- Konu Sahibi zerrinsakli
-
aynen. yerine göre giyinmek. iş yerinde bencede aşırı mini hoş değil. iş kıyafeti denilen bir kavram var aslında. dekoltede hoş olmuyor. dekolte ne bileyim ayarında olmalı. oda her zaman her yerde değil. gece olabilir . ama dekolte giyilip bir pazara gidilmez mesela. kısaca yerinde herşey.yaş ,konum,giyilen yer vs herşey bu duruma etkili bence..
işyerinde çok kısa minileri hoş bulmuyorum ama gece çıkarken çok yakıştırıyorum..ya da üni.öğrencilerine gündüz de yakışıyