- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
ahahah...... ay insan aklını yerdı
kötü değil mi netsızlık?
ama annenmısBen o an delirmedim ya daha da delirmem herhalde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
net ilacını aldın tabii kendıne geldınçoook adamın psikolojisi çöküşe geçti sürekli benle niye konuşmuyosun diyodu şimdi kızımda alıp bi kitap oturuyor Japoncada olsa o konuşuyodu evde ses oluyodu çocuğuda kendine benzettin delirecem diyodu en son neyseki bugün normale döndük
ya annen olmasaydı ?.
benim başıma böle bişey gelmiş olsaydı refleksim çok pisdir annem şuan yaşamıyo olurdu
net ilacını aldın tabii kendıne geldın
evet akşamları ev internet cafeye dönüyo sabah yine aynı ben bön bönböyle dolanıyorum
arkana baktıgın anda tanırdın zaten
işte o bi anlık zamanda neler olur varya
iyi gecelerrr surender
seanna oooo nerelerdesin senn
neyse ben kaçtım
80 lerın tekrarını izleyecgım
her seferınde aynı şey yahu ben selam verene kadar görüp yazıyorsun iki dk son konuşulanları okumama fırsat vermiyorsun hızlı gonzales senii.
çook sıcak burası kaç gündür nettede sorun vardı pervaneyle dolanıyorum ya kaç kere fenalık geçirdim şehri terk etmeyi düşünüyorum üşümek istiyorum çorap giymek istiyorum pofuduk ev picamlarımı giyip battaniyeye sarılmak istiyorum
ne orucu ne alışması ben nasıl oruç tutuyum bi söyle bana
buralar serin hatta yağmurlu marmaranın gözünü seveyim Allah rahmet yağdırıyor resmen razamana
bende ilk 3 gun tuttum hiç yerimden kalkmadan hareket edip susucam diye ödüm patlayarak :)
hele kucuk cocukla cok zor uzun ve sıcak gunlerde oruc tutmak hak veriyorum sana
selam aykız ben varım, olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?