- Konu Sahibi bensibelim2
-
İyi de tatlım konu kadının toplumdaki yeriyken, bir anda bir üyenin galeyana getirmesiyle, kadının göz yemi olması, bakılması, bekareti, hamileliği, evliliğine döndü konu. Baştan itibaren bir bakarsan, sen de anlarsın.
Resmen saatli bombayı kuruyor, birkaç ateşli yorumcu da geliyor oltaya ve buuumm!
E ben biliyorum di mi neyden tartışma çıkar, konu kapatılır, gelip ortaya lafı koyar gidersem, olacakları da bilirim di mi? Artık nasıl bir hırssa konunun patlayacağını bile bile yani...
Vay be hiç böyle incelememiştimmGerçekten bu forumda tartışmaya girmekten nefret ediyorum .
Kurallara sonsuz saygım var uymaya çalışıyorum ama işte herkes iyi niyetli olsa keşke.
Yıllardır foruma üye olunca gerçekten açılan konuların niyetlerini seziyorsun.
Misal bu konu sabah ki kapanan konunun ardından açıldı ve sırf bu yüzden konun içeriğine muhafazakarlar lafı eklendi.
Tartışmaya giren arkadaşlar da o konu içerisinde de tartışan arkadaşlar zaten.
Keşke iyi niyetli olsa da bizde fikirlerimizi yazsak inan üzülüyorum .
Vay be hiç böyle incelememiştimm
Kapanan konun son mesajına bakın orada ki örneğe bakın .
Bir de bu konun başında verilen örneğe bakın her şey ortada aslında.
Dedektif olacak kızım vallahi
arkadaşım ne parası.. iyi misin sen?yani resmen öküz altında buzağı arıyor bazı üyeler komplo teorileri falan kuruyorlar benim amacım kadının toplumdaki yerini tartışmaktı ama hükümetten para aldığını düşündüğüm bazı üyeler hemen dine getiriyor konuyu ne kadar din derken o kadar sevap alacağız zannediyorlar galiba.
paranoyaklık denir ona
arkadaşım ne parası.. iyi misin sen?
konuyla ilgili kapatılsın diye msj attım ama kapatılmıyor.
halbuki konuyu ne amaçla açtığın çok belli.
aptal değiliz çok şükür. resmen burda belli amaçla sırf insanlar kıza kapan dedi diye sinirinden açtın.
umarım sizin yüzünüzden birileri ceza almaz. ve de konu bir anca kapanır.
yazdiklarina katiliyorum ama konunun acilis amaci konusu haric. konu sahibinin mesajlarini gorursen, turk toplumunu ve hatta onun da belli bir kismini ele aldigini gorursun.Repcim konunun başlığı Türkiye'de kadının yeri değil ki zaten. Kadının toplumda yeri. İngiltere'de deyapılıyomuş iyi biz yine daha ahlaklıyız diyeceğimiz bir şey değil bu. Konu açılırken çok farklı bir amaç vardı bence. Uçak mühendisiyim. Şirkette tek kadın mühendis benim. Uçağın başına gidileceği zaman önce erkeklerden birine sesleniyorlardı. Herkesin işi varsa ben giderdim en başlarda bana fasulye muamelesi yaptılar. Ne zaman gördüler ki ben teknisyenlerle sohbet ediyorum kimse bana sarkıntılık etmiyor falan filan. O zaman biraz değişti dengeler. Yine de her zaman o önyargıyı yaşıyorum.
Ev işlerini üstleniyoruz mecburen. Eşim ne kadar yapsa benim istediğim gibi olmaz ki ev işini. Ütülerini yapabiliyor. Ortalığı topluyor ediyor da. Benim yaptığım gibi temiz olmuyor. Mutfak bezini sehpaya sürmesin mesela böyle şeyleri bilmiyorlar. Çocuk olunca ne kadar paylaşılsa da gece uyanınca anne kalkıcak baba emziremeyeceğine göre. Böyle şeyleri zaten kabullendim ben. Mesela benim kabullenemediğim ben bu kadar mücadele vermişken kendimi bi yerlere getirmişken bir kaynana bozuntusunun gelip bana çalışan kadın ev işi bilmez demesi olurdu. çok şükür öyle bir şeyle karşılaşmadım.
ALıntı: sonuçta yapılan çok kötü birşey değil, kaldı ki örtülü kadının toplumda yeri yok demişsin de, dün gece izledin mi bilmiyorum ama 30 ağustos zafer bayramı resepsiyonuna katılan tüm üst düzey devlet yöneticisinin (başta cumhur başkanı ve başbakan olmaz üzere) hemen hepsinin hanımının başı kapalıydı. yeri yokmuymuş toplumda sence?
Bu sana o konuda sorulan soru ama konu kapandı cevap veremedin
Buda senin cümlelerin : muhafazakar kadın toplumda yer kazandı derken bile birilerinin karısı olması örnek veriliyor bir başarıya imza atan toplumda kadınlara rol model olacak lider olacak bir kadın örneği sunulamıyor.
şimdi kalkıp suç işlemiş sapık yabancılardan örnekler verince hah oradada bu var yani açık giyindiler ama erkekler yaptı olmuyor olay. her ülkede sapkınlar ,psikopatlar var. deliler var. seri katiller var. bunlar örnek değil. bizdede var. daha geçen sene 6 yaşında bir kızı yakarak öldürdü bir sapık. örnek bu değil ama
eee ne alakası var o konuyla bunun?
gerçek bir durumu anlatmıyormu?
her mesajın altında kib butonu vardıfr. kötü içerik butonu. orayı tıklayıp şikayetinizi yazabilirsinizneden konuyu şikayet butonu yok anlamıyorum. ya da ben bulamadım. bulan varsa lütfen bilgilendirsin
Bilemedim o zaman keşke hiç de yorum yapmayaymışım.Kapanan konun son mesajına bakın orada ki örneğe bakın .
Bir de bu konun başında verilen örneğe bakın her şey ortada aslında.
Dedektif olacak kızım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?