Kadının yeri

Gerçekten bu forumda tartışmaya girmekten nefret ediyorum .
Kurallara sonsuz saygım var uymaya çalışıyorum ama işte herkes iyi niyetli olsa keşke.
Yıllardır foruma üye olunca gerçekten açılan konuların niyetlerini seziyorsun.
Misal bu konu sabah ki kapanan konunun ardından açıldı ve sırf bu yüzden konun içeriğine muhafazakarlar lafı eklendi.
Tartışmaya giren arkadaşlar da o konu içerisinde de tartışan arkadaşlar zaten.
Keşke iyi niyetli olsa da bizde fikirlerimizi yazsak inan üzülüyorum .

Vay be hiç böyle incelememiştimm

Vala millet avrupayi övmuş ki zannedersin hepsi ulvi insanlar zannedersin orda hiç böyle şeyler olmuyo sütyenle dolaşsan kimse bakmiyo demeye getirmişler sanki çok iyi bişey bakmaz tabi neden baksın ki onbeş yaşından beri cinsel ihtiyaçlarını karşılıyor normal şekilde e tabi kadınlar ilgisini çekmiyor artık biz böyle bir toplum mu istiyoruz bazı marjinal takilmaya çalışan kişiler istiyo olabilir ama toplumun büyük çoğunluğu istemiyor.
Ayrıca küçük çocuklara tecavüz vakalari orda yokmu pedofili hastası bir adamın elinden 18 yıl sonra kurtulan jaycenin Avustralya da yıllarca babasının tecavüzune ugrayan babasından çocuklari olan kadının ve daha nice örnekler..
Hani orda erkekler dönüp kimseye bakmıyodu kadınlar istediği gibi giyinsede sorun yoktu burasi cinsel açliklar diyariydi
Bu hadiseler her yerde her zaman da vardı sadece bu ülkeye ait şeyler değil erkekler her zaman aç ister avrupa ister Türkiye olsun..

yani resmen öküz altında buzağı arıyor bazı üyeler komplo teorileri falan kuruyorlar benim amacım kadının toplumdaki yerini tartışmaktı ama hükümetten para aldığını düşündüğüm bazı üyeler hemen dine getiriyor konuyu ne kadar din derken o kadar sevap alacağız zannediyorlar galiba.

arkadaşım ne parası.. iyi misin sen?
konuyla ilgili kapatılsın diye msj attım ama kapatılmıyor.
halbuki konuyu ne amaçla açtığın çok belli.
aptal değiliz çok şükür. resmen burda belli amaçla sırf insanlar kıza kapan dedi diye sinirinden açtın.
umarım sizin yüzünüzden birileri ceza almaz. ve de konu bir anca kapanır.

paranoyaklık denir ona

ALıntı: sonuçta yapılan çok kötü birşey değil, kaldı ki örtülü kadının toplumda yeri yok demişsin de, dün gece izledin mi bilmiyorum ama 30 ağustos zafer bayramı resepsiyonuna katılan tüm üst düzey devlet yöneticisinin (başta cumhur başkanı ve başbakan olmaz üzere) hemen hepsinin hanımının başı kapalıydı. yeri yokmuymuş toplumda sence?

Bu sana o konuda sorulan soru ama konu kapandı cevap veremedin

Buda senin cümlelerin : muhafazakar kadın toplumda yer kazandı derken bile birilerinin karısı olması örnek veriliyor bir başarıya imza atan toplumda kadınlara rol model olacak lider olacak bir kadın örneği sunulamıyor.

sizinkine niyet okuma denir resmen konunun neresinde türban kapanma falan yazıyor?
ne biçim forum bu anlamadımki ne kadar sorunlu kadın varsa gelmiş resmen.

neden konuyu şikayet butonu yok anlamıyorum. ya da ben bulamadım. bulan varsa lütfen bilgilendirsin

Bu arada siyasetle işim olmaz parti tutmuyorum sibelim2 sonra para alıyor falan demede.

yazdiklarina katiliyorum ama konunun acilis amaci konusu haric. konu sahibinin mesajlarini gorursen, turk toplumunu ve hatta onun da belli bir kismini ele aldigini gorursun.
ben zaten bu ayristirmadan sonra dahil oldum konuya.

eee ne alakası var o konuyla bunun?
gerçek bir durumu anlatmıyormu?

şimdi kalkıp suç işlemiş sapık yabancılardan örnekler verince hah oradada bu var yani açık giyindiler ama erkekler yaptı olmuyor olay. her ülkede sapkınlar ,psikopatlar var. deliler var. seri katiller var. bunlar örnek değil. bizdede var. daha geçen sene 6 yaşında bir kızı yakarak öldürdü bir sapık. örnek bu değil ama

bazılarına göre türkiye masumiyet ülkesi bizde olmaz öyle şeyler hep batıda olur :)

eee ne alakası var o konuyla bunun?
gerçek bir durumu anlatmıyormu?

Neden konunun dine kaydığını sana anlatmaya çalışıyorum.
Çünkü mesajında muhafazakarlar diye özel bir sınıfı işaret ettin
Cevap vermesin mi kimse yani ?? bu forumda muhafazakar insan varsa cevap hakkı doğar zaten.

Kadınlar da kendi yerleri konusunda biraz düşünmeliler bence. Birilerinin karısı olma fikri bazı kadınların hoşuna gidiyor. Eşinin mevkisi ile kendini tanımlayan insanlar var. İşte ben paşa eşiyim ya da doktor karısıyım gibi. Bu insanlar bana çok zavallı geliyor. Hayatta kendi başarılarımızla övüneceğimiz bir yaşam sürmeliyiz. Bu illa bir meslek olması gerekmiyor. Herhangi bir hobi bir yetenek de olabilir ama kendi kimliğimizi ortaya koyacağımız bir şeyler olmalı.

Kapanan konun son mesajına bakın orada ki örneğe bakın .
Bir de bu konun başında verilen örneğe bakın her şey ortada aslında.
Dedektif olacak kızım vallahi
Bilemedim o zaman keşke hiç de yorum yapmayaymışım.
Tüh geç kaldık girdik artık deseneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…