Kadınlar gününü unutan eş kişisi !!

Kadınlar günümüz hatırlandımı

• Evet kadınlar günüm hatırlandı

OY: 128 58,7%
  • Hayır maalesef hatırlanmadı

OY: 92 42,2%

• Ankete Katılan
    218

Larisko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
1.488
770
38
32
Slm kızlar içinizde benim gibi eve işe eşe herşeye emek veren bir kadının emekçi kadınlar gününü kutlamayan bir eşi varmı acaba

Kutladı, her zaman kutlar ama kutlamasa da olurdu. Her seferinde kutlama desem de kutluyor.

O kutladığı için kadın değilim. Kutlanmasını beklemek de bence bu günün anlamına aykırı geliyor. O kutladığı için kadın değilim ya da kutlamasına ihtiyacım yok. Bu günün anlamı bu değil.

Nişanlıma ben hatırlattım(yengem aramıştı kutlamak için) kutlu olsun dedi geçti, çok da takılacak bir mevzu değil sanki..

Benim ki kutlamadı gerek de yok çünkü hergün her saat her dk bilir kıymetimi . Sen böyle bunu sorun haline getirirsen hiç birşeyini kutlamaz kocan kişisi.
Bizim ev için verdiğimizde emek canım hediyeye gerek yok sözlü olarak söylenseydi gene yeterdi

Ben bile hatırlamadım ki. Eşimden zaten beklemem. Açıkçası benim için önem ifade eden bir gün de değil. Kadın, erkek, öğretmen, çocuk, sağlık çalışanı vs. hayatınızda kolaylaştırıcı, destekleyici adımlar atılmadığı sürece masraftan öte bir şey değil bu günler.

Canım zaten hediye açısından söylemedim bunu en azından hatırlanmak bugünde güzeldir bence

Her bi b.ku kutlamak zorundalar mi? Anlam veremiyorum ve böyle okuyuncada böyle günlerden nefret etmeye basliyorum.
Bu bize özel bir gün canım adı üstünde kadınlar günü ve bizde kadınız iş yerlerinde bile kadınlara çiçek veriyorlar kadın toplumun temel taşıdır anneyiz eşiz bunlar bile yeter bu günün hatırlanmasına

Kutlamadı
Kutlamasıni da istemem
Ama işin kötüsü ben eşimin dogum gününü unuttum
Bugün dogumgünuydu ve hic aklima bile gelmedi şu an sizin konunuzda aklıma geldi.
Telafi edersin canım güzel bir süprizle

Benim eşim kutladı.
Ama o kutladı diye bugün kadına yönelik şiddet, taciz, tecavüz, işkence, zulüm, kadın cinayetleri son bulmadı(!)
Maalesef bugünde en çok hatırlanması gereken de bu galiba kadına işgencenin zulmün şiddetin son bulması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…