G
gunessizkedi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi calemityjane
-
Valla burada kimse hem para kazanırımhem yemek yaparım hem temizlik yaparım hem şunu hem bunu yaparım ultrasoniik kadınım ben demiyor....
Çalışıyoruz kendi ayaklarımızın üzerinde duruyoruz... Kocalarımız yada başka birileri de bizim yapmadığımız, yapamadığğımız yerlerde bizlere yardımcı oluyor....
Çalışan kadın 60a varamadan 30unda kalpkrizinden ölür gibi bir genellemeyi siz hangi çöplükten çıkardınız ben de bunu merak ediyorum.... ÇAlışmayan kadın yaşıyor da çalışmayan kadın ölüyor öylemi çok ilginç bir araştırma sonucuymuş kim yapmış nasıl yapmış çok merak ettim...
Oysa benim bildiğim ölümün yaşı saati kadını erkeği çalışanı çalışmayanı çocuğu yaşlısı olmaz...
Yeşil kısımla renklendirdiğim cümlenize ise ancak şöyle cevap verebiliyorum.. Henüz mezar taşım yok, malum yaş 30u da geçti, mezar taşı yaptırmadım daha, ama ne de olsa çalışan kadınım parasını verir onu da alırım bari aşıyan mezarlığında mezar yeri ayırtayım da , belediye mezarlığına gömülmeyeyim mezarım bile manzatralı olsun hahahayt.........
Bu yazacaklarımı üstteki yorumu yapan arkadaşın şahsına söylemiyorum, lütfen üstüne alınmasın.
Dalmışsınız dünya derdine.Tamam o zaman, hem parasını kazansın, hem ütüsünü yapsın, hem şunu hem bunu hem ötekini hem berikini. sÜPERsonik ultra kadınlar olun.Sonra da hep o 60 yaşına geldiğinde kurduğunuz emekliliğe varamadan 30unuzda kalp krizinden ölün.Amaaa, size birşey olmaz değil mi, sizin sülalede kalp kanser yok değil mi? Noldu peki, geçti gitti bu dünya, siz iki kata kadar dayanan ultra karbon kadınlar noldu? Şu an sadece bir mezar taşınız var, hayırlı olsun !
Vah canımmm, vah güzelimmm, vah görgüsüzüm benim. Demek paran var da mezarını manzaralı alcaksın.Üzerini de svarovski taşlarla süslet.Okuduğunu sadece kendi üstüne alınacak kadar dünyada bi tek kendisi var sanan safım benim. O kadar nasiplenemememişsin ki okuduklarından, ne desem boş.Çalış sen, herkesten daha çalışkan ol, hem çocuk yap hem kariyer yap, hırs küpüm benim. ıyi ki varsınız, patronlar size minnettar.
çalışan bayanlar erken mi ölüyor ,ne kadar saçma sapan bir düşünce bu.. kimin vadesi ne zaman gelmişse ozaman ölecek ,çalışsa da çalışmasa da farketmez ,çalışan insanların yıprandığını kastediyorsanız gördüğüme göre ev hanımları daha çok yıpranıyorlar ,evde oldukları için kendilerini salıyorlar ama çalışan bayanlar öyle değiller ...mezar taşımız var evet doğru ama siz mezar taşımızın bekçisi değilsiniz kendinize göre kendiniz evde oturduğunuz için bizi elediniz ve bizim mezar taşımıza bile yargıda bulunmaya kalkıştınız ..her insan hayatını nasıl değerlendirdiyse ALLAH ın huzurunda hesabını verecektir bunun hesabı size kalmamış ..ama unutmayın ki kullarını çalışan ya da çalışmayan olarak ayırt etmeyecek ..bu dünyada ne ameller işledin diye ayırt edecek .o yüzden onun hesabı da müsadenizle yaratıcıya kalsın ..
böyle çalışan bayanları hırs küpü olarak nitelendirip sanki çalışmayan bayanlar bu dünyasını kurtaracak çalışmayanlar da hurra cehenneme uçacakmış gibi bir ifade oluşturmanız da hiç hoş değil ...çalışan bayanların hırs küpü filan olduğu yok .mutlaka içlerinde vardır hırs küpü ama mecburiyetten çalışanlar da var onların hakkını yemeyelim lütfen... bu dünyanın öteki dünyasını değerlendirmek te size kalmadı ..herkes kendinden sorumludur ..bu şekilde yargılarda bulunacağınıza kendinize bakarsanız ve kendi ahiretinizi düşünürseniz daha faydalı olacağınıza eminim...
Sayın bayan önyargı, yazdıklarımın tamamını en baştan okursanız kimsenin ahiret meleği rolüne soyunup da dünya amellerinin hesabını sorma niyetlisi birisi olmadığımı anlarsınız.
Vah canımmm, vah güzelimmm, vah görgüsüzüm benim. Demek paran var da mezarını manzaralı alcaksın.Üzerini de svarovski taşlarla süslet.Okuduğunu sadece kendi üstüne alınacak kadar dünyada bi tek kendisi var sanan safım benim. O kadar nasiplenemememişsin ki okuduklarından, ne desem boş.Çalış sen, herkesten daha çalışkan ol, hem çocuk yap hem kariyer yap, hırs küpüm benim. İyi ki varsınız, patronlar size minnettar.
Vah canımmm, vah güzelimmm, vah görgüsüzüm benim. Demek paran var da mezarını manzaralı alcaksın.Üzerini de svarovski taşlarla süslet.Okuduğunu sadece kendi üstüne alınacak kadar dünyada bi tek kendisi var sanan safım benim. O kadar nasiplenemememişsin ki okuduklarından, ne desem boş.Çalış sen, herkesten daha çalışkan ol, hem çocuk yap hem kariyer yap, hırs küpüm benim. İyi ki varsınız, patronlar size minnettar.
AtatlicadiarzuRKADAŞLAR! EV HANIMI OLUP KEŞKE ÇALIŞSAYDIM,YA DA ÇALIŞIP KEŞKE EVİMDE KALSYDIM NİYE BU KADAR KOŞTURMA YALAN DÜNYA DİYENLERİNİZ VAR MI?klava: klava: klava:benneyaptımkibenneyaptımki
nette hangi çöplükte okudunuz bu çöplük bilgiyi bilmiyorum ama hiç öyle birşey yok.Haftasonu sadece pazar günü tatil yapan, hatta onu da yapmayan, 5 kuruş msai ücreti almadan sabah 9 akşam yine 9 çalışan hangi millet var dünyada? Azcık yukarıya uzanın Rusya'ya çocuklar daha bebek yaşından başlayıp dersaneye gidiyor mu, insanlar 5ten sonra çalışıyor mu bi bakın.Türkiye malesef tembeliz masalıyla insan emeğinin feci sömürüldüğü bi yer. ınternette orada burada yer alan her çöpü bilgi diye kazımayın beyninize.
Güneşsizkedi adlı arkadaş Süpersonik kadından bahsetmiş...
Alakaya maydonoz diyorum...
Ben orada 'AZMıN ELıNDEN HıÇBıRŞEY KURTULAMAZ' ı savunmuştum...
ınsan mutlu olmayı kendi yaratır...
Ev kadınlarından evde oturmaktan memnun olanı ve de çalışırken daha sonra emekli olup ya da işten ayrılıp da mutlu olanı duymadım...
Bir arkadaş çalışırken namaz kılamamaktan bahsetmiş.
ınsan 5 dakika da olsa onu ayırıp dini sorumluluğunu yerine getirir. Getirenler de gördüm.
Kişisel bakım da dini görevler de kendine zaman ayırma da KıŞıYE KALMIŞ bir durumdur... ısterseniz hepsini de yaparsınız.
sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?