- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi calemityjane
-
Kadınlar çalışan ve çalışmayan diye kategorize edilip üzerinden tanımlama yapılmamalı,kişinin kendine bırakılmalıdır karar bana göre.
Her insanın biricik olduğunu göz ardı edilip ne yazık ki kendi hayta görüşümüzü ona dayatma kültürü yerleştirmişiz oysa ne çalışmayan kadın bütün gün dedikodu yapan, hayat hakkında donanımsızdır ne de çalışan kadın çevresindekilere duyarsız/ ilgisizdir. Genellemeye uyanlar mutlak ki mevcut tersi de olduğu gibi...
Şahsi kanaatim kadın çalışsa da çalışmasa da kendini geliştirmeli, hayat görüşüne sahip olmalı, okumalı, araştırmalı ve sorgulayıcı olmalıdır. Bu niteliklere de sahip olmanın yolu iş yerinden değil kendinden geçer=)
herkesin kendi tercihi fakat günümüz koşulları düşünülürse bayanın çalışması taraftarıyım. çalışıyorum ve çok mutluyum. ayaklarının üzerine basmak her zaman iyidir..
Evet ben bu cevapı vermeyi istemiyorum bu sözüm kimsenin boş yaşadığı anlamına gelmez. Kusura bakmayın ama yazdıklarım sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım bu benim görüşüm benim fikrimdir üzerine durup durup bir şeyler uydurarak yorum yazmakta sizin haddiniz değildir bu konuyu burada kapatıyorum.
haddimi siz mi bildireceksiniz pardon hangi vasıfla.
yazdıklarınızı desteklemek zorunda değilim.
zıt fikirlere tahammülünüz yoksa ve yazdıklarınıza yorum yapılmasını istemiyorsanız
yorum yapmayacaksınız
bukadar basit
haddimi siz mi bildireceksiniz pardon hangi vasıfla.
yazdıklarınızı desteklemek zorunda değilim.
zıt fikirlere tahammülünüz yoksa ve yazdıklarınıza yorum yapılmasını istemiyorsanız
yorum yapmayacaksınız
bukadar basit
Çok şükür ben vasıflarımın farkındayım, o nedenle bu cümleyi kurdum. Bakın burada herkes kendi düşüncesini yazıyor değil mi? Ben de kendi düşüncelerimi yazdım doğru ya da yanlış beni bağlar durmadan her sözümü başka yönlere kendinizce çekerek yorum yazııyorsunuz ve emin olun çok sıktınız ,eğer yazdıklarım çok radikal ev hanımlarını çook rencide edecek şeyler olsaydı burada yorum yapan 285 hanımdan ve bunu okuyan ortalama 2000 hanımdan başka tepkilerde gelirdi ama ne hikmetse dön dolaş sizinle muhattap olmak zorunda kalıyorum bir tek siz üzerinize alınıyorsunuz . Eleştiriye açık biriyimdir ama siz eleştirmiyor kendi çapınızda yargılıyorsunuz. Tekrar söylüyorum artık yazdıklarıma lütfen cevap vermeyin.
Çok şükür ben vasıflarımın farkındayım, o nedenle bu cümleyi kurdum. Bakın burada herkes kendi düşüncesini yazıyor değil mi? Ben de kendi düşüncelerimi yazdım doğru ya da yanlış beni bağlar durmadan her sözümü başka yönlere kendinizce çekerek yorum yazııyorsunuz ve emin olun çok sıktınız ,eğer yazdıklarım çok radikal ev hanımlarını çook rencide edecek şeyler olsaydı burada yorum yapan 285 hanımdan ve bunu okuyan ortalama 2000 hanımdan başka tepkilerde gelirdi ama ne hikmetse dön dolaş sizinle muhattap olmak zorunda kalıyorum bir tek siz üzerinize alınıyorsunuz . Eleştiriye açık biriyimdir ama siz eleştirmiyor kendi çapınızda yargılıyorsunuz. Tekrar söylüyorum artık yazdıklarıma lütfen cevap vermeyin.
ay yeni üye oldum şöyle konuları gezerken takılıp kaldım valla hanımlar bütün yazdıklarınızı okudum minikkedicik canım benim niye kendini bu kadar hırpaladın anlamadım lidya 81 düşüncelerini yazmış geçmiş ben ev hanımıyım hiç bir söylediği bana dokunmadı kendi fikridir bu kadar uzatmana ve bütün ev hanımları adına konuşmana hiç gerek yok ayrıca biz kendimizi savunabilecek insanlarız bizi düşündüğün için sağol ama bırakta insanlar fikirlerini özgürce ifade etsin öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ah ahh keşke çalışmasammmm mafoldumben
Evet ben bu cevapı vermeyi istemiyorum bu sözüm kimsenin boş yaşadığı anlamına gelmez. Kusura bakmayın ama yazdıklarım sizi neden bu kadar rahatsız etti anlamadım bu benim görüşüm benim fikrimdir üzerine durup durup bir şeyler uydurarak yorum yazmakta sizin haddiniz değildir bu konuyu burada kapatıyorum.
ewet konuyu daha önce kapatmışsınız ama sözünüzde durmayıp gene cevap vermişsiniz
eminim ki bunada cevap vereceksiniz o potansiyel var sizde çünkü.
siz isterseniz devam edin bana yazmaya.tınnn.
ama benim son mesajımdır size bu
ne olursa olsun bayan kesinlikle calismali.
calismayan kadin esine muhtac oluyor. ekonomik olarak ozgur olan kadin ozguvenini yitirmez...
kendine guvenir...
evde oturup koca parasi yiyense her sey icin esinden para istemek durumunda. Bu durumdan nefret ediyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?