- 25 Eylül 2011
- 7.575
- 11.492
- 498
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Gunde 1 saat yurudum.aksam 6 da sonra sivi tukettim.manti dahi yedim ama az az.yemeden once su ictim.gunde 3 litre su ictim.birde sade sodaya limon sikip cok ictim.ama mide sorunun varsa yapma bunu.birde magaza avm dahil asla yuruyen merdiven ve asansor kullanmadim.gobegimi icime cekip merdiven ciktim.hatta o donem lursum 5.kattaydi.derse gec gitsem dahi.o merdivenleri hep ciktim.ekmek bugday ekmegi yedim.hamur ekmek hic yemedim.kilolar akti gitti boylece:)nasıl bi diyet uyguladın canım ben de kilo vermeye calısıyorum da :)
ah inşallah ya, çay hadi neyse de kahveyi şekersiz içmeye çalşınca midem bulanıyo çıkarcak gibi oluyorum2 tane şeker atıyorsan onu 1 e düşür. 1 içiyorsan yarıma düşür zamanla alışacaksın
valla gecen sene 7 kilo kadar verdim buna rağmen 1 gram küçülmedi göğüslerimİşte yağ o :) kilo verince tekrardan küçülecek
ne yaptın da verdin 11 kiloyu :)Evlendikten sonra 11 kilo vermiş biri olarak ben o gruba girmiyorum
yok canım ben almadım o kadar kilo, yani ben evlensem 20 kilo alırım diyorum, gelecekle ilgili konuşuyorum yani, şu anda bekarım :)cok fazla almışsın
canım benim, senin sağlık sorunundan dolayı öyle oldu, yoksa istesen kilo verebileceğini biliyorum ben, ki yine de çok kilo almadın ki az bile :) allah sağlık sıhhat versin bize, napalım veririz elbet :),
Yok be ne iradesi
Üç kilo tartıya göre aldım ama görüntüsü beş kilo
Vereceğim ama yaza kadar diyet yolu görünüyor bana da.
Annem iradeli kadın 60 yaşında benden zayıf insan sinir oluyor. Ben de o yok
Ozaman kısa bi süre içme azalt. Zaten çok da yararlı bişey değil. Zaten şekerle olunca hiç hiç değilah inşallah ya, çay hadi neyse de kahveyi şekersiz içmeye çalşınca midem bulanıyo çıkarcak gibi oluyorum
allah sana ve ailene huzur ve stressiz yaşam versin canım :)Üc bes kilonun lafi olmaz. Ne bileyim insan sorumluluk aliyor stres yeni yasam. Üzerine cocuk. Benim kilo tablom cok degisik. 52 ile basladim, hamilelikte 72 oldum. Dogumdan sonrada 50 oldum. Kizim iki yasina girinca de bes kilo aldim. yünkü yemek yemeye zamanim oldu. Yemek istedim. Eminim ki cocuklar büyüyünce güzel bir disiplinle yine 50 olabilirim. Ama su an ikinciyi istiyorum. Yine kilo alacagim. Ne önemi var. Ücün besin lafini yapmiyoruz. Kocamla hapur hupur götürüyoruz. Yemek yemeyi cok seviyoruz. Esimin de kilosu var hayli. Ne edek. Söyle bir rahatlayalim da spora cikalim. Kalir mi hic insanin üzerinde kilo. Ama yasam sartlari stres insana illaki kilo da aldirir, alna kirisiklik da attirir.
68 çok değil ki bence balık et :)Bi takmissini cinsel hayata? Cinsel hayat niye etkilesin? Sadece duzeniniz bozuluyor. Benim oyle oldu. O kadar zayiftim ki ahh ahh. Ama ne oldu gece yemekleri basladi. Kabizlik basladi. Hooop bi bakmisim 2.5 yilda 52den 68e. Dusunun artik.
allah seni yaa sesli güldümAdam fragmani gorup filme geliyor, romantik komedi zannederek. Tabiyyyysi korku filmi cikiyor aman evlerden irak
68 çok değil ki bence balık et :)
o zaman çok mu hareketlinisiz ki :) az mı yiyosunuz?Hiç bişey yapmadm inanın emzirdimbide benim odemim çok fazlaydi çok korktum üstümde kalacak kilolar diye ama bebeğimin kırkı çıktığında ben 70 lere dusmustm bile ama emziriyirum diyede hiç yemedim açıkçası sutumde çok boldu
maşallah çok güzel dikkat etmişsin canım iradene hayran kaldım :) darısı başıma :)Gunde 1 saat yurudum.aksam 6 da sonra sivi tukettim.manti dahi yedim ama az az.yemeden once su ictim.gunde 3 litre su ictim.birde sade sodaya limon sikip cok ictim.ama mide sorunun varsa yapma bunu.birde magaza avm dahil asla yuruyen merdiven ve asansor kullanmadim.gobegimi icime cekip merdiven ciktim.hatta o donem lursum 5.kattaydi.derse gec gitsem dahi.o merdivenleri hep ciktim.ekmek bugday ekmegi yedim.hamur ekmek hic yemedim.kilolar akti gitti boylece:)
canım içmek zorundayım ama sınavlara hazırlanıyorum ayık kalıp ders calışmam lazımOzaman kısa bi süre içme azalt. Zaten çok da yararlı bişey değil. Zaten şekerle olunca hiç hiç değil
bence balık et yani şişman grubuna girmiyosunuz :) verirsiniz bence..Balik et mi? Balik degilim. Ust ince altta sorun. Bana gore cok 68. Insallah veririm bakalim hayirliis..
evlenince bi de korunma problemi var dimiKorunma iğnesi kilo yaptı bende 52 kiloyla evlendim 7 yılda iki çocuk oldu şu an 62 kiloyum esimde 8 kilo aldı nedenini bilmiyorum ama yemesi güzel insan kendi evinde daha bir rahat oluyor daha çok iştah açılıyor olabilir
Evet Can'ım çalışıyorum normal mesaim 6da bitiyor ama uzun zamandır hiç 6da çıkamadım en iyi ihtimalle 7 buluyor çıkmamcalısıyomusun canım ondan mı gec yiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?