kadınlar kahvesi

nowergian
şimdiki çocuklar çok alem allahın izniyle olunaca anlayacaksın..bizim oğlana oyun hamuru aldık iki tanesini verdim,hepsini istiyo
o bebeğin senin değil baba bana aldı diyo

afiyet olsun güzelim
domatesli makarna üzzerine beyaz peynir serptim..3 tane köfte salata,güllaç vardı ondaan yiycez birazdan..kahve içsem iyi olacak rehavet yaptı oruç sonrası yemek bana

sağol canım sanada heeeee ben kahve içmedim mi sandın yemekten sonra onuda içytim evet ii oluyorr

nowergian
şimdiki çocuklar çok alem allahın izniyle olunaca anlayacaksın..bizim oğlana oyun hamuru aldık iki tanesini verdim,hepsini istiyo
o bebeğin senin değil baba bana aldı diyo

sanırınm bende olsam hepsini isterdim yerim onu ben
hepsi başka renkse ister tabii ayy oyun hamuruna bayılırım

sanırınm bende olsam hepsini isterdim yerim onu ben
hepsi başka renkse ister tabii ayy oyun hamuruna bayılırım

saol canımda 16 lira falan bu hallediyor hepsini bi günde..
gerçi çocuk mantıklı söylüyor deyip verdim bendehalleti..ufalayıp evin heryerine savurdu

saol canımda 16 lira falan bu hallediyor hepsini bi günde..
gerçi çocuk mantıklı söylüyor deyip verdim bendehalleti..ufalayıp evin heryerine savurdu

evet etrafı batırıyor değil mi
ama cryptic ben daima birşeyler çizmeyi boyamayı seen bir çocuktum babam hala daha kızar dağtımayın diye ama sakın öyle yapma
ben mesela kartonda koliden süper evler yapmışımdır masraf 0 dı eserlerimde bırak istedşğini yapsın

şimdiki çocuklar bizim zamanımızdaki iki çocuğa bedel canım
sen tek çocukmusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…