kadınlar kahvesi

kötü değil mi netsızlık?

çoook adamın psikolojisi çöküşe geçti sürekli benle niye konuşmuyosun diyodu şimdi kızımda alıp bi kitap oturuyor Japoncada olsa o konuşuyodu evde ses oluyodu çocuğuda kendine benzettin delirecem diyodu en son neyseki bugün normale döndük

net ilacını aldın tabii kendıne geldın

merhabalar kaave hatunları nasılsınız
oo efuli hayatından endişe eder olmuştum kız sende mi oruç mağdurusun alıştı mı artık bunyen toparladın mı

her seferınde aynı şey yahu ben selam verene kadar görüp yazıyorsun iki dk son konuşulanları okumama fırsat vermiyorsun hızlı gonzales senii.

çook sıcak burası kaç gündür nettede sorun vardı pervaneyle dolanıyorum ya kaç kere fenalık geçirdim şehri terk etmeyi düşünüyorum üşümek istiyorum çorap giymek istiyorum pofuduk ev picamlarımı giyip battaniyeye sarılmak istiyorum

ne orucu ne alışması ben nasıl oruç tutuyum bi söyle bana

buralar serin hatta yağmurlu marmaranın gözünü seveyim Allah rahmet yağdırıyor resmen razamana
bende ilk 3 gun tuttum hiç yerimden kalkmadan hareket edip susucam diye ödüm patlayarak :)
hele kucuk cocukla cok zor uzun ve sıcak gunlerde oruc tutmak hak veriyorum sana

çocuk sıcak 44 kiloyum tabi etken şeylerde ben hep alahın bi şekilde sabır verdiğine inanırımda sağlık problemlerimden dolayı mümkünsüztolinin oraya gel bi oraya bi buraya helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…