- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
O haliyle bile güzelevet, öyle gercekten. foto da net cıkmamıs hatta : )
evet cesaret şart :d ama dövme yaptıracaksanO haliyle bile güzelbende çok istiyorum ama cesaret yok
Evet bende sıkılırım hemen o yüzden yaptırırsam geçici yaptırırım .d ama sevgilimin hoşuna gitmediği için bi yandan yaptırmak istemiyorum bazen ben de beğenmiyorum bazen de ağzımın suyu akıyoevet cesaret şart :d ama dövme yaptıracaksan
el dışında diğerleri senın sürekli görebılecegın yerde olmasın
hemen sıkılıyorusn çünkü :d
bu karar senınEvet bende sıkılırım hemen o yüzden yaptırırsam geçici yaptırırım .d ama sevgilimin hoşuna gitmediği için bi yandan yaptırmak istemiyorum bazen ben de beğenmiyorum bazen de ağzımın suyu akıyo
Kız öyle deme onun fikri de önemli benim için :)bu karar senın
onu ilg,lendirmez
naber şekerHuuu huuuuj
Nerdesiniz ayool. Ya okul açılsın açılsın diyodum çok sikildim okulu özledim ve altı gün kaldı bu altı gün hic bitmesin istiyrm simdi de. Zaten çok deli isteklerim var
okula mı gidion sen ben seni büyük sandım amaNerdesiniz ayool. Ya okul açılsın açılsın diyodum çok sikildim okulu özledim ve altı gün kaldı bu altı gün hic bitmesin istiyrm simdi de. Zaten çok deli isteklerim var
Üni 2 deyim :) tip olarak da Küçüğüm mesela gecen gün kardeşimin okula gittik liseye geçti o. Okula ilk defa gidiyrz basılmış diye bakmaya. Mudur bana hanginiz ogrencimizsiniz diye sordu. Ben şokkokula mı gidion sen ben seni büyük sandım ama
Üni 2 deyim :) tip olarak da Küçüğüm mesela gecen gün kardeşimin okula gittik liseye geçti o. Okula ilk defa gidiyrz basılmış diye bakmaya. Mudur bana hanginiz ogrencimizsiniz diye sordu. Ben şokk
hemşirelik mi okuyorsun nerde merakÜni 2 deyim :) tip olarak da Küçüğüm mesela gecen gün kardeşimin okula gittik liseye geçti o. Okula ilk defa gidiyrz basılmış diye bakmaya. Mudur bana hanginiz ogrencimizsiniz diye sordu. Ben şokk
Olduğumdan beş yas küçük gorunuyorum daha ne olsunhemşirelik mi okuyorsun nerde merak
Olduğumdan beş yas küçük gorunuyorum daha ne olsunküçükken hep dua ederdim diziler izledikçe keşke bende büyüyünce cocugumla kardeş gibi gorunsem diye hep ondan hemşirelik okuyorm ivit
Ay daha acemiyim kızkücük gözkmek güzeldir tatlımmm bence :)
hmmm ne güzel canım sıkıntım olunca sana sorcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?