Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218
Bende bunu anlamıyorum zaten basit bir konu nasıl bu kadar eleştiri oklarına hedef oldugumu anlamadım
Valla bende anlamadım canım yüzlerce konu açılır saçma sapan ama seninki gayet mantıklı. Önemli olan onun hatırlayıp hatırlamaması değil belki ama dediğin gibi internette her dk kadınlar günüyle ilgili gönderim paylaşılırken tvde bangır bangır bağırırken bunu gördükleri halde seninde kadınlar günün kutlu olsun denmemesi gerçekten sinir bozucu. Biz yatlar katlar hediyeler süprizler mi bekliyoruz? Sadece birşeyin farkında olduğu halde görmezden gelmek sinirlendiriyo insanı. Öyle yorumlar yapmışlar ki ağzım açık kaldı.

Ben galiba pek kendimi Anlatamadım insanlar neden eşim elinde çiçekle gelmedi bana hediye almadı vs gibi algıladı konuyu ama sadece farkındalık gününde eşimin fark etmesini istedim ama olmadı kadınlarımız erkeklerden daha çok tepki gösterdi ne yazık ki

Benimde tuhafıma gitti. Kadınlar olarak değersizmiyizde kutlamalarına gerek yokmuş. Sevgililer gününe değer veriliyorda kadınlar gününemi verilmiyor? Biz zaten kadınız kadınlarımızın kıymetini biliriz, asıl onların farkında olup kutlaması lazım. Ay şuan senden daha cok sinirlendim

"eş kişisi"
Başlığa bak sanki cinayet işledi adam.
Sen kadınlar gunu nedir onu anlayamamissin kardesim. Esin eger sana saygi duyuyor seviyor sayiyor ise senin kadinlar gunun hergun kutlaniyor demektir. Boyle sacma sapan seylerle neden huzurunuzu bozarsiniz hic anlamam

Ben de yorumları görünce çok şaşırdım. Tabi size katılanlar kadar katılmayanlar da olabilir ama iş neden kavgaya dönüşmüş hayret ettim . Hepimiz biraz gerginiz galiba, dolunay mi var, mars mi ters gidiyor anlamadım :)

Esim "Facebook" sayesinde ögrenmistir (emin degilim ) Kadinlar gününü kutlamisligi da oldu - ancak gerek duymuyorum. Ha Evlilik yildönümü veya dogumgünümüzü ufak tefek tatli bir sekilde hatirlamak farkli birsey. Ama Dünya cabinda emekci Analar o özel gününde bile eziyet, iskence, evlat acisi vs. gibi seyler yasarken bunu favori bir sekilde sirf herkese dahil olayim cirpinisi bürünmez icimde.

Bayagi laf atismasi bile yaptik - sevinmiyormusum peeh.
O an bende aman icimdeki ejderhayi cikarmadan anacigima bari ugrayip verdigi emekler icin elini öpüp geleyeyim geri diye. Dairemizin kapisini acarken Esimi ev temizligi yaparken yakaladim iyimi, ve inanin bu beni cok etkiledi. Lafta sözde degil kendini benim yerime koymasi beni duygulandirdi. Ikimizde is güc sahibiyiz, fakat evi süpürme, bulasiklari makinaya, camasir makinasini calisirmaktan ötürü eli yatkin olmayan islere de kalkismasi en güzel bir hediyeydi benim icin. Kayinvalidem iyi bir evlat yetistirmis, o kesin

Keske benimde esim.sadece kadinlar gunumu kutlamasaydi benim esim tum özel günlerimi unutur ve kutlamaz dogum gunu gibi evlilik yil donumu gibi yazarken bile gözlerim dolduu... sadece kadinlar gunuyse bence sen cok sanşlisin Larisko

Esim simdi toplam 3,5 yil tanisiyor, resmi nikahi 1 yil oldu evlilik hayati ise ortalama 5 ay, ve inan esim tanistigimizdan beri her zaman "senin dogum günün" ne zamandi diye sorar. Yani ben söylemesem onu da unutur

Kadın olarak sana kıymet veriyorsa yeterli

Ben hiç sevniyorum kadınlar günü felan neyin farkındalığı oluşuyorsa artık

Üzüldüm senin adına cnm

Heralde kutlasaydi çok gülerdim:)) hiç öyle bir beklentim olmadı.ne alaka..kadınlar icin boyle bir gün beelirlenmiş ama benim için hic onemi yok.esimin bakis acisi önemlidir kadina onem veriyormu bu önemlidir.

Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Bence siz 8 martı unutmasına uzulmemissiniz de daha çok genel olarak takdir edilmemekten bıkmış gibisiniz. Elbette hatırlasa kutlasa hoş olurdu ama unuttuysa belki aklı meşguldür, sosyal medyadan uzaktır filan. Ama size layık olduğunuz saygıyı göstermiyor ve fedakarliklarinizi takdir etmiyorsa o zaman açıkça anlatın duygularinizi

Biz sosyal medya kullanamıyoruz canım
Tv de mi izlemiyosunz haberlerde bile gosterdi sonucta.. bnce alinmayin esinize.
Evlilik yoldonumu dogum gunu fln bunlar bilmesi gereken size ozel durumlar.. hatirlamazsa kizabilirsinz.
ama burda bi erkek karim benm isci bayramimi kutlamadi dese komik olmaz mi? Genel seyler ogretmenler gunu kadinlar gunu isci bayrami gbi.. gerek olmadigni düsünenlerdenim.

Ne alaka yahu? Kadinlar gunu? Dogum gunu gibi bisey mi? Farkindalik yaratilacak, kadinlari guclendirmeye yonelik konusmalar yapilacak bir gun. Oyle eve cicekle, hediyeyle gelincek sacma sapan bir gun degil. Boyle sacma beklentilerle bu kadar itici olmayin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…