Kadının yeri beyinin yanı ?? Fikirleriniz??

Kesinlikle benim doğduğum yer takıntım yok mesleğim neyi gerektiriyosa oraya gitmeyede hazırım
O tutturmuş orası diye yaşasın anasıyla ben yoruldum artık içimde heves kalmadı zaten

Şuan ailemin yaşadığı şehirde hatta aynı ilçede doğup büyüdüm istanbulluyum yani ben koca şehri bırakıp heryere gitmeye mecburum niye kadınım çünkü. Benim anam babam yaşlı değil sanki hasta değiller yada olmuyolar. Neymiş onlarıda o şehire aldırırmış :))) saçma sapan şeyler. Bir erkeğin dayatmalarına kurallarına evet diyecek bir kadın değilim babam dısında. Ben fedakar olmuyorum mecbur oluyorum o fedakar oluyo benle gelirse. Yazılı kanun varmıs ya kuranı kerimde kadın kıcasına itaat etmeli diyomuş. Blof yada değil ben devam etmicem. Net oldum işine gelirse

Ben kimin iş durumu neyi gerektiriyosa öyle olur dedim beğenmedi olaki karadenize tayinim çıktı sonra onun olduğu yere bir türlü gidemedim hep sorun hep kavgamı olcak dedim ordaki özel hastanede iş bulurmuşum böyle saçmalıklar
Yarın sabah onun olmadığı bi hayata uyanıcam böyle bi ilişkidense olmasın daha iyi ben onun nelerini affettim o benim için bunu yapamadı

İstersem annesini görmicekmişim annesi çok fedakarmış bize karışmazmış tek evlatmış bırakamazmış benim kardeşlerim varmış bırakabilirmişim
:) Bakış açısı tek kelimeyle LEŞ!
Herkes yuvadan bir gün uçar, dünyanın kanunu böyle. Tek evlat olmak veya olmamak bunu değiştirmez. Çünkü her evlat değerlidir aile için.
Ben de tek kızım ama düzenim için başka bir yerde yaşamam gerekirse yapacağım elbet. Fakat karşıma geçip birisi, sen kızsın ben erkeğim ben evden ayrılamam derse, tekmeyi vururum.

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ben doğru karar verdiğinizi düşünüyorum ama tam manasıyla doğruluğunu zaman gösterecek. Umarım mutlu olacağınız kararlar alırsınız...

Tamam iste kadin kocasina itaat etmeli... Sen karisi degilsin ki henuz !!

Kesinşikle sürekli ben tek evladım diyip duruyor sanki benden on tane var. Ben kız basıma göze alıyorum ama korkak. Ben zaten aşık değildim iyikide değildim bunları göremeyip evlensem halim iyi olmayacaktı kesin. Bir keresinde bana maaşlarımızı ortak hesaba koyarız ben harçlık veririm demişti bende kartımı vermem diye kavga etmiştim buna bile kavga yaptı 5 aydır hep kavga gürültü çok bunaldım içimde hevea namına bişey kalmadı bu adam hiçbi zor günümde bana destek olmamıs düsünüyorumda babam hastanede yatarken beni aramıyosun yazmıyosun sevginden şüphe ettiriyosun hissedemiyorum diye kavga etmişti
İyiki bitti ya gider karadenizin en güzelini yazar kafamı dinlerim en güzeli

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ben doğru karar verdiğinizi düşünüyorum ama tam manasıyla doğruluğunu zaman gösterecek. Umarım mutlu olacağınız kararlar alırsınız...
Başta üzüldüm ama düşününce bu kadar sürmesi bile hataymış sürekli beni suçluyor seven adam bunları yapmazki

Tamam iste kadin kocasina itaat etmeli... Sen karisi degilsin ki henuz !!
Herşeyi kendi planlıyor iki düğün yaparmış şuymuş buymuş ben düğün istemiyorum belki bana sordun mu. İnanır mısınız bir keresinde çok çocuk yapmam dedim diye ayrıldı benden sürekli fotoğraf istiyodu atmayınca hoşuna gidenlere yolla diyodu nasıl dayanmısım :/

Aman biz de esimle sevgililik nisanlilik doneminde kedi kopek.gibiydik.. ben de hic oyle isve naz yapiym erkegi elimde tutaym biri degilimdir. Yani giden gider hesabindaydim. O da buna sinir olurdu. Hep kendi hayatim isteklerimi on plana cikarirdim falan..biseyden taviz vermiycegimi bilirdi.. O da benle.zitlasirdi.. ama evlendik biz. Ve su an yaklasik 1aydir ailemle tatildyim,kendisi isi nedeniyle gelemedi. Sevgiliyken sorsaniz assslaaa gidemezsin sacmalama derdi ama simdi geldim mesela. Cok da ustune dusme bu laflarin.
Ortada birsey yokken yaratip da varmis gibi dusunup.kavga etmek.... oluyo bunlar.. ama gereksiz.
Seviyorsan bi daha dusun..

Bunun anlamı erkeğin yanı ana babasının yanıdır. Kadının da yanı eşinin yanıdır..bana ne senin ailenden olmuş. Iyy hiç sevmediğim tip. Salın ipini gitsin.

O kendisine herseye evet diyecek birisini bulsun.
Sende rahatına bak

dogru bı karar vermıssın
senı boyle bı ıkılemde bırakan karar vermek zorunda bırakan adamla zaten olmaz
ne hayatına ne fıkrıne saygısı yokmus demekkı
emeklerın bosa gıtmeyecek kadar akıllısın :)

bencede koşarak uzaklaşma vaktiniz gelmiş..

demekki tayin aldıramasanız bir ömür lafını yapacak.

konu ana babası ise tabii haksız

ama adamın işi orada ise ve siz tayini olan bir işte iseniz buraya gel demesi makul olur

yazdığınızdan ben senin yanına gelirim sonra tayin aldırırız cümlesinden bunu anladım

erkekler ilginç yaratıklar onları bilinmezlik daha çok korkutuyor kendilerini sudan çıkmış balık gibi hissediyorlar

tayinin çıkan memur erkekler de kızlardan daha çok zorlanıyor

önemli olan doğduğun değil doyduğun yer

adam hala anam babam diyorsa da kendi bilir güle güle

Onun ailesi var da siz ağaç kovuğundan mı çıktınız. Ataerkil toplumda yaşıyoruz malesef. erkekler gururuna yediremiyor eşinin kendinden üstün olmasına

cidden saglam kurtulmussun bu adamda, hadsize capsiza bak, boyleleri kendi iclerinde koplekslerini bastirmak amacli yanlarindaki kadinin elindeki maddi manevi tum gucunu somurmeye caliyor, hoslarina gidiyor kadinin onlara muhtac caresiz el acan bagimli birey olmalarina. Sorunlu beyinsiz capsizlar ne olacak.
Iyi etmissin kurtulduguna. Yanindaki kadinin basarisi parlamasi ile gurur duysun karisini yuceltsin ki bende o erkege erkek adam diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…