kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Bence bu bayan ayan beyan kıskanılıyor hemcinsleri tarafından, açık yada eksik birşey bulunamayınca buna kulp takılıyor. Kimse giyimine kuşamına karışılmasından hoşlanmaz inanmıyorum bunlar hep bahane.

üsteki araçlardan resim bölümünü tıklayıp url'yi yapıştırdım

insanın evladını sahiplenmesi bambaşka bir olay, annelik/babalık içgüdüsü. sonuçta sen karar veriyorsun onu dünyaya getirmeye, savunmasız yavrunu korumak ve sahiplenmek zorundasın zaten.

KADIN dediğin girdiği her ortamda kendi koruyabilmeli ve savunmalı
şimdi ben sabah 7de çıkıp akşama kadar bin tane erkekle muhatap oluyorum
eve mi kapatsın kocam beni
dolmuşta,iş yerinde,sokakta hayatın her alanında eş yanında olmuyor ki

Ben epey mini giyiyorum...dekolte de giyiyorum tabi basite kacmayacak sekilde...

vayy benim gibi düşünmüşsün ilk defa..
katılıyorum sana

Ben epey mini giyiyorum...dekolte de giyiyorum tabi basite kacmayacak sekilde...
Bu da tercih meselesi. Ama senin de sanki mini giyinmeye takıntın var gibi geldi.
çok vurgu yapıyorsun.
Rahat olabilirsin, erkek arkadaşın da buna uyum sağlıyor olbilir ama çok vurgulama yapıyorsun.

bütün bunlar kadına hakaret aslında. eşine güvenmiyor o adamlar. sanki kadın aldatacak bulduğu an.

Bu da tercih meselesi. Ama senin de sanki mini giyinmeye takıntın var gibi geldi.
çok vurgu yapıyorsun.
Rahat olabilirsin, erkek arkadaşın da buna uyum sağlıyor olbilir ama çok vurgulama yapıyorsun.
Hayir takintim yok ama giyerim dedim..vurgulamadim ornek verdim.arkafasin biri süper mini giydiriyorsa sevgilin sevmiyordur demişti de ...

Senin işyerindekiler hayatı kendi çevrelerinden ibaret sanıyorlar.Kafa yapıları dar.Bunca dekolte giyenenlerin kocaları kıskanç değil/sevmiyor.Kıskançlık kıyafet ölçümüyle oluyor.Yeğeninden kıskanan kocanın sapıklığından şüphe ederim.

yaş ,konum,giyilen yer vs herşey bu duruma etkili bence..
işyerinde çok kısa minileri hoş bulmuyorum ama gece çıkarken çok yakıştırıyorum..ya da üni.öğrencilerine gündüz de yakışıyor,altına botlarla ..dediğim gibi dekoltenin ayarı birçok etkene göre değişiyor.
ya da gömleğin düğmelerin hafif açık olmasını seviyorum,ama koca memelerin ortada gözüne sokulmasından hoşlanmıyorum..bir klas olanı var bu işin ,bir de abes olanı...
klas olan kısımda giyildiği sürece,kimse karışmamalı diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…