kurtarmıyormus gıbı bir de küsürat koymuslarben buna 15 tl bıle vermem
evet buna 54 tl verilmez..pahalı bir taşı falan var gibi görünmedi:26:
malzemesı varsa ve yapabılecegım bir şeyse alıyorum fotolarıfarketttim canım o yabancı sitelerin fotolarındakinide yapıyorsun değil mi zaten?
insanlar bilinçli olamaz o kadar çok yalancı var ya. almış hiç olmayacak markayı yüzde 70 indirimle satıo bide gayet ünlü siteydi ama nası dandik anlatamam sonra battı gitti site zaten..
ason tasarımsurre faceden bende bakıcam takılarına..
malzemesı varsa ve yapabılecegım bir şeyse alıyorum fotolarıevet aynısını gönderıyorum
bazıları çok akılsız yaa. 3 kurusluk şeye 70-100 tl verıyorlar. ulen ben bır yakayı 4 saate bıtıryorum 15 verıyorum yaaallah görür umarım bu aç gözlü olmayan halımı
ason tasarım
yok kız yapmını koymadım hiçolsun senin gönlün rahat.ya o yakalar baya zor belli baktım yapımını koymuşsun
yok kız yapmını koymadım hiç
başlangıcı koymusumdurevet çok zaman alıyor
ben yapıstırmıyorum onları, dikiyorum bır de
sağ ol :) evet yaa benım elım bır de fena hızlıdır heekolay gelsin surre 4 saatte uzunmuş
yok kız yapmını koymadım hiç
başlangıcı koymusumdurevet çok zaman alıyor
ben yapıstırmıyorum onları, dikiyorum bır de
yapımın başlangıcıdır odikiş fotosu vardı sanki
yapımın başlangıcıdır o
yapıstırıcı kullananlar feyz alsın dıye koyuyorum
dermısım
valla dikili olanlar 50-60 dan başlıyor düşünhee onlar yapıştırıo sen dikiosun .. ooo çok ayıppp
valla dikili olanlar 50-60 dan başlıyor düşün
milletin emeği ne kadar da kıymetlı
bilmemama seni gören onlardan almaz heralde
bilmem
öyle mı oluryaa bu yaka tarzı olanlar var ya? ciddiyim millet ne şeyler yapmıs alıcısı var yaa
malzemesı varsa ve yapabılecegım bir şeyse alıyorum fotolarıevet aynısını gönderıyorum
bazıları çok akılsız yaa. 3 kurusluk şeye 70-100 tl verıyorlar. ulen ben bır yakayı 4 saate bıtıryorum 15 verıyorum yaaallah görür umarım bu aç gözlü olmayan halımı
ason tasarım
asontasarimkolye...........
hadi geçmiş olsun.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?