- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Kişiden kişiye değişir.Zayıflayan da var.merhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
cinsel ilişki, mutluluk ve düzensiz beslenme.merhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
EDİT : arkadaşlar kadın erkek ayrımcılığı yapmıyorum ben.. tamam erkekler de kilo alıyor göbekleri çıkıyo felaket oluyolar oldu mu? yahu ne bu hemen bi saldırganlık, asıl erkekler söyle böyle diye üste çıkıyosunuz? burası erkekler kulübü olsaydı erkekleri sorardım.. siz kadınsınız diye size sordum? ne bu sinir bu gerginlik? gidin eşinizden çıkarın sinirinizi.. (sözüm sadece 1 2 tane arkadaşa, diğer tatlı tatlı yorum yapanlara değil canlarım)
Ne kadar doğru bilemiyorum ama sperm kadının vucuduna yarar demişlerdi bana
Evlenip kısa surede 49 dan 55 e fırladığımda
neden mi çünkü dogum yapıyosun dolayısıyla vücudun da doğumdan kalma bi kaç kilo fazlan oluyo 10 kilo 15 kilo vsmerhaba canlarım :) uzun zamandır bu konuyu merak ediyorum, evli arkadaşlarıma da sordum ama onlar da doğru düzgün cevap veremiyor:) bütün tanıdıklarım istisnasız herkes evlendikten sonra kilo aldı.. onların söyleyemediği özel gizli ayıp bişey mi var? yani evlenince insanın çeşitli nedenlerden dolayı iştahı mı açılıyor? açık açık söyleyin de biz de öğrenelim yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?