surr su elalemin albümüne gelen yorumların bildirim olarak gelmesini engellemeyi biliyormusun bir albüme yorum yapsam bin tane bildirim geliyoranaaammmm erkek varrr
hatırlamıyorum valla. sırf o yuzden yorum yapmıyorum bazı fotolarasurr su elalemin albümüne gelen yorumların bildirim olarak gelmesini engellemeyi biliyormusun bir albüme yorum yapsam bin tane bildirim geliyor
ayarlara girdim ne yaptım ettimse kurtulamadım ya bendehatırlamıyorum valla. sırf o yuzden yorum yapmıyorum bazı fotolara
Selam, en son buraya geçen sene mesaj yazılmış. Ama ben gene de geleyim dedimhatırlamıyorum valla. sırf o yuzden yorum yapmıyorum bazı fotolara
merhaba, evet buralar artık eskısı gıbı degılSelam, en son buraya geçen sene mesaj yazılmış. Ama ben gene de geleyim dedimMerhaba sevgili Surrender nasılsın ?
Evet tatlım eski bir üyeyim :)) Çok ilginç uzun zaman güncel bir konu birden sönmüş .. Eskiden hiç böyle değildi .. Bu arada teşekkürler bende iyiyim canım :))merhaba, evet buralar artık eskısı gıbı degıliyiyim şükür sen nasılsın? bu arada eskı bır uye mısın?
allah ıyılık saglık versin. aslında o kadar da guncel bır konu degıldı:=) ara sıra yazılıyordu işteEvet tatlım eski bir üyeyim :)) Çok ilginç uzun zaman güncel bir konu birden sönmüş .. Eskiden hiç böyle değildi .. Bu arada teşekkürler bende iyiyim canım :))
Haha aynen .. Bende bakayım konu sahibesi ne durumda diye merak ettim baktım .. :))allah ıyılık saglık versin. aslında o kadar da guncel bır konu degıldı:=) ara sıra yazılıyordu işte
:=) eskı ısmın neydı?Haha aynen .. Bende bakayım konu sahibesi ne durumda diye merak ettim baktım .. :))
Canım hatırlayamıyorum. Çok karışık bir nickti:=) eskı ısmın neydı?
118 80 ı ara canımBenimde şifremi kabul etmedi yada ben hatırlayamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?