Kişisel saldırı boyutuna geçtiğinin farkındamısın acaba benim kadınlıgım seni neden alakadar ediyor yada şöyle sorcam tanımadıgın bir insanı kişisel saldırı boyutuna geçecek kadar neden bu kadar yargılıyorsun en fazla yorum yazma açtıgım konudan ben sorumluyum katılırsın katılmazsın her yoruma her görüşe saygım var ama bu kadarıda fazla tartışmanın görüş bildirmeninde bir adabı var en fazla sayfadan çıkarsın yorumlara bakmazsın benim görüşim bu katılırsın katılmazsın o zaten beni ilgilendirmez görüşüne katılmıyorum buda benim görüşüm ne yapacaksın acaba görüşüne katılmıyorum diye daha ne kadar aşağılamaya çalışacaksın çok merak ediyorum ben herkese gayet güzel ve kimseyi kırmadan cevap verdim senin bu yersiz tepkine gerçekten çok şaşırdım seninle aynı görüşte olmayan herkese bu şekildemi davranıyorsun acaba görüş bildirirsin bende saygı duyarım ama bu şekilde aşağılama hakkına sahip değilsinkimsenin yorumunu beğenmiyorsun, rahatsız olacaktı isen konu açmayacaktın bu kadar basit. anlatılmaya ihtiyacın yoksa kocandan kutlama beklemen ne ola ki? kadınlar gününün ne olduğunu kavramamış kadınlar var olmasın diye anlatma ihtiyacı doğurmuşsun belli ki anlatıyoruz. umarım bundan sonraki tavrın buna göre olur. olmazsa zaten kadınlık açısından kaybeden olursun orası net.
Toplumdaki her şey kadının eseridir demiş Atatürk, bizim toplumun bu hale gelmesinde tembel, sorgulamayan, çocuğunu eğitmeyen kadınların payı çok büyük. O kocalar bu günün nasıl ortaya çıktığını biliyor mu acaba?!10 sayfa bunu yazsak da herkes "benim kocis kutladı.Cicek aldı,üstüne de askitom yazdırdi",mesajları devam edecek.Demek ki gene kapitalizm kazandı.
Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba
Dalga geçmek için yazmıyorum aynı şey çünkü.Hediye filan goturmeyin farklı gelişen cocuklara .O insanların varoldugunu, sizinle eşit şartlarda yaşayıp,eğitim alabilmesi,çalışıp varolabilmesi için her alanda devlet,STK ve vatandaslarca desteklenmesi gerektiğini bilin,ayrımcılığı gördüğünüzde siz razi olmayın en büyük armağan bu.Kadinlar günü için de boyle.Ayni pozisyonda ki iki yöneticiden kadın olan az maaş alsın,yükselmesinde önüne cam duvarlar örulsun .Evin reisi erkektir algısı dayatilsin ama anma günleri hediye panayirina çevrilip kadinlarin ağzına bir parmak bal calinsin."Anlamsiz olan bu balın tadina tav olup her sene aynı gün ağzını açıp bekler olmak"En azından otizimli çocuklara hediye alıp götürebilirsin otizimli çocuklar derneği var buda dalga geçilecek bir konumu yorumun bence çok anlamsız
Yıllar önce yanan kadınlarda evine ekmek götürmek için yandı maalesef bazı kadınlar gibi evlerinde otursalardı hayat şartları onları çalışmaya mecbur bırakmasaydı zaten ölmeyeceklerdi biz elhamdübillah şuan rahat bir hayat yaşıyoruz ama herkes bizim kadar şanslı degilAyy sizde abartmayın yani yılın 365 günü kutlanacak hep birşeyler var maşallah. Hayır bu beyler napsın. Yıllar önce yanan tekstil işçilerinin ölüm yıldönümlerini mi kutlayacaksınız nedir yani. Hepimiz çalışıyoruz hem evde hem işte.
Kişisel saldırı boyutuna geçtiğinin farkındamısın acaba benim kadınlıgım seni neden alakadar ediyor yada şöyle sorcam tanımadıgın bir insanı kişisel saldırı boyutuna geçecek kadar neden bu kadar yargılıyorsun en fazla yorum yazma açtıgım konudan ben sorumluyum katılırsın katılmazsın her yoruma her görüşe saygım var ama bu kadarıda fazla tartışmanın görüş bildirmeninde bir adabı var en fazla sayfadan çıkarsın yorumlara bakmazsın benim görüşim bu katılırsın katılmazsın o zaten beni ilgilendirmez görüşüne katılmıyorum buda benim görüşüm ne yapacaksın acaba görüşüne katılmıyorum diye daha ne kadar aşağılamaya çalışacaksın çok merak ediyorum ben herkese gayet güzel ve kimseyi kırmadan cevap verdim senin bu yersiz tepkine gerçekten çok şaşırdım seninle aynı görüşte olmayan herkese bu şekildemi davranıyorsun acaba görüş bildirirsin bende saygı duyarım ama bu şekilde aşağılama hakkına sahip değilsin
konu sahibi istedi ki herkes kocasını eleştirip yerle bir etsinkimsenin yorumunu beğenmiyorsun, rahatsız olacaktı isen konu açmayacaktın bu kadar basit. anlatılmaya ihtiyacın yoksa kocandan kutlama beklemen ne ola ki? kadınlar gününün ne olduğunu kavramamış kadınlar var olmasın diye anlatma ihtiyacı doğurmuşsun belli ki anlatıyoruz. umarım bundan sonraki tavrın buna göre olur. olmazsa zaten kadınlık açısından kaybeden olursun orası net.
konu sahibi istedi ki herkes kocasını eleştirip yerle bir etsin
istediğini almayınca da herkesi canımle vivimle oturtmaya terslemeye çalıştı
yakında banlanır böyle giderse
Konuyu ne kadar yalnış anlamışsın ve ne kadar yalnış anlatıyorsun herkes kocasını yerle bir etsin ne demek ya eleştirininde bir dozu var yaptığın yorum çok yalnışkonu sahibi istedi ki herkes kocasını eleştirip yerle bir etsin
istediğini almayınca da herkesi canımla cicimle oturtmaya terslemeye çalıştı
yakında banlanır böyle giderse
Kendini aşagılayabilir ne demek ya bu nasıl bir tabir ne dediğini hiç bilmiyorsun bence o kadar önyargılısınki kimin ne dediğini algılamak istemiyorsun karşında düşmanınmı var acaba bu ne biçim bir tavır beni nerden tanıyorsun karakterimi tavrımı nerden biliyorsun iki cümleyle insanları yargılamak kötülemek ne kadar kolay degilmi gerçekten ben bir kadın olarak bunu sana hiç yakıştırmadım konuyu başka tarafa getirmek için var gücünle uzatıp ve gittikçe derine abartıyorsun kadınlar gününde bir kadına yaptığın durum ne kadar anlamsız anlatamam bugünde sen hemcinsine bu şekildemi destek oluyorsunuz ?polemiğe girdik diye ben de banlanabilirim ama anlatmak görevimiz. dediğin gibi öyle bir cevap bekliyordu göremediği için agresifleşti. bir kadın olarak hiçbir kadını ben aşağılamam o kendini aşağılayabilir ancak. bizim yorumlarımızla bunu fark edip canı sıkılır sonra. hep böyle oluyor. doğruyu duymak işlerine gelmiyor. böyle bir günü de kapitalizmin uşağı haline getirmeyeceğimiz bilinsin.
Bir anlasam zaten sadece basit bir konuyu nasıl bu hale getirdilerBakıyorum, her konuda bi polemik; neyin kavgası bu arkadaşlar, 20 sayfa olmuş bu konu da; ne oldu yav? :/
Dedim sen hic bi gunumu kutlamiyorsun.. yuru avm ye gidicez biseyler alcaz bana dedim. Ala ala da nevresim takimi aldimDurum daha vahim canım o zaman :)
Bir anlasam zaten sadece basit bir konuyu nasıl bu hale getirdiler
Şimdi reklamlarda bile yazıyor "kadın kalk bir çay koydan fazlasıdır " diye.Bence kadınlar günü kutlanmamalı. Kutlanacaksa da böyle bir gün kapitalizmin bir parçası değil karşıtı olarak kutlanmalı. Çünkü o hediye aldıkları markalar şunlar bunlar hep kadını metalaştırıyor ve kadın üzerinden rant sağlıyor. Eğer kutlanacaksa bunlara ve tacize, dayağa tepki vererek olmalı. Kafına verilecek en büyük destek budur arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?