kadınlar kahvesi

çok hoş olmuş doğal gibi saçların da zaten koyu değilmiş çok beğendim surr benimde ombre gibi eh ama seviyorum böle doğal seyleri
saol canım. ombrenın tam uygulamasını yapmadım
aldıgım boya bu. bu sekılde olsun ıstemedım.
tarakla saçlarımı saçaklı bişi yaptım
sonra sürdüm boyayı

saol canım. ombrenın tam uygulamasını yapmadım
aldıgım boya bu. bu sekılde olsun ıstemedım.
tarakla saçlarımı saçaklı bişi yaptım
sonra sürdüm boyayı

canım ben bunu bile almadan direk garnier 110 almıştım onla saçların uçlarına kardeşime yapmıştım önce saçları krepeledim kendi çapımda kaabarrtım sürdüm uçlara bunla aynı oluyo bu boyanın espirisi yok aslında resmen açıcılı boyayı yanına eldiven tarak koyup millete satıyorlar .. ama senin sonuç çok hoş sevdim

evet evet o boyalarda olur. meraktan aldım işte hoş aldım da kutunun uzerındekı rengı uygulamadım, ne anlamadım ben bu işte dımı
aralara krepe yapılmasaydı bu kadar ıyı sonuc olmazdı bence de. ışıltılar versın yeter işte
daha nolcak çok saol canım, bende begendım
kuafore gıtsen 100 tl para alacaktı
15 e hallettım

yani kutuyu yenilemişler boya aynı açıcı aslında evet kuaför yaptığı bundan pek farkı olmaz hemide 10 katı para alıyorlar yıpratmalarıda cabası birde çamaşır suyunu batmış gibi zart diye açıyorlar ...doğal ve hoş olmuş süpersin ama dip rengin açık değil mi doğal olarak?

dip rengım açık ama fala degıl. burada boya var diplerde. ışıktan bellı olmamıs
çok açık kahverengı bısı dıpler suan. burada koyu cıkmıs

evet bır halt bıldıklerı yok, ilk baş açıyorlar, sonra boya atıyorlar renge ulasmak ıcın. bak ben kısadan yaptım işi surdum ve ıstedıgım renge gelene kadar bekledım
sonra yıkadım beynımde kımyasaldan ölmemiş oldu

Sör çok naturel olmuş tatlım:) brova sana bendemi yapsamki ,özendim şimdi
saol canım alımunyum folyo ıle sarmadıgımdan dolayı 20 25 dakıkaya kadar beklettım sanırım.
istediğim tam da buydu :) ama dısarda da bır foto cektıgımde onu da koyarım :) orada gercek rengı çıkar
burada bıraz koyu cıkmıs :)
bence yap sende, uçlarda ışıltılar ahengle dans etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…