satasanlara pek yazmıyorum ben siyasette. kendı kendılerıne triplensınlersiyasette hemen sataşmalar başlıyo zaten..
asontasarimkolye
saol canımkolye ekledım sonuna ne halt oldugu bellı olsundiye
ne boyun varmıs bende detesekkürler sur
model sensin kesin kuğu boynundan tanıdım
bdv ve siyaset; geyık yaparsan yersın banı
ben zaten siyasete ne zaman yazsam ban yıyorum, polemik, konu dısı falan da yok hee
yasaklı kelımelerı kullandıgımdanben sıyasete yazdıysam bil ki arkası bandır benım
ne boyun varmıs bende de
bu aralar çoğu kişiden duyuyorumtakıbe aldın mı? aldıysan söyle de bıleyım
evet, cevap vermek polemiğe dogru yol alıyor ya ondanyok be gülümm geyik yapmadım.. kadın hatim indiriyor bana ben bilmiyormuşum gibi polemik oluyo heralde olay o ..çok saçma oysaki zaten bırakıp gtmişyim sonra cevap vermekte ban sebebi
hee o zaman facesınden takıp etyok ben internetten sayfana girdim benim bir instamm bile yokki( telefonumu değişmemekte inatlıyım ben biraz hala akılsız telefon kullanıyorum
yaparım dasur bişi sorcam sana şu tarz bileklikler yapıyormusun
Eki Görüntüle 1176346
ne diyorumne diyon şimdi sen yani
isterdim tab i.bi meyra bi sen
niye gülüyon, istemez mıydın?
yaparım da
ortasındakı malzemesınden yoksadesını yapıyorum genelde
ohadeniz atı ya onu çok sevmiştimbuna da 54 tl verilmez ki demi
oha
altın sankıo bilindik takı satan sıteler var ya
onlar uçmuş yaa
bende aynısını yapsam en fazla 10 a verırım
malzeme, her şey aynı yani.
sağ ol canım :) bazıları bana ait, bazılarını yabancı sitelerden aldım. bir de komıkler var bılıyor musun sen onlarıdemi baya uçmuşlar senin tasarımlar süper ama ee sanatçı ruhlu insan tabi
sur bişi sorcam sana şu tarz bileklikler yapıyormusun
Eki Görüntüle 1176346
kurtarmıyormus gıbı bir de küsürat koymuslarevet buna 54 tl verilmez..pahalı bir taşı falan var gibi görünmedi:26:
sağ ol canım :) bazıları bana ait, bazılarını yabancı sitelerden aldım. bir de komıkler var bılıyor musun sen onlarıyabancı sıtelerden alıyorlar, benım tasarımım diyorlar kullanan olursa hukıkı işlem yapılır dıyorlar ben almam da, bilmeyen alıyor halbukı yabancı sıtelerden baksalar
koyarlar lafı
ben bır gun bıırıne lafı koydum
bişi diyemedı bır dahaherkesi salak sanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?