165
ama kemıklı görünümüm yok aslındakollarım yandan foto cekınce öyle gözükmüş
bende en fazla 50 oluyorum
saol canımalımunyum folyo ıle sarmadıgımdan dolayı 20 25 dakıkaya kadar beklettım sanırım.
istediğim tam da buydu :) ama dısarda da bır foto cektıgımde onu da koyarım :) orada gercek rengı çıkar
burada bıraz koyu cıkmıs :)
bence yap sende, uçlarda ışıltılar ahengle dans etsın
eveti kimine göre çok zayıfım, kımıne göre normalımİnce görünüyorsundur o zaman..
Bir aralar ben de öyleydim of çok özledim o hallerimi..
saçlarının fotosu varsa koysana ? valla bu sekılde daha havalıSör sen benim niyeti bozucan,benim saçlarım açık kumral olurmu onun üzerine yıpratmaz değilmi,çok yıpranık benimkiler çünkü:)
eveti kimine göre çok zayıfım, kımıne göre normalım
saçlarının fotosu varsa koysana ? valla bu sekılde daha havalıbırazda bız kullanalım bu sekılde
hamam mıDur şimdi hamamdayım,saçım ıslak birara atarım,ya instangramdan baksana şuanki saç rengim öyle:)
hamam mıdur bakayım
tam boğmalıksın yani
Evet hamam
Dur instgrama bir hamam selfişi atayımbir bakta boya alıcam ona göre:)
sen hanı kullanmıyordun?ay hamam mı ne güzel instagramını verde takip edelim
ay hamam mı ne güzel instagramını verde takip edelim
sen hanı kullanmıyordun?
Bende kullanmıyorsun diye hatırlıyorum bebim:)
netten takip etcem seinin sayfana baktığım gibiama özel kapalıysa olmaz sanırım
sezercik gibi oldu: bı gun bende onlaydan yıcemevet kullanmıyorum çünkü telefonumda yok ama linkten bazen bakıyorum internetten zevkli oluyorgüzel sayfalar var ..tabi umuma açık olanları
sezercik gibi oldu: bı gun bende onlaydan yıcem
yaa ben instagram açmam sanırım pek kendimi paylaşmayı sevmem anca takipçi olurum kardeşiminkine netten bakıyorum o da diyor ki fakirr seni utanmıyorsuntelefonum düşün o kadar eski model inatla almıyorum bozulunca alcam
-nasıl tatlı mı
-ooo baldan tatlı
-bende yiyicemm şekeyleydenn anneme manto alıcanm boya sandığı alcamEki Görüntüle 1198961
Lan ne demek istiyorsun,biz kendimizi başkalarıyla paylaşırken zevkemi geliyoruz,onumu ima ettin söleeyaa ben instagram açmam sanırım pek kendimi paylaşmayı sevmem anca takipçi olurum kardeşiminkine netten bakıyorum o da diyor ki fakirr seni utanmıyorsuntelefonum düşün o kadar eski model inatla almıyorum bozulunca alcam
-nasıl tatlı mı
-ooo baldan tatlı
-bende yiyicemm şekeyleydenn anneme manto alıcanm boya sandığı alcamEki Görüntüle 1198961
Lan ne demek istiyorsun,biz kendimizi başkalarıyla paylaşırken zevkemi geliyoruz,onumu ima ettin sölee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?