kadınız diye hakareti aşağılamayı hak mı ediyoruz !!

Böyle düşünse bile ben de birinin kardeşi ve eşiyim...Bankada çalışan insan uzaydan gelmedi ya, hepimiz insanız sonuçta. Karşımdaki benim kardeşim de olabilirdi diyebilen biri zaten bu kadar kaba davranamaz...

Hizmet sektörü inanılmaz zor, ben yapamazdım sanırım, çok kolaylıklar dilerim size.

Gücü gücü yetene. Kadınlar erkeklerden fiziken daha güçsüz görüldükleri için iki seçenek arasinda kalırlarsa ego tatmini için kadınları seciyorlar

Ben devlet dairesinde aynı şeyleri yaşıyorum. Erkek olunca kuzular, karşılarında kadın görünce hemen bağırmalar cagirmalar. Onlara göre kadin güçsüz olmali. Eğitimli, mevki sahibi kadına tahammülleri yok.

Kadını erkeği değil, bizim insanımız naif, kibar yani aklınca güçsüz gördüğünü ezmeye programlı. Efendilik yapana, kibar davranana hakaret ederler, höt höt gezen saygısız kabadayılara ağızlarını açamazlar.

SS kurali nedir acaba?

Saçlarını sarıya boyat. Sarışın kadınlardan cekiniyorlar. Fonlu ol. Tirnaklarin uzun ve mumkunse kırmızı olsun. Doğa da kırmızı tehlike rengidir. Sarı saçlı kırmızı uzun tırnaklı kadınlar biraz cadoloz imajı verir. Esmer yumuşak ses tonu ile konuşan kadınlar eziklemesi daha kolay gözüküyor.

Sarışın olduğum bir dönem oldu. Özellikle fönlü oldugu zamanlar sokakta insanlar benden çekiniyordu.

Geçmiş olsun sizin bir süreciniz yok mu? Gelip sana hakaret edip edip gidebiliyor mu? Gelen müşteriyi biliyorsun zaten ismi tc si herşeyi var. Kamera kayıtları var. Bankanın insan kaynakları yetkilisi ile görüş bence. Müdürünün pasif kaldığını müdahale etmediğini böyle bir şey tekrarlanırsa hakaret eden kişi için savcılığa şikayetçi olacağını falan söyleyebilirsin. Zaten 1-2 şikayet etsen herkes kendine gelir

Güvenliği çağırsana sana hırsızsınız dediğinde.

Malesef öyle bende işim geregi her türlü insanla ugrasıyorum iyiside var kötüsüde çok kaba insanlar var.eskiden takıyordum kafama şimdi takmıyorum haksızlık yapıldımı bana ister patronum olsun ister müşteri hakkımı arıyorum kendimi ezdirmiyorum.bazıları resmen stres atmaya geliyorlar bize catıp rahatlıyorlar herhalde.

Esmer değilim :) Açık kumralım yani sarışın sayılırım. Çok havalı diye düşünüyorlar belki de :)

Banka kendi personeline iyi gözle bakmıyor ki...Kimse arkanızı kollamıyor. Tek başınasınız, özellikle bir referansınız tanıdığınız falan yoksa.

Ben kaç tane müdürün kendisini savunma hakkı bile verilmeden müşteri şikayeti ile sürüldüğünü gördüm, (nüfuzlu müşteri sade vatandaş değil). Oysaki sorsalar adam haklıydı.

Aynen öyle resmen kavga etmeye geliyor kimisi.

bütün kadınlara mı böyleler yoksa size mi?

ve linç edilmeyi göze alarak soruyorum küçük bir anadolu şehrinde misiniz? kısaca çomarland.

Nerde yasıyorsunuz?
cok ozur dileyerek bir genelleme fikrimi bildirmek istiyorum..
comar olmayan bir sehirde bir sirkette calısıyorum 6 yıldır... ben ve bir bey yönetici is yapıyoruz...
o bey yönetici tam bir çomar şehrinden...adamın tavrı hareketleri herseyi bu soylediginizi destekler sekilde...bazen agzından bagrıs cagrıs küfür bile cıkıyor agzının payını veriyorum...
bu sirkette isci olarak, temizlikci olarak calısan bircok bey var hepsi buralı.. oyle kibarlar normaller ki...
ne yazıkki insanların yetistikleri buyudukleri yerler cok etkiliyor bu davranıslarını...

Kimse kimseye saygısızca davranamaz lakin şunuda kabul edelim bazı bayan personeller ciddi sinir tahrip edici oluyorlar bende genelde özellikle banka da erkek personel tercih ediyorum çünkü bankada küçük dağları ben yaratım rızkını da ben veriyorum enerjisiyle ağzının içinden tiz ses tonuyla konuşan hatunlara hep denk geldim:)

Karadeniz in bir ili diyelim. Maalesef çok fazla kaba insan var burda ve genel olarak herkes çok agresif. Ben İstanbulda da yaşadım yıllarca, o karmaşaya, trafiğe rağmen hiç kimse bu kadar sabırsız, huzursuz, sinirli değildi. Daha geldiğim gün pişman oldum niye geldim diye...

Burda trafikte daha sarı ışıkta korna çalmaya başlıyor insanlar, yaya yolun ortasındaysa üstüne sürüyorlar aracı. Bankada ne sıraya riayet ediliyor, ne müsait misiniz diye soruluyor, ben müşteriyle özel konuşurken pat diye birisi oturuyor lafımı kesiyor, özel konuşuyoruz lütfen karşıda bekler misiniz dediğim an hakaret ediliyor. Belki adamın milyonları var, duyulsun istemiyor. Yok illa bilecekler duyacaklar, herşeye hakları var.

Vardır elbette, ben diğer bankalara hiç gitmedim açıkçası, çalıştığım ortamı biliyorum sadece.

Bizde de nedense herkes beni tercih ediyor, erkek personele kimse gitmiyor, zira eli çok yavaş. Herkes benim tepemde ve ben çok bunalıyorum.

Allahtan şu aralar yoğun değil pek, yoksa ölsem buraya giremezdim, wc ye zor kalkıyordum gün içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…