kadınlar kahvesi

uyku düzenim harap sabah namazla uyuyorum öğlen ancak yataktan çıkıyorum. zombii gibiyimm

sen nasılsın twiti

hihihihi tamam geçmişi okiyim bi benden önce neler kaynattınız bakayım
geçmişte pek bişi yok aslında, kaldıgımız yerden devam edebılrısın en sevmedıgım sey geçmişi okumak
Yaa ben geyikleşmeye bayılırım
Hayatım geyik

hoş geldın

kızlar şu koca yanağı izleyin [video=youtube;0oLaUhSkwBo]https://www.youtube.com/watch?v=0oLaUhSkwBo[/video]

Bunu bliyorum ısırcan yanakları

ben tavla oynamayi bilmiyorum

Sende mi brütüsssss

herhalde yani tavla.okey ,pişti,tabu,jenga,scrabble sonracığıma şuan aklıma gelmiyor ama üni deyken çok oynardık

Sonunda bilen birisi oleeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy

olabilir canım benim devamlı gittiğim bi yer vardı ne zaman orta istesem adamlar basıo şekeri daha da gitmiyorum zaten
közde kahve yapan yer keşfettim yan taraflarında oraya gidiyorum nefisss

harikaymış her yerde yapmıyorlar közde kahveyi

geçmişte pek bişi yok aslında, kaldıgımız yerden devam edebılrısın en sevmedıgım sey geçmişi okumak

hoş geldın

geliyorum o zaman bak atamazsınız sonra dışarı feci yapışırım

surrender hep merak etmişimdir seni

bence 26 yaşındasın

uyku düzenim harap sabah namazla uyuyorum öğlen ancak yataktan çıkıyorum. zombii gibiyimm

sen nasılsın twiti

Bende öyleyim ya namaz vaktinde uyuyorm 3 bçukta zor açtım gözümü kalkıyım artk diye

Son düzenleme:

sen nasılsın twiti

ayniyiz desene gerci ben artik 2 3 gibi uyuyorum saat oglen 1 de 12 de uyaniyorum,
mesela bugun esimi arkadasi aramis saat 11 ben diyorum sabahin korunde niye ariyor

Kıymızı başlıklı kış

Çak o zaman :13: dışlayalım bnları bi pok bilmyolar
anlattım yeaaaa
içelim kendimizden geçelim
bal şeker olsun, kan olsun bize
valla duymadım nerde duymuşum yav öyle hissettim

bi de kitap okumayı çok seviyosun

nasılım

dilşah
çok iyisin evet çok sevıyorum kıtap okumayı. ama bu aralar bıraktım
yosma kedım yenı laptopuma işedi, cebımden cıkmasın dıye kolye işine başladım

ayniyiz desene gerci ben artik 2 3 gibi uyuyorum saat oglen 1 de 12 de uyaniyorum,
mesela bugun esimi arkadasi aramis saat 11 ben diyorum sabahin korunde niye ariyor

aslında 9da açıyorum bir gözlerimi. k.çımı da kaldırabilsem sorun olmayacakta kaldıramıyorum

Bende öyleyim ya namaz vaktinde uyuyorm 3 bçukta zor açtım gözümü kalkıyım artk diye

şişcez bee uymaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…