Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 i öğrendim baska yöntemler var mı ya çok ilgimi çektiEşinin üzerindeyken nasıl hareketlerin? Öne arkaya mı gidiyorsun, sadece girip çıkıyor musun aşağı yukarı? 8 hareketi yapacaksın işte kıvrak olmuş olacaksın.
Kiz daha ne olsun parende atacaksin nerdeyseGoogle da arattım bulamadım da neyse lfsşfıkd biz öne arkaya sağa sola gidelim bi de 1 şeklini yapalım ok yeter yani![]()
Yalnız bilen yapsın bunu bazıları beceremeyip adamın organını baya acıtıyor .Sağa sola haretli olmak erkeklerin hoşuna gidiyor. Üzülme yeni bir şey öğrenmek güzel.
Bacim sen zipla o zaman milletin seksine niye karisiyon oyle seviyor demekO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Yapa yapa ogrenilcek ana karninda mi ogreniliyorYalnız bilen yapsın bunu bazıları beceremeyip adamın organını baya acıtıyor .![]()
Bizim bi arkadaş sevgilisiyle yapmış adam nasıl acı çektiyse kızı fırlatmışYapa yapa ogrenilcek ana karninda mi ogreniliyorkirilirsa da kime kalmış
![]()
Un cuvali misali haBizim bi arkadaş sevgilisiyle yapmış adam nasıl acı çektiyse kızı fırlatmışyavaş yavaş yapılmalı tabii .abanmamalı
![]()
Valla konuşuyoruz biz en ince detayına kadarUn cuvali misali hakiz böyle konulari ben yuzyuze konusamam nasil konusuyorsunuz
pozisyon detayi biraz fazla![]()
Bu çok tehlikeliO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Bende hiç konuşamam yaaUn cuvali misali hakiz böyle konulari ben yuzyuze konusamam nasil konusuyorsunuz
pozisyon detayi biraz fazla![]()
Birinin zevk aldığı bir şeye saçma demekO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir
Anaaa8 bacım 8.. kıvraklığın formülü çok açık. Bir sen bir eşin bir de 8.
Karşıda ki anlatmaya calistginda da -eblek eblek bakip bilmem ne diye muhabbet degistirmeye çalışıyorumBende hiç konuşamam yaa![]()
O dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz .
Heh ben de onu diyecektim. O ne öyle 8 miş 9 muşO dediğiniz 8 çok saçma . Sadece kıvırtarak içinden çıkmayarak öylece devam etmek çok basit . Afedersiniz zıplamak her ikiniz için de daha çok haz almak demektir