Kadının yeri beyinin yanı ?? Fikirleriniz??

elifcix

Allahım sana teslimim ♡♡♡
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
82
64
3
35
Merhaba öncelikle iyi geceler
Marttan beri biriyle görüşüyorum benimle niyeti ciddi bende öyle
Ama sorunlar bitmedi gitti

Ben yapı olarak sert ve dik bir insanım. Yani öyle naz işve cilve bilmem
A diyorsam A derim caymam
Ama hayatımdaki kişi benim tam tersim
Duygusal sevgi sözcükleri ağızından düşmeyen bir tip

Zamanla benimle yarış içine girdi. Ben ne kadar net olduysam taviz vermediysem bu onda nasıl desem ego meselesine döndü hep bir kıyas yarış içinde benimle

Bugündür benimle kavga ediyor
O ve ailesi başka şehirde ben başka şehirdeyim
Benimde baska ilde çalışma durumum var yani istesem o ili de seçebilirim ama kadro olur mu olmaz mı belli değil
Ben anamı babamı bırakamam benim bütün düzenim burda bilmem ne bir sürü tantana

Bana en bastan beridir senin gittiğin yere gelirim diyodu ordan tayin aldırırız diyodu. Bende olaki olmadı aldıramadım dedim o zaman nolcak bi yolunu buluruz dedi yani bunun garantisi yok ki gidemeyedebilirim
Ama o illa dönme derdinde o şehire
Bugün söyledikleri ben çok dikmişim gönlünden düşmüşüm böyle yaparak bi ton laf
Az öncede kadının yeri kocasının yanıdır benim yerim beyimin yanıdır diyosan geliyosan gel gelmiyosan bitsin dedi
Ben tamamen bitirmek istiyorum artık
Olmuyoda zorluyo gibiyiz
Kopamıyoruz ama anlaşamıyoruz
Benimle yarış içine girmesinin sebebi ne bilmiyorum ama bu bizi çok yıprattı
Seviyodum onu o buna da hiç inanmadı
Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Hafızamdan silip önüme bakıcam ve adını hiç anmıcam
Herşeye evet kocamdır diyemeyeceğim için bitti...

neresi rahat olacak ise orada yaşayalım demeliydi

sizin düzen x şehrinde
ama onun y şehrinde

gitmem diyip onun düzenini bozmasını talep etmeniz de olmaz ki

bence uyumsuz oldugunuzdan bitmesi doğru karar olmuş.

neresi rahat olacak ise orada yaşayalım demeliydi

sizin düzen x şehrinde
ama onun y şehrinde

gitmem diyip onun düzenini bozmasını talep etmeniz de olmaz ki

bence uyumsuz oldugunuzdan bitmesi doğru karar olmuş.
Ben ona hiçbir zaman o şehire gelmem demedim
Benim önerim herkesten uzak minik bi hayat kurmaktı oda bu fikri beğeniyodu
Ben tayin çıkmazsa senin şehrine o zaman nolcak dedim ki çıkmayabilir zor bu tayin meseleleri
Sonra sonra beni ezmeye başladı diksin şöylesin böylesin diye yani bence kendi fikri olmayınca üste çıkma yolu bu
Evleniyoruz desek 3 yılı buluyor
Bana bunun garantisini istemesi çok saçma
Tayin aldıramazsam anamı istiyorum diyip boşancazmı yani buna kızdım

Aman erkek milleti icin degmez duzen bozmaya.
Benim kocada gelmedi pesimden, dunyanin her yerine gelirim dedigi halde. Pesinden surekleniyorum iste oraya buraya ailemden uzak. ALLAHA sukur esimden memnunum ama ailemden uzak olmam cok kotu.

5 aylık ilişki. Ayrıl. Başta yalan söylemiş

Benimle yaris icine girmek derken? Bu cumleye bakinca kendinizi ondan üstün goruyosunuz gibi geldi yanlis anlamayin da. Ben esitlik traftariyim. Ortak karar verilmeli, ne uygunsa o yapilmali. Genel olarak soyluyorum sizin icin degil de neden illa hep bi taraf baskin olup da diger taraf hep onun sozunu dinlemek zorunda gibi bisey oluyo ben buna ayar oluyorum. Benim dedigim olmali, yoksa ayrilirim, !! Mustakbel esiniz de boyle bisey olacagini hissetmis demekki. Ben de olsam kendimi ezdirmem, baskasini da ezmem. Mantikli ve makul olan neyse o yapilmali benim fikrim. Dominant olan tum kadin ve erkekler cok itici bence. Sevimli neseli sempatik ve uyumlu bi insanla hayat geecekten guzel olur

çok saçmalamış
ben 5 senede 5. şehrime taşınıcam yakında
kimisinde eşim benle geldi
kimisinde ben onla gittim
hangisinde ekmeğimiz varsa oraya gittik
tuttursaydı illa benim memleketim benim yanım diye yürümezdi
bence sen baştan şartlarını söylemekle iyi yapmıssın

O tamamen bir turk gelenegi... Ataerkil toplumlarin alisagelinmis duzeni. Ben kocamin yaninda degilim vede hatta onu kendi yanima almak icin ugrasiyorum, senin sevgilin halt etmis, kendi duzeni bozulmasin, aman erkek anasi oglundan uzak kalmasin diye butun dertleri. Kiz anasinin ne eksigi sucu var ? Kadinin evlenmeden onceki hayati duzeninin neden bir onemi yok ? Neden kadin evini isini kimi zaman ailesini arkadaslarini ve bazen dogup buyudugu sehrini birakip gitmek sorunda sirf evlenmek icin ?
Bana tum kadinin yeri kocasinin yani lafi tamamen uydurulmus erkeklerin kendilerine yonttuklari bir zorlama laf olarak geliyor. Boyle bir kural yoktur, illa bir yere gidilecekse orta yol bulunur, iki kisinin gelecegi acisinda en iyi yer neresiyse oraya gidilir, ve illa bir taraftan birisi herseyini birakip birsuru seyden vazgecmek zorunda kalacaksada o kisinin kadin olmasi sarti diye bir yazili kural yoktur.

Boyle dayatmalara gelmeyin , gelirsen gel gelmezsen biter tarzi ici bos bloflere de kanmayin, blof degilse hatta hic kanmayin cunku oyle adamdan zaten hayir gelmez.

Asla öyle birşey yok inanın buna ne o benden aşağı ne ben ondan ben sen benim yanımda olursan hersey olur zaten diyodum ama bende karakter olarak fazla evetci biri değilim. Herşeye evet demem problemdi şimdi evet demiyorum yine problem. Kaç kez ayrıldık barıstık şans istedi özür diledi kabul ettim. Ama o hep ben ne kadar dik durduysam suçlamayı seçti. Gündüz orta yolu buluruz ailenle de oturup konuscam diyodu aksam beyim ne derse o diceksene döndü. Hayatta kim kime neyin garantisini verir. Asıl sözümü dinliceksen bak kuranda bile erkek üstündür diyo beyim ne derse o diceksin gibi kelimelerle kendini üstün ilan etmeye çalıştı

İyi yapmışsınız. Ne münasebet onun istediği yerde olacakmışsınız. Önemli olan evlenip birlikte mutlu yaşamak değil mi?
Son atamalarda maraşa atandım. Ben daha çalışmaya başlamadan eşim geçici görevlendirme istedi maraşa.
Kocanın yeri karısının yanıdır bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…