Kadının yeri

sizinkine niyet okuma denir resmen konunun neresinde türban kapanma falan yazıyor?
ne biçim forum bu anlamadımki ne kadar sorunlu kadın varsa gelmiş resmen.
valla üzgünüm çatlasan da patlasan da kapalı kadının gayet toplumda yeri var , açık bayanların da...
dün gece ki örneği bir daha hatırlatırım

işte bu!
sadece beğenip geçemedim

Konu zaten din-siyaset ikilisine dönüşmüş mune gelince muhtemelen kapatır.

Örnek almak istedikten sonra çok başarılı kadınlar var. Hem de her alanda var. Ben çok takip ederim mesela :)

neden konuyu şikayet butonu yok anlamıyorum. ya da ben bulamadım. bulan varsa lütfen bilgilendirsin

Her mesajın altında K.İ.B. yazıyor. Kötü içerik/mesaj bildirimini buradan yapabilirsiniz. Ya da editörlere müne/kazen/okypeteye özel mesaj gönderebilirsiniz.

O tartışma o konuda bitmeliydi bence. Bilmem kaç konuda gördüm aynı dini tartışmayı ben. Hepsini de Mune hanım kapattı.
Eğer tartışmanızı uygun görseydi konuları kapatmazdı. Bunu anlamak bu kadar zor olamaz zannımca.
Biri birinin bam teline basıyor, konu kapanıyor, hızını alamıyor, diğeri de basmaya devam ediyor. Olay bu bence. E bunlar olurken de yeni çirkinlikler havada uçuşuyor, biri birine rezillik diyor, öteki inancı konusunda laf söylüyor.
Ama bazen ben de tutamıyorum kendimi ne yalan söyleyeyim, bariz dayağın haklı sebepleri olduğunu savunan üye gördüm ben ya, hadi gel de buna cevap verme. Bilmiyorum ya...

Valla bence sizde konuyu ne amaçla yazdığınızi bilmiyorsunuz kadının yeri diyosunuz sonrada daha ilk mesajda hükmet yalakasi kelimesini kullaniyorsunuz madem dini bişey yok konuda neden böyle bir üslup seciyorsunuz siz konuya böyle baslarsanız daha cokk başka yerlere çekilir böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…