kadınlar kahvesi

yok be gülümm geyik yapmadım.. kadın hatim indiriyor bana ben bilmiyormuşum gibi polemik oluyo heralde olay o ..çok saçma oysaki zaten bırakıp gtmişyim sonra cevap vermekte ban sebebi

yok be gülümm geyik yapmadım.. kadın hatim indiriyor bana ben bilmiyormuşum gibi polemik oluyo heralde olay o ..çok saçma oysaki zaten bırakıp gtmişyim sonra cevap vermekte ban sebebi
evet, cevap vermek polemiğe dogru yol alıyor ya ondan
ama vermesen de olmuyor aslında

sur bişi sorcam sana şu tarz bileklikler yapıyormusun

demi baya uçmuşlar senin tasarımlar süper ama ee sanatçı ruhlu insan tabi
sağ ol canım :) bazıları bana ait, bazılarını yabancı sitelerden aldım. bir de komıkler var bılıyor musun sen onları yabancı sıtelerden alıyorlar, benım tasarımım diyorlar kullanan olursa hukıkı işlem yapılır dıyorlar ben almam da, bilmeyen alıyor halbukı yabancı sıtelerden baksalar
koyarlar lafı
ben bır gun bıırıne lafı koydum
bişi diyemedı bır daha herkesi salak sanıyorlar

farketttim canım o yabancı sitelerin fotolarındakinide yapıyorsun değil mi zaten?
insanlar bilinçli olamaz o kadar çok yalancı var ya. almış hiç olmayacak markayı yüzde 70 indirimle satıo bide gayet ünlü siteydi ama nası dandik anlatamam sonra battı gitti site zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…