Dur bacım dur gaza getirme beni:) heriflere çatacak yer aranıyor herhal.la ve de cuppala kadınlar gününü de mi kutluyoduk?
Ben gideyim de benim herife çatayım biraz dizlerimi falan da döverimDur bacım dur gaza getirme beni:) heriflere çatacak yer aranıyor herhal.
Bizim ev için verdiğimizde emek canım hediyeye gerek yok sözlü olarak söylenseydi gene yeterdiBenim ki kutlamadı gerek de yok çünkü hergün her saat her dk bilir kıymetimi . Sen böyle bunu sorun haline getirirsen hiç birşeyini kutlamaz kocan kişisi.
Canım zaten hediye açısından söylemedim bunu en azından hatırlanmak bugünde güzeldir benceBen bile hatırlamadım ki. Eşimden zaten beklemem. Açıkçası benim için önem ifade eden bir gün de değil. Kadın, erkek, öğretmen, çocuk, sağlık çalışanı vs. hayatınızda kolaylaştırıcı, destekleyici adımlar atılmadığı sürece masraftan öte bir şey değil bu günler.
Bu bize özel bir gün canım adı üstünde kadınlar günü ve bizde kadınız iş yerlerinde bile kadınlara çiçek veriyorlar kadın toplumun temel taşıdır anneyiz eşiz bunlar bile yeter bu günün hatırlanmasınaHer bi b.ku kutlamak zorundalar mi? Anlam veremiyorum ve böyle okuyuncada böyle günlerden nefret etmeye basliyorum.
Telafi edersin canım güzel bir süprizleKutlamadı
Kutlamasıni da istemem
Ama işin kötüsü ben eşimin dogum gününü unuttum
Bugün dogumgünuydu ve hic aklima bile gelmedi şu an sizin konunuzda aklıma geldi.
Maalesef bugünde en çok hatırlanması gereken de bu galiba kadına işgencenin zulmün şiddetin son bulmasıBenim eşim kutladı.
Ama o kutladı diye bugün kadına yönelik şiddet, taciz, tecavüz, işkence, zulüm, kadın cinayetleri son bulmadı(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?