kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Bu da çok yönlü bir yaklaşım aslında. Yani aslında dekolte olayı da göreceli ve kişiseldir ama yine de benim eşim hiç kıskanç biri değildir. yine de dekoltenin dozundan farkında olmadan şaşarsam uyarır. Bu da kıskandığı için değil bakışlardan rahatsız olduğu içindir. Ya da benim eşimin işinden dolayı küçük bir yerdeyiz ve eşimi çevreden çok tanıyanlar var. bu durumda X in eşinin dekoltesinin konu olmasını istemez sanırım. Bizim tek nedenimiz budur.
Ben sadece yerine göre giyinmeyi savunurum. Benim eşimin de kıyafet kıstasları var ama bunu illa kıskançlıkla bağdaştırmak gerekmiyor.

Rus yok da konu güzelliğe ve kıskançlığa gelince dokunur dedim belki.
Kacirdin...erkek arkadasimin arkadasi ve rus sevgilisiyle yemege gittigini canim istemedigi icin onlarla takilmadigimi soyledim..ruslarla sorunum yok..bir konuda birsey dedim diye adim rus dusmanina cikti.arkadasimizida severim....

Kacirdin...erkek arkadasimin arkadasi ve rus sevgilisiyle yemege gittigini canim istemedigi icin onlarla takilmadigimi soyledim..ruslarla sorunum yok..bir konuda birsey dedim diye adim rus dusmanina cikti.arkadasimizida severim....
Hahahah valla ona missilleme yapmadım.

Nasıl bağdaştırdın?

Göçmen güzelliğinden sonra Ruslarla göbek bağı olan biri çıkıp da “en güzel benim” diyecek sanmıştım.

Nasıl bağdaştırdın?

Göçmen güzelliğinden sonra Ruslarla göbek bağı olan biri çıkıp da “en güzel benim” diyecek sanmıştım.
hayır en güzel benim........bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Abes degil bence...ama oyle bir baskı var ki biraz gogsu gozukse ciplak muamelesi görüyorlar buda baski yaratiyor kimse giyemiyor.giyenler azinlikta kaldigi icin alisik olmayan erkekler okuz gibi bakiyor...

Yerine göre giyinmeyi ben de savunuyorum.Demin bahsettiğim yorumda göz alışkanlığı,yaşam tarzı yetişme şekli dediğim bu aslında.Nasıl ki yazlıkta dekolte göze batmıyor.Plajda çarşaflı nasıl göze batarsa,kapalıların olduğu küçük bir kasabada veya ortamda dekolte değil,diz hizasında etek bile dikkat çeker.Ona benim eşimde müsade etmez.Ama kıskançılka erkekeliğin,sevginin bağdaştırılması çok saçma.İnsanar hep kendi çevreleri üzerinden genelleme yapıyorlar.Hayattaki herkesi kendi çevreleri gibi görüyor düşünüyor zannediyorlar.Ben dekolte giyerim ama transparan giymem.Yani dediğin gibi kıstas.

Abes degil bence...ama oyle bir baskı var ki biraz gogsu gozukse ciplak muamelesi görüyorlar buda baski yaratiyor kimse giyemiyor.giyenler azinlikta kaldigi icin alisik olmayan erkekler okuz gibi bakiyor...
yerine göre giyersen kimse öküz gibi bakmaz...öküzlerin olduğu bi ortamda giymicen dolayısıyla

Nasıl bağdaştırdın?

Benim ailemdekilerin hepsi gocmen ama cok guzel kadin gormedim ...annem disindaa...

hayır en güzel benim........bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o zaman ben de şöyle bağlayayım...
benim dikkat çekmek için dekolteye ihtiyacım yok,gözlerim bile yeterhahahhaha nasıl ama

bence işçilerin ortasında gezerken ,meme göstermek abes bir durum...
yoksa akşam yemeğ çıkarken giy,istersen çatalın görünsün,adamlar da gözucuyla bakıp çevirsin kafasını,rahatsız olmayan için sorun yok bence...

Benim ailemdekilerin hepsi gocmen ama cok guzel kadin gormedim ...annem disindaa...
Ya göçmenler esmer ırka güzel gelir. Ama beyaz tenliler de esmerleri beğenir gibi..
bu tamamen kıtlık meselesi.
Ne kadar az o kadar kıymetli gibi.
yoksa beyaz ten renkli göz güzelliği temsil etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…