kadınlar evlenince neden kilo alır?

nasıl bi diyet uyguladın canım ben de kilo vermeye calısıyorum da :)
Gunde 1 saat yurudum.aksam 6 da sonra sivi tukettim.manti dahi yedim ama az az.yemeden once su ictim.gunde 3 litre su ictim.birde sade sodaya limon sikip cok ictim.ama mide sorunun varsa yapma bunu.birde magaza avm dahil asla yuruyen merdiven ve asansor kullanmadim.gobegimi icime cekip merdiven ciktim.hatta o donem lursum 5.kattaydi.derse gec gitsem dahi.o merdivenleri hep ciktim.ekmek bugday ekmegi yedim.hamur ekmek hic yemedim.kilolar akti gitti boylece:)

canım benim, senin sağlık sorunundan dolayı öyle oldu, yoksa istesen kilo verebileceğini biliyorum ben, ki yine de çok kilo almadın ki az bile :) allah sağlık sıhhat versin bize, napalım veririz elbet :)

allah sana ve ailene huzur ve stressiz yaşam versin canım :)

Bi takmissini cinsel hayata? Cinsel hayat niye etkilesin? Sadece duzeniniz bozuluyor. Benim oyle oldu. O kadar zayiftim ki ahh ahh. Ama ne oldu gece yemekleri basladi. Kabizlik basladi. Hooop bi bakmisim 2.5 yilda 52den 68e. Dusunun artik.
68 çok değil ki bence balık et :)

Korunma iğnesi kilo yaptı bende 52 kiloyla evlendim 7 yılda iki çocuk oldu şu an 62 kiloyum esimde 8 kilo aldı nedenini bilmiyorum ama yemesi güzel insan kendi evinde daha bir rahat oluyor daha çok iştah açılıyor olabilir

maşallah çok güzel dikkat etmişsin canım iradene hayran kaldım :) darısı başıma :)

4 yıllık evliyim. Evlendiğimde 48 kiloydum. Şuan 49-50 arası gidip geliyorum. Evlilik kilo yapıyo dediler ondan heves ettim ama bana etki etmedi.
(Varsa sağlıklı kilo alma tavsiyeniz alırım bi dal)
(Çocuk da pırtlattım o da kilo yapmadı)

evlenince bi de korunma problemi var dimi doğum kontrol hapı da kilo aldırıyo yazmışlar, yani her türlüsü zararlı sanırım..

calısıyomusun canım ondan mı gec yiyosun?
Evet Can'ım çalışıyorum normal mesaim 6da bitiyor ama uzun zamandır hiç 6da çıkamadım en iyi ihtimalle 7 buluyor çıkmam
O yüzden geç yiyorum
Aslında akşama doğru işyerinde bişeler yesem akşam yemeği yerine süper olacak
Yoksa onun dışında değişen hiçbişeyim yok
Sanırım hormonlarımızın değişmesinden dolayı falan iştah açılırmış vs ama benim iştahım kendimi bildim bileli açıktır ama akşam yemeği çok erken yediğim için hiç kilo almazdım şimdi alıyorum
Hatta az önce eşim yine dedi yine kilo almaya başladın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…