kadınlar kahvesi

evet cesaret şart :d ama dövme yaptıracaksan
el dışında diğerleri senın sürekli görebılecegın yerde olmasın
hemen sıkılıyorusn çünkü :d
Evet bende sıkılırım hemen o yüzden yaptırırsam geçici yaptırırım .d ama sevgilimin hoşuna gitmediği için bi yandan yaptırmak istemiyorum bazen ben de beğenmiyorum bazen de ağzımın suyu akıyo

Allahım ne tembel oldum yaa kalk bi ortalığı topla dimi ama yoook bi kere canım sıkıldı ya patlayana kadar otururum artık.

Üni 2 deyim :) tip olarak da Küçüğüm mesela gecen gün kardeşimin okula gittik liseye geçti o. Okula ilk defa gidiyrz basılmış diye bakmaya. Mudur bana hanginiz ogrencimizsiniz diye sordu. Ben şokk

amann be sende liseden çıkalı çok olmamış ki güzelim 26 yasında falan olsam ben gibi haklısın da

Olduğumdan beş yas küçük gorunuyorum daha ne olsun küçükken hep dua ederdim diziler izledikçe keşke bende büyüyünce cocugumla kardeş gibi gorunsem diye hep ondan hemşirelik okuyorm ivit

kücük gözkmek güzeldir tatlımmm bence :)
hmmm ne güzel canım sıkıntım olunca sana sorcem

kücük gözkmek güzeldir tatlımmm bence :)
hmmm ne güzel canım sıkıntım olunca sana sorcem
Ay daha acemiyim kız gecen sene stajda saçma saçma gözlem yaptırıp durdular sıkılınca kadin doğuma kaciyodum amma her turlu iğne yapılır serum takılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…