Kahve denilince akla gelen sey okey dir varmi bakayim okey burda 2 el atalim..
yok est
ne güzel en güzel yaşlar bencebenim gibi sınav stresi yüzünden kalpten gidildiği dönemler değil
...........naber delüü
evet evet aynen :) aç konunu sen
şimdiden hayırlı olsun
amin,aminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminaminınsallah bır an önce atarsın stresını uzerınden
Dolanmaca... senden ne haber
ya sitede okey oynansa keske
süper fikir sohbete doyum olmuyor ama ölebişey olsa sitede patlama yaşanır
iyilik diyelım öyle olsunDolanmaca... senden ne haber
ya sitede okey oynansa keske
teşekkürler tatlım denicem
yap yap boşver şerbet içmektense yapıyorum valla ben
bak üşenmedim kalktım yaptım ama biraz köpüksüz mü oldu ne aceleyle yapınca
Eki Görüntüle 956277
denemekten zarar gelmez
Pek sevmiyorm ya nedense ama yararı da çokmuş kahvenin biliyorum en azından haftada bir içsem bile kârdır sanırım
Sör bilmiyomuş gel atak biz senle 2 kişi
Pek sevmiyorm ya nedense ama yararı da çokmuş kahvenin biliyorum en azından haftada bir içsem bile kârdır sanırım
Sör bilmiyomuş gel atak biz senle 2 kişi
iyilik diyelım öyle olsunbir o eksıktı
rica ederim :)
evet belkide dediğin gibi ama gönderince tıpış tıpış getiriyorlar istediğin gibi insanı uğraştırmasalar olmuyor kendileri de uğraşıyor hem
geçen hafta bizim kursun yanında vardı mado içtim ama tam kıvamında geldi beni şaşırttılar şubeden şubeye değişiyor sanırım
twee kuzumm naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?