- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
o ne demek:)sur ileri gelen üyeler arasındasın
bilmiyorumo ne demekahaha
evet bende sonra gördümbilmiyorumtelden girince denk geldi gördüm.en çok msj yazanlar
abooo sen bu saatte neden ayaktasınevet bende sonra gördüm
bugun uyumamayı tercıh ettım :)abooo sen bu saatte neden ayaktasın
çok şaşırdım gerçekten,demek dün akşam erken yattınbugun uyumamayı tercıh ettım :)
yoo hiç uyumadım. yanı en son dün öğlen 12 de uyanmıstım sanırımçok şaşırdım gerçekten,demek dün akşam erken yattın
selam fallen :=) nasılsın görüşmeyeli? evet degıstı dünGünaydın hatunlar ne olmuş kk ya :S h,iç bişey bulamıyorum misal imzam değişcek nerden yapacam
yazı rengimi her defasında seçmek zorundamıyımsmileyler çok az ayyyyy depresyona giriyorum sanırım
selam fallen :=) nasılsın görüşmeyeli? evet degıstı dün
kabullenemedık hala durumu
iyi diyelım iyi olalım. şuanlık bilmiyorumsörüm iyiyim birtanem şükür sen nasılsın neler yapıosun :)
sen biliyormusun imza nerden değişiyor birde site böylemi kalıcak :S
nuhun gemısınde tek basıma gıbıyım sankı dünden berivalla bende kendimi aptal gibi hissediyorum ayy yoksa benmı yapamıyorum diyorum ama yok
patron radikal değişiklikler yapmış sanırsam
nuhun gemısınde tek basıma gıbıyım sankı dünden beri
ahahahyemin ederim aynı hisleri paylaşıyoruz
ahahahhele şu '' ahahah '' yazınca hıssettıklerımı tahmın edemezsın, öyle samımıyetsız gelıyor kı bana napım smıley yok yaa
aslında çalısmanın hepsı bu kadardı düne kadarbence çalışma devm ediyor canım çünki tam bittiğini sanmıyorum forumun gelir yakında
smileyler çeşit çeşityani misal imza değişmesi felan olmuyor onlar gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?