Kadının yeri beyinin yanı ?? Fikirleriniz??

İyi cesaret etmişsiniz ben evlenince düzelir diyip göze alamam sanırım düzelmeyip daha beter olma ihtimalide var. Hayata çile çekmeye gelmişim gibi davranıyor o ne derse ben sözünü dinlicekmişim. Söz dinlemek ne bi kere? Ben ne kadar dediğim budur diyip vazgeçmediysem o o kadar suçlama ve hareketi seçiyor

Bunun anlamı erkeğin yanı ana babasının yanıdır. Kadının da yanı eşinin yanıdır..bana ne senin ailenden olmuş. Iyy hiç sevmediğim tip. Salın ipini gitsin.
Tek evlatmış ailesini emanet edecek kimsesi yokmuş benim kardeşlerim varmış

İnanın mesleğim için çok şeye katlandım şu yaşıma geldim hala çırpınıyorum rahatını sürücem derken olanlar bu

bencede koşarak uzaklaşma vaktiniz gelmiş..

demekki tayin aldıramasanız bir ömür lafını yapacak.
Evet bende öyle düşünüyorum aldıramasam beni bırakıp gidermiş potansiyeli var sanki. Naparmış nedermiş üst mevkiilere kadar gidermiş aldırırmış tayini. Başka seçenek yok dönmeliyiz diye düşünüyor. Oraya gidip bi düzen kurup niye bozayımki kolaymı büyükşehirde yaşamak

Onun ailesi var da siz ağaç kovuğundan mı çıktınız. Ataerkil toplumda yaşıyoruz malesef. erkekler gururuna yediremiyor eşinin kendinden üstün olmasına
Kesinlikle. Bi keresinde kadın adamdan bi adım geri durmalı demişti başlarda çalışmazsın diyodu sonra memurların maaşlarını öğrenince çalışırsın evde boş boş napcan ortak hesap açarız ordan harçlık alırıza döndü ben o kadar hırpalanıp ay sonu harclık alcakmısım :))

İşi gücü yok daha onunda atama durumu belirlicek kurulu düzen dediği düzen değilki sadece evleri var orda amaç onların kirasıyla şunla bunla ilgilenip başka mallar almak

Senin merkezin ben olmalıyım kavgası bile yaşandı sabah günaydın yazmıyosun akşam 4 5 saat konusuyoruz hep o konusuyo falan. Dün saf gibi bide kendimi suçluyordum bende çok dikim tersliyorum diye kaderim mi bilmiyorum doğru düzgün biri denk gelmedi gitti

baştan bunları konusmussunuz
ben de aynı seylerı yasadım
yasadıgım sehırden baska bır yer asla düşünemedim ama eşim tüm düzenini değiştirip bnm yasadıgım şehire geldi

aslında siz de gidebilirsiniz ama ben sizi anlıyorum insan istemeyınce olmuyor
bana da dese idi eşim illa sen ist a geleceksın dıye sanırım gidemezdim

biraz sakin olun alttan alın , değişir belki fikirleri

Bu zihniyette erkeklerden kosarak uzaklasiyorum kac kac kac sen de panpa :)

Evveliyatta birbirinizi tanıdıgınız donemde Herseye tamam dıyen adamın bugun sesi cıkıyorsa basından berı sızın tanıdıgınız gibi biri olmadıgını gosterir.. Yani sevgili döneminde herseye tamam dıyeyım, sonra dedıgım dedık-Çaldığım düdük olan er kişi gösterirki, kendisini tanımanıa fırsat vermediğini gösterir.. Ay cok karısık kurdum cumlleri bilmem anlatabildim mi..

Kısacası onun tercihi orasıysa ; siz de asla x şehrini tercih etmeyeceğinizi belirtin.Bu durumda kısa süre içinde kararından döner gelirse demek ki bu konuda çok katı olmadığına işaret eder.Bunu da değerlendirin mutlaka..

Sizinle simdiden yarışa girdiyse egoluysa evlenince bu durum daha çekilmez hale gelicektir..herkes birbirini oldugu gibi kabul etmeli daha bastan böyleyse çok sorunlu bi evlilik yasardiniz gibime geldi¿

Aman ozaman kendi bilir. Adama bak ooh ne ala.. seviyosa sizin icin taviz verir. Ben dedigim dedik biryim tamam ama.. esim de oyle,ikimiz de sozumuz dinlensin otorite bi ben olayim dyen kisiliklerdeyiz biraz. Ama insan karsisindakini seviyorsa biyerlerden taviz veriyor. Erkek arkadasiniz cok fazla usteliyorsa,sizi yenmek istiyosa,evet ayrilmaktan bahsedin.. Hic orali olmuyorsa,olmaz bu is. Pesinizden kosup tamam tekrsr konusalm falan diyorsa,ve siz de onu sevdiginizi dusunuyorsaniiiiz bi oturup karara varirsiniz..

İşi gücü yok daha onunda atama durumu belirlicek kurulu düzen dediği düzen değilki sadece evleri var orda amaç onların kirasıyla şunla bunla ilgilenip başka mallar almak

o iş yaş gibi

bakın ben de eşimin ailesinin olduğu şehre geldim

eşim buraya gelmeyelim diye uğraştı ama iş için burası uygundu

ama adamın amacı iş güç değil ki aile ise olmaz

Ahah tam benim kafamdansin. Merak etme karsina karakterine hayran kalan biri mutlaka cikar. Seni sen gibi kabul etmeyen biriyle evlenme zaten.

bu model de çok iyiymiş yaa :)

5 aydır herşeyi alttan aldım yaktı yıktı şans istedi verdim düzeltmeye çalıştıkça kötüleşti sanırım bunuda baskı yoluyla kabul ettiririm diye düşündü ben etmeyincede farklı fikirler sununcada kendi komik vede ezikçe suçlamalarının arkasına sığındı.

Olaylr hep böyle o fikrini söylüyor ben fikri söylüyorum ben dediğimden karşımdaki fedakarlık yapmıyorsa neden vazgeçeyim yani onun çabaladığını görsem bende çabalarım bakıyorum hiçbişey yapmadan benim değişmemi kabul etmemi bekliyor işine gelirse diyorum bir erkeğin anamda anam diyip kadını dini kullanarak ezmesi çok kötü bişey
Zaten genelde bu şekilde kavga ediyor suçluyor bağırıyor hakaret bile ediyor sonra ağlayarak dönüyor meleğim affet seni seviyorum falan

Sizinle simdiden yarışa girdiyse egoluysa evlenince bu durum daha çekilmez hale gelicektir..herkes birbirini oldugu gibi kabul etmeli daha bastan böyleyse çok sorunlu bi evlilik yasardiniz gibime geldi¿
Bencede ben sorun istemiyorum artık hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…