- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
nasılsın hemşire?
ruhun daralmıstırMoralim bozuk bacım ya niye bilmiyrm içimde bi sıkıntı var cozemedimm sen nasilsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ruhun daralmıstırolur ara sıra öyle şeyler
Bence kadınlar kahvesi artik whatsappda bulusmali :)
ben whatsapp kullanmıyorum
ablamda çok söyluyor aç diye
ama açıp basıma bela mı alcamşarj sürem 1 saate ıner artık
yok canım yaa :) ben telden yazısmayı hıc sevmıyorum :) burada kımsenın ne oldugu bellı degıl. sende öyle şeylere hemen kanma bence :)Güzel olurdu ama orsa geyik yapardık :)
yok canım yaa :) ben telden yazısmayı hıc sevmıyorum :) burada kımsenın ne oldugu bellı degıl. sende öyle şeylere hemen kanma bence :)
binbir çeşit insan var
anladım canım. ben düşünmüyorumSanaldan insanlarin ne zararı olacak yuzyuze gelinse neyse :) hem senden benden zarar gelmez uç bes kişi atardik ozelden numaramizi konusurduk zaten öyle herkese numarami vermiiyorum ben bu forumda sürekli sohbet ettiğim birkaç kişi var onlara veririm sadece :)
anladım canım. ben düşünmüyorum
sağ ol
anladım canım. ben düşünmüyorum
sağ ol
Tamam canim :)
surender 3 gündür watsabda yoksun ne iş
Aklıma komik bir anim geldi kızlar ilk yasadigimda çok korkmuştum simdi çok guluyorum. Bizim evin girişinde önce salon vardır salonun solunda benim odam ve yatak odası var, karşıda kapı ve kapının arkasında küçük hol, holun sağında tuvalet solunda mutfak karşıda da banyo vardir. banyoya girince direk karşında ayna var dolayısıyle arkada ne var ne yok görünüyor arkadaki kapı açık olunca salonda görünüyor. neyse bi gece uykudan uyandım tuvalete gittim çıktım banyoya geçtim elimi yikiycam. önce aynaya baktım yüzüme sonra kafami egdim muslukta ekimi yikiyorum, sonra kafami bi kaldırdım aynada bembeyaz kiyafetli saçı başı dağılmış ağzı içe çökmüş korkunç bi kadın o an onu gormemle arkama dönmem bir oldu kkalbim nasıl atiyo öyle bir korktum ki titriyorum meğer annem de tuvalete kalkmış holde dikiliyo kendine gelememis bir de takma dislerini cikarmis ama tipini anlatamam size öyle bir korkunçtu ki onun yüzünden olecektim oracikta simdi komik geliyor ama o an yaşadığım korkuyu anlatamam :)
....... canım gırmek ıstemıyor
günlerdir netim yok doğru düzgün sıcakdan fiziksel ve ruhsal deformasyona uğradım pervaneyle birlikde dolaşıyorum olan kocama oldu4 kitap bitirdim bugün sabah aşkımmm gel bak net bağlandı diye beni çağırıyordu garibim
anne kısmına kadar korkmustum
ya annen olmasaydı ?O an beni hic sorma zaten elim Ayağım tuymuyodu aniden arkami döndüm allahtan korkudan birşey demeden odama gitmistim hemen :)
ya annen olmasaydı ?.
ahahahE yok artık derdim o zamançığlık atar herkesi uyandirirdim o günden sonra gece tuvalete kalkmadim zaten annemi geceleri görmekten hoslanmiyrm çok korkunç oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?