kuzum çok ta beyazsın kola bak beyaz fetişisti ben
saol canım. ombrenın tam uygulamasını yapmadımçok hoş olmuş doğal gibi saçların da zaten koyu değilmiş çok beğendim surrbenimde ombre gibi eh ama seviyorum böle doğal seyleri
ışık olarak dısarda çekilseydı tam rengı yansırdıgüneş gördükçe de açılır tam güneşten açılmış olur işte
beyaz olmayı sevıyorumkuzum çok ta beyazsın kola bak beyaz fetişisti ben
imkan varsa gölgede yuruyorumheee o benimde dikkatimi çekti kız sör hiç güneşe çıkmıyomusunfetiş seni
saol canım. ombrenın tam uygulamasını yapmadım
aldıgım boya bu. bu sekılde olsun ıstemedım.
tarakla saçlarımı saçaklı bişi yaptım
sonra sürdüm boyayı
ışık olarak dısarda çekilseydı tam rengı yansırdı
beyaz olmayı sevıyorum
imkan varsa gölgede yuruyorum
heee o benimde dikkatimi çekti kız sör hiç güneşe çıkmıyomusunfetiş seni
evet evet o boyalarda olur. meraktan aldım iştecanım ben bunu bile almadan direk garnier 110 almıştım onla saçların uçlarına kardeşime yapmıştım önce saçları krepeledim kendi çapımda kaabarrtım sürdüm uçlara bunla aynı oluyo bu boyanın espirisi yok aslında resmen açıcılı boyayı yanına eldiven tarak koyup millete satıyorlar .. ama senin sonuç çok hoş sevdim
saol canım, fazlasına gerek yokne güzel olmuş güle güle kullan
evet evet o boyalarda olur. meraktan aldım iştehoş aldım da kutunun uzerındekı rengı uygulamadım, ne anlamadım ben bu işte dımı
aralara krepe yapılmasaydı bu kadar ıyı sonuc olmazdı bence de. ışıltılar versın yeter işte
daha nolcakçok saol canım, bende begendım
kuafore gıtsen 100 tl para alacaktı
15 e hallettım
kuzum çok ta beyazsın kola bak beyaz fetişisti ben
dip rengım açık ama fala degıl. burada boya var diplerde. ışıktan bellı olmamısyani kutuyu yenilemişler boya aynı açıcı aslındaevet kuaför yaptığı bundan pek farkı olmaz hemide 10 katı para alıyorlar yıpratmalarıda cabası birde çamaşır suyunu batmış gibi zart diye açıyorlar ...doğal ve hoş olmuş süpersin ama dip rengin açık değil mi doğal olarak?
Sör çok naturel olmuş tatlım:)
Benim de zayıflığı dikkatimi çekti. Çok zayif olmak ne güzel bir şey..
saol canımSör çok naturel olmuş tatlım:)brova sana bendemi yapsamki ,özendim şimdi
Benim de zayıflığı dikkatimi çekti. Çok zayif olmak ne güzel bir şey..
evet çok ta zayıf zaten kuğu gibi birşey sur
evet çok ta zayıf zaten kuğu gibi birşey sur
47-48 kıloyum şuan
norwe, sende zayıfsın kız
47-48 kıloyum şuan
norwe, sende zayıfsın kız
165Çok güzel ya ben çok seviyorum ince ve kemikli görünümü.
Boyun kaç?
bende en fazla 50 oluyorumben zayıf değilim 47-48 kadar ama en az 52 olurum benramazanda zombiye döndüm bacaklar çalı popo kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?