- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
kız anam ciddimisin sen :S ayol smileyler az yaaaa hem yazı rengini kendimiz seçiyoz eskisi gibi ayyyy anammm şok olmuşamaslında çalısmanın hepsı bu kadardı düne kadartepkıler olunca devam etmeye basladı
edilik, proluk her sey gıttı herkestekız anam ciddimisin sen :S ayol smileyler az yaaaa hem yazı rengini kendimiz seçiyoz eskisi gibi ayyyy anammm şok olmuşam
edilik, proluk her sey gıttı herkesteherkes anadan üryan ahahahahaha
ya yorum yapacak konu bulamıyorum resmen ahahahAHAHAHHAHHAHA süper olmuşadalaet gelmiş beslemeleri sorma dicem dicemm susuyorum denüşük olmuş beslemeler sefiller der gibi hahahahahahah
bdv ye gir canımya yorum yapacak konu bulamıyorum resmen ahahahoff barı bugun duzeltseler netı olmayan pc gıbıyım suan
ahahhaa :d bende yanlıslıkla sıldım bırazyani düzelmesi lazım benı silen vatandaşlar hala bende ekliydi hahahahahahah
sabah göripte kalp krizi geçirmesinler diye ben sildim
yok ben genel akıstan bahsedıyorumbdv ye gir canımyada beslemelere gir ordna çıkıo
yok olmamsur hasta olcaksın git uyu
ben hasta olurum kesin.senin bunye alışmışyok olmam
rekorum uykusuz 3 günün gecesı, o zaman hasta olurum
ahahahaha
Genel akış yapmışlar sör ağzını yaladığım nerdesin hahahyok ben genel akıstan bahsedıyorum
genel akış dediğin şu yeni mesajlar bölümü değil mi?Genel akış yapmışlar sör ağzını yaladığım nerdesin hahah
Hayır canım yeni mesajların yanında oft diye bir şey yazıyor mesaj akışı son eklenenler kendilinden güncelliyor..genel akış dediğin şu yeni mesajlar bölümü değil mi?
söylediğin iyi oldu,dikkatimi çekmişti ama tıklamamıştım .gece geldi galiba sabah 4 te uyanıp girmiştim.o zaman gördüm.Hayır canım yeni mesajların yanında oft diye bir şey yazıyor mesaj akışı son eklenenler kendilinden güncelliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?