- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Onun ailesi var da siz ağaç kovuğundan mı çıktınız. Ataerkil toplumda yaşıyoruz malesef. erkekler gururuna yediremiyor eşinin kendinden üstün olmasına
İyi cesaret etmişsiniz ben evlenince düzelir diyip göze alamam sanırım düzelmeyip daha beter olma ihtimalide var. Hayata çile çekmeye gelmişim gibi davranıyor o ne derse ben sözünü dinlicekmişim. Söz dinlemek ne bi kere? Ben ne kadar dediğim budur diyip vazgeçmediysem o o kadar suçlama ve hareketi seçiyorAman biz de esimle sevgililik nisanlilik doneminde kedi kopek.gibiydik.. ben de hic oyle isve naz yapiym erkegi elimde tutaym biri degilimdir. Yani giden gider hesabindaydim. O da buna sinir olurdu. Hep kendi hayatim isteklerimi on plana cikarirdim falan..biseyden taviz vermiycegimi bilirdi.. O da benle.zitlasirdi.. ama evlendik biz. Ve su an yaklasik 1aydir ailemle tatildyim,kendisi isi nedeniyle gelemedi. Sevgiliyken sorsaniz assslaaa gidemezsin sacmalama derdi ama simdi geldim mesela. Cok da ustune dusme bu laflarin.
Ortada birsey yokken yaratip da varmis gibi dusunup.kavga etmek.... oluyo bunlar.. ama gereksiz.
Seviyorsan bi daha dusun..
Tek evlatmış ailesini emanet edecek kimsesi yokmuş benim kardeşlerim varmışBunun anlamı erkeğin yanı ana babasının yanıdır. Kadının da yanı eşinin yanıdır..bana ne senin ailenden olmuş. Iyy hiç sevmediğim tip. Salın ipini gitsin.
İnanın mesleğim için çok şeye katlandım şu yaşıma geldim hala çırpınıyorum rahatını sürücem derken olanlar budogru bı karar vermıssın
senı boyle bı ıkılemde bırakan karar vermek zorunda bırakan adamla zaten olmaz
ne hayatına ne fıkrıne saygısı yokmus demekkı
emeklerın bosa gıtmeyecek kadar akıllısın :)
Evet bende öyle düşünüyorum aldıramasam beni bırakıp gidermiş potansiyeli var sanki. Naparmış nedermiş üst mevkiilere kadar gidermiş aldırırmış tayini. Başka seçenek yok dönmeliyiz diye düşünüyor. Oraya gidip bi düzen kurup niye bozayımki kolaymı büyükşehirde yaşamakbencede koşarak uzaklaşma vaktiniz gelmiş..
demekki tayin aldıramasanız bir ömür lafını yapacak.
Kesinlikle. Bi keresinde kadın adamdan bi adım geri durmalı demişti başlarda çalışmazsın diyodu sonra memurların maaşlarını öğrenince çalışırsın evde boş boş napcan ortak hesap açarız ordan harçlık alırıza döndü ben o kadar hırpalanıp ay sonu harclık alcakmısım :))Onun ailesi var da siz ağaç kovuğundan mı çıktınız. Ataerkil toplumda yaşıyoruz malesef. erkekler gururuna yediremiyor eşinin kendinden üstün olmasına
İşi gücü yok daha onunda atama durumu belirlicek kurulu düzen dediği düzen değilki sadece evleri var orda amaç onların kirasıyla şunla bunla ilgilenip başka mallar almakkonu ana babası ise tabii haksız
ama adamın işi orada ise ve siz tayini olan bir işte iseniz buraya gel demesi makul olur
yazdığınızdan ben senin yanına gelirim sonra tayin aldırırız cümlesinden bunu anladım
erkekler ilginç yaratıklar onları bilinmezlik daha çok korkutuyor kendilerini sudan çıkmış balık gibi hissediyorlar
tayinin çıkan memur erkekler de kızlardan daha çok zorlanıyor
önemli olan doğduğun değil doyduğun yer
adam hala anam babam diyorsa da kendi bilir güle güle
Senin merkezin ben olmalıyım kavgası bile yaşandı sabah günaydın yazmıyosun akşam 4 5 saat konusuyoruz hep o konusuyo falan. Dün saf gibi bide kendimi suçluyordum bende çok dikim tersliyorum diye kaderim mi bilmiyorum doğru düzgün biri denk gelmedi gitticidden saglam kurtulmussun bu adamda, hadsize capsiza bak, boyleleri kendi iclerinde koplekslerini bastirmak amacli yanlarindaki kadinin elindeki maddi manevi tum gucunu somurmeye caliyor, hoslarina gidiyor kadinin onlara muhtac caresiz el acan bagimli birey olmalarina. Sorunlu beyinsiz capsizlar ne olacak.
