- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Bence bu bayan ayan beyan kıskanılıyor hemcinsleri tarafından, açık yada eksik birşey bulunamayınca buna kulp takılıyor. Kimse giyimine kuşamına karışılmasından hoşlanmaz inanmıyorum bunlar hep bahane.Is yerinde bir ablamiz var.cok hos 40 yaslarinda.hic göstermez yasini.cok bakimli.acik giyinmiyor ama burdakiler cok acik falan diyor.zaten is yerinde acik giymez kimse.hani onu falan acilinca iste dekoltesi gozukunce ayy cok acik ya nasil kocasi var hic kiskanmiyor falan diyorlar.hep bu yorumlar kadinin arkasindan.bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor...kadinlar kiskanilmayi baski altinda tutulmayi seviyor sanki...suz ne düşünüyorsunuz?
Yani şöyle,mesela kalabalık bir ortamda kızların gözü eşinizde.Siz eşinizin yanına giderek,ona dokunarak,gülüşerek,yanağına öpücük kondurarak bu erkek benim imajı verebilirsiniz.Ya da gergin bir ortamda eşiniz sizi savunup kollayabilir.Çok geniş bir anlamı var bence.Evlatlarımızı da sahipleniriz dış dünyaya karşı,onlar eşya mı?
çok dikkat çekiyor dediğiniz rujlar sürmeyin. mesela nude tıonlar uçuk renkler pembe bejler sürün o zaman. ama gidip koyu tonlar kırmızılar sürerseniz dudak öne çıkarFazla dikkat çekiyor fazla beyazım
benim URL değil. PC de kayıtlı.üsteki araçlardan resim bölümünü tıklayıp url'yi yapıştırdım
görünüyor demek bu şekilde de olunca. ama direk yapıştırmak istedim. nasıl oluyor ki?
Ben epey mini giyiyorum...dekolte de giyiyorum tabi basite kacmayacak sekilde...dekoltenin de dozu var şimdi,ben de mini giyerim,dekolye giyerim vs..ama yerinde ve zamanında ,ve de "yeterince"..
eşimin de kıskanmasından hoşlanmam,kısıtlanmaktan nefret ederim..bir ara karışır gibi oldu,ama veto yiyince,ayrıca onun inadına daha kısa giyindikçe (normalde mini etek giymem pek,yakıştırmıyortum) geri çekti kendini..
kıskanılmak,sevgi ölçüsü değildir.sahiplenilme ölçüsü hiç değildir..
bununla da övünenleri çok komik buluyorum..
vayy benim gibi düşünmüşsün ilk defa..herkes yasam tarzina gore algiliyor, ben de gogusunun yarisi gorunen birini kiskanmayan esi anlayamiyorum. cunku bariz bakiyor baska erkekler. dedigim gibi yetistirilme ve yasam tarzi.
herkes kendi tarzina uygun biriyle evlenirse sorun kalmaz.
annesini dekolte icinde gormus rol model almis bir erkegin karisini kiskanacagini sanmam.
Evet göründü linke tıklayınca..görünüyor demek bu şekilde de olunca. ama direk yapıştırmak istedim. nasıl oluyor ki?
Bu da tercih meselesi. Ama senin de sanki mini giyinmeye takıntın var gibi geldi.Ben epey mini giyiyorum...dekolte de giyiyorum tabi basite kacmayacak sekilde...
oky alakasız ama benim genel sorunum. ben sayfaya resim yükleyemiyorum. link çıkıyor. nasıl yapacağım_?vayy benim gibi düşünmüşsün ilk defa..
katılıyorum sana
Ben yapmıyorum bu tanımı..Bu tanımı yapanların üstünden yorum yapıyorum..Adam basarilidir yakisiklidir ama gecmisiyle ilgili yasadiklari onu ozguvensiz yapar.basari yakisiklilik bir guctur bunu kimse inkar etmiyor ama özgüven tanimi bunun ustunden yapilmiyor..
bütün bunlar kadına hakaret aslında. eşine güvenmiyor o adamlar. sanki kadın aldatacak bulduğu an.Birgün whatsup ta eski iş arkadaşları ile Grup kurduk buluşalım dedik. Biri diyor ay benim eşim izin vermez kıskanç. Biri diyor kızlar ben gruptan çıkıcam eşim teli kontrol eder. Biri diyor eşim senin telefonuna niye ikidebir bildirim geliyor.eşim kızdığı için gruptan ayrılcam nolur kusura bakmayın. Yani bukadar kötü durumda eşlerinin kendilerini kıskanmasını (aslında anlattığım örnek kıskanmanın aşmış şekli ) okadar cool bişey gibi lanse ettilerki. kocası bir kıskanmayan ben kaldım aralarında. Vay Arkadaş acaba benim adam beni sevmiyormu diye de düşündüm. Tabi sonra düşününce eşim bana ne o öyle kiminle konuşuyorsun gibi bir laf etse adam pişman olur kuzum ondan bişi demiyor.
Hayir takintim yok ama giyerim dedim..vurgulamadim ornek verdim.arkafasin biri süper mini giydiriyorsa sevgilin sevmiyordur demişti de ...Bu da tercih meselesi. Ama senin de sanki mini giyinmeye takıntın var gibi geldi.
çok vurgu yapıyorsun.
Rahat olabilirsin, erkek arkadaşın da buna uyum sağlıyor olbilir ama çok vurgulama yapıyorsun.
Senin işyerindekiler hayatı kendi çevrelerinden ibaret sanıyorlar.Kafa yapıları dar.Bunca dekolte giyenenlerin kocaları kıskanç değil/sevmiyor.Kıskançlık kıyafet ölçümüyle oluyor.Yeğeninden kıskanan kocanın sapıklığından şüphe ederim.Is yerinde bir ablamiz var.cok hos 40 yaslarinda.hic göstermez yasini.cok bakimli.acik giyinmiyor ama burdakiler cok acik falan diyor.zaten is yerinde acik giymez kimse.hani onu falan acilinca iste dekoltesi gozukunce ayy cok acik ya nasil kocasi var hic kiskanmiyor falan diyorlar.hep bu yorumlar kadinin arkasindan.bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor...kadinlar kiskanilmayi baski altinda tutulmayi seviyor sanki...suz ne düşünüyorsunuz?
anladım bir kaç yerde dikkatimi çekti de ondan dedim..Hayir takintim yok ama giyerim dedim..vurgulamadim ornek verdim.arkafasin biri süper mini giydiriyorsa sevgilin sevmiyordur demişti de ...
yükleme sitesi kullansana bilgisayarına kaydet resmioky alakasız ama benim genel sorunum. ben sayfaya resim yükleyemiyorum. link çıkıyor. nasıl yapacağım_?
yaş ,konum,giyilen yer vs herşey bu duruma etkili bence..Ben epey mini giyiyorum...dekolte de giyiyorum tabi basite kacmayacak sekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?