl karsilaniyorsa bence bu da normal olmalı.
20-30Her yaş grubu içinde mi
Öyle denmiyor ama malesef20-30
30-40
35-25 bu belki ama diğer yaşlar pek uygun değil gibi.
Ama diğer yandan iki tarafta memnunsa kimene.
Erkekler geç olgunlaşıyor gördüğüm duyduğum kadarıyla böyle.. Sonrasında canınızı sıkacak bir durum olmayacağını düşünüyorsanız problem değil elbette. Karşı olduğum için demiyorum kendimi yerine koyup empati yapıyorum. 19 yaşındaki bir erkek benim için çocuk gibidir. Ergen karakteri oturmamış askerliğini bile yapmamış.. Ciddiye almam yani. Tabi kişisel görüşüm bu benim. Aynı şekilde düşünmeyebilirsiniz.Evlilik için değil ama illaki
Zaten niyet evlilik değilmiş belirttisiz 84 lüsünüz sanırım? 33 yaşında olmalısınız görüştüğünüz kişide 23 yaşında heralde ? 33-43 olsa anlarım bi nevide. 23 yaşında bir erkeğin niyeti çokta düzgün olacağını düşünmüyorum