Iyi etmissin kurtulduguna. Yanindaki kadinin basarisi parlamasi ile gurur duysun karisini yuceltsin ki bende o erkege erkek adam diyim.
baştan bunları konusmussunuzMerhaba öncelikle iyi geceler
Marttan beri biriyle görüşüyorum benimle niyeti ciddi bende öyle
Ama sorunlar bitmedi gitti
Ben yapı olarak sert ve dik bir insanım. Yani öyle naz işve cilve bilmem
A diyorsam A derim caymam
Ama hayatımdaki kişi benim tam tersim
Duygusal sevgi sözcükleri ağızından düşmeyen bir tip
Zamanla benimle yarış içine girdi. Ben ne kadar net olduysam taviz vermediysem bu onda nasıl desem ego meselesine döndü hep bir kıyas yarış içinde benimle
Bugündür benimle kavga ediyor
O ve ailesi başka şehirde ben başka şehirdeyim
Benimde baska ilde çalışma durumum var yani istesem o ili de seçebilirim ama kadro olur mu olmaz mı belli değil
Ben anamı babamı bırakamam benim bütün düzenim burda bilmem ne bir sürü tantana
Bana en bastan beridir senin gittiğin yere gelirim diyodu ordan tayin aldırırız diyodu. Bende olaki olmadı aldıramadım dedim o zaman nolcak bi yolunu buluruz dedi yani bunun garantisi yok ki gidemeyedebilirim
Ama o illa dönme derdinde o şehire
Bugün söyledikleri ben çok dikmişim gönlünden düşmüşüm böyle yaparak bi ton laf
Az öncede kadının yeri kocasının yanıdır benim yerim beyimin yanıdır diyosan geliyosan gel gelmiyosan bitsin dedi
Ben tamamen bitirmek istiyorum artık
Olmuyoda zorluyo gibiyiz
Kopamıyoruz ama anlaşamıyoruz
Benimle yarış içine girmesinin sebebi ne bilmiyorum ama bu bizi çok yıprattı
Seviyodum onu o buna da hiç inanmadı
Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Hafızamdan silip önüme bakıcam ve adını hiç anmıcam
Herşeye evet kocamdır diyemeyeceğim için bitti...
Kesinlikle. Bi keresinde kadın adamdan bi adım geri durmalı demişti başlarda çalışmazsın diyodu sonra memurların maaşlarını öğrenince çalışırsın evde boş boş napcan ortak hesap açarız ordan harçlık alırıza döndü ben o kadar hırpalanıp ay sonu harclık alcakmısım :))
Sizinle simdiden yarışa girdiyse egoluysa evlenince bu durum daha çekilmez hale gelicektir..herkes birbirini oldugu gibi kabul etmeli daha bastan böyleyse çok sorunlu bi evlilik yasardiniz gibime geldi¿Merhaba öncelikle iyi geceler
Marttan beri biriyle görüşüyorum benimle niyeti ciddi bende öyle
Ama sorunlar bitmedi gitti
Ben yapı olarak sert ve dik bir insanım. Yani öyle naz işve cilve bilmem
A diyorsam A derim caymam
Ama hayatımdaki kişi benim tam tersim
Duygusal sevgi sözcükleri ağızından düşmeyen bir tip
Zamanla benimle yarış içine girdi. Ben ne kadar net olduysam taviz vermediysem bu onda nasıl desem ego meselesine döndü hep bir kıyas yarış içinde benimle
Bugündür benimle kavga ediyor
O ve ailesi başka şehirde ben başka şehirdeyim
Benimde baska ilde çalışma durumum var yani istesem o ili de seçebilirim ama kadro olur mu olmaz mı belli değil
Ben anamı babamı bırakamam benim bütün düzenim burda bilmem ne bir sürü tantana
Bana en bastan beridir senin gittiğin yere gelirim diyodu ordan tayin aldırırız diyodu. Bende olaki olmadı aldıramadım dedim o zaman nolcak bi yolunu buluruz dedi yani bunun garantisi yok ki gidemeyedebilirim
Ama o illa dönme derdinde o şehire
Bugün söyledikleri ben çok dikmişim gönlünden düşmüşüm böyle yaparak bi ton laf
Az öncede kadının yeri kocasının yanıdır benim yerim beyimin yanıdır diyosan geliyosan gel gelmiyosan bitsin dedi
Ben tamamen bitirmek istiyorum artık
Olmuyoda zorluyo gibiyiz
Kopamıyoruz ama anlaşamıyoruz
Benimle yarış içine girmesinin sebebi ne bilmiyorum ama bu bizi çok yıprattı
Seviyodum onu o buna da hiç inanmadı
Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Hafızamdan silip önüme bakıcam ve adını hiç anmıcam
Herşeye evet kocamdır diyemeyeceğim için bitti...
İyi cesaret etmişsiniz ben evlenince düzelir diyip göze alamam sanırım düzelmeyip daha beter olma ihtimalide var. Hayata çile çekmeye gelmişim gibi davranıyor o ne derse ben sözünü dinlicekmişim. Söz dinlemek ne bi kere? Ben ne kadar dediğim budur diyip vazgeçmediysem o o kadar suçlama ve hareketi seçiyor
İşi gücü yok daha onunda atama durumu belirlicek kurulu düzen dediği düzen değilki sadece evleri var orda amaç onların kirasıyla şunla bunla ilgilenip başka mallar almak
bu model de çok iyiymiş yaa :)Kesinlikle. Bi keresinde kadın adamdan bi adım geri durmalı demişti başlarda çalışmazsın diyodu sonra memurların maaşlarını öğrenince çalışırsın evde boş boş napcan ortak hesap açarız ordan harçlık alırıza döndü ben o kadar hırpalanıp ay sonu harclık alcakmısım :))
5 aydır herşeyi alttan aldım yaktı yıktı şans istedi verdim düzeltmeye çalıştıkça kötüleşti sanırım bunuda baskı yoluyla kabul ettiririm diye düşündü ben etmeyincede farklı fikirler sununcada kendi komik vede ezikçe suçlamalarının arkasına sığındı.baştan bunları konusmussunuz
ben de aynı seylerı yasadım
yasadıgım sehırden baska bır yer asla düşünemedim ama eşim tüm düzenini değiştirip bnm yasadıgım şehire geldi
aslında siz de gidebilirsiniz ama ben sizi anlıyorum insan istemeyınce olmuyor
bana da dese idi eşim illa sen ist a geleceksın dıye sanırım gidemezdim
biraz sakin olun alttan alın , değişir belki fikirleri
Olaylr hep böyle o fikrini söylüyor ben fikri söylüyorum ben dediğimden karşımdaki fedakarlık yapmıyorsa neden vazgeçeyim yani onun çabaladığını görsem bende çabalarım bakıyorum hiçbişey yapmadan benim değişmemi kabul etmemi bekliyor işine gelirse diyorum bir erkeğin anamda anam diyip kadını dini kullanarak ezmesi çok kötü bişeyEvveliyatta birbirinizi tanıdıgınız donemde Herseye tamam dıyen adamın bugun sesi cıkıyorsa basından berı sızın tanıdıgınız gibi biri olmadıgını gosterir.. Yani sevgili döneminde herseye tamam dıyeyım, sonra dedıgım dedık-Çaldığım düdük olan er kişi gösterirki, kendisini tanımanıa fırsat vermediğini gösterir.. Ay cok karısık kurdum cumlleri bilmem anlatabildim mi..
Kısacası onun tercihi orasıysa ; siz de asla x şehrini tercih etmeyeceğinizi belirtin.Bu durumda kısa süre içinde kararından döner gelirse demek ki bu konuda çok katı olmadığına işaret eder.Bunu da değerlendirin mutlaka..
Bencede ben sorun istemiyorum artık hayatımdaSizinle simdiden yarışa girdiyse egoluysa evlenince bu durum daha çekilmez hale gelicektir..herkes birbirini oldugu gibi kabul etmeli daha bastan böyleyse çok sorunlu bi evlilik yasardiniz gibime geldi¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?