Valla bende anlamadım canım yüzlerce konu açılır saçma sapan ama seninki gayet mantıklı. Önemli olan onun hatırlayıp hatırlamaması değil belki ama dediğin gibi internette her dk kadınlar günüyle ilgili gönderim paylaşılırken tvde bangır bangır bağırırken bunu gördükleri halde seninde kadınlar günün kutlu olsun denmemesi gerçekten sinir bozucu. Biz yatlar katlar hediyeler süprizler mi bekliyoruz? Sadece birşeyin farkında olduğu halde görmezden gelmek sinirlendiriyo insanı. Öyle yorumlar yapmışlar ki ağzım açık kaldı.Bende bunu anlamıyorum zaten basit bir konu nasıl bu kadar eleştiri oklarına hedef oldugumu anlamadım
Ben galiba pek kendimi Anlatamadım insanlar neden eşim elinde çiçekle gelmedi bana hediye almadı vs gibi algıladı konuyu ama sadece farkındalık gününde eşimin fark etmesini istedim ama olmadı kadınlarımız erkeklerden daha çok tepki gösterdi ne yazık kiValla bende anlamadım canım yüzlerce konu açılır saçma sapan ama seninki gayet mantıklı. Önemli olan onun hatırlayıp hatırlamaması değil belki ama dediğin gibi internette her dk kadınlar günüyle ilgili gönderim paylaşılırken tvde bangır bangır bağırırken bunu gördükleri halde seninde kadınlar günün kutlu olsun denmemesi gerçekten sinir bozucu. Biz yatlar katlar hediyeler süprizler mi bekliyoruz? Sadece birşeyin farkında olduğu halde görmezden gelmek sinirlendiriyo insanı. Öyle yorumlar yapmışlar ki ağzım açık kaldı.
Benimde tuhafıma gitti. Kadınlar olarak değersizmiyizde kutlamalarına gerek yokmuş. Sevgililer gününe değer veriliyorda kadınlar gününemi verilmiyor? Biz zaten kadınız kadınlarımızın kıymetini biliriz, asıl onların farkında olup kutlaması lazım. Ay şuan senden daha cok sinirlendimBen galiba pek kendimi Anlatamadım insanlar neden eşim elinde çiçekle gelmedi bana hediye almadı vs gibi algıladı konuyu ama sadece farkındalık gününde eşimin fark etmesini istedim ama olmadı kadınlarımız erkeklerden daha çok tepki gösterdi ne yazık ki
Gereksiz insan cok iste napcan cnmValla bende anlamadım başka konu neden buradan açılıyor alakasını çözemedim kişisel bir durumunuzun burada neden paylaşıldıgını
arkadaşlık günü bile varmıs
Ben de yorumları görünce çok şaşırdım. Tabi size katılanlar kadar katılmayanlar da olabilir ama iş neden kavgaya dönüşmüş hayret ettim . Hepimiz biraz gerginiz galiba, dolunay mi var, mars mi ters gidiyor anlamadım :)Ben galiba pek kendimi Anlatamadım insanlar neden eşim elinde çiçekle gelmedi bana hediye almadı vs gibi algıladı konuyu ama sadece farkındalık gününde eşimin fark etmesini istedim ama olmadı kadınlarımız erkeklerden daha çok tepki gösterdi ne yazık ki
Keske benimde esim.sadece kadinlar gunumu kutlamasaydi benim esim tum özel günlerimi unutur ve kutlamaz dogum gunu gibi evlilik yil donumu gibi yazarken bile gözlerim dolduu... sadece kadinlar gunuyse bence sen cok sanşlisinLarisko
Üzüldüm senin adına cnmKeske benimde esim.sadece kadinlar gunumu kutlamasaydi benim esim tum özel günlerimi unutur ve kutlamaz dogum gunu gibi evlilik yil donumu gibi yazarken bile gözlerim dolduu... sadece kadinlar gunuyse bence sen cok sanşlisinLarisko
Erkekler bizim gibi duygusal düşünemiyor dümdüz düşünüyorlar böyle şeyleri önemsemiyorlar o yüzden beklenti içerisine girmemek gerekSlm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Bence siz 8 martı unutmasına uzulmemissiniz de daha çok genel olarak takdir edilmemekten bıkmış gibisiniz. Elbette hatırlasa kutlasa hoş olurdu ama unuttuysa belki aklı meşguldür, sosyal medyadan uzaktır filan. Ama size layık olduğunuz saygıyı göstermiyor ve fedakarliklarinizi takdir etmiyorsa o zaman açıkça anlatın duygulariniziSlm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Tv de mi izlemiyosunz haberlerde bile gosterdi sonucta.. bnce alinmayin esinize.Biz sosyal medya kullanamıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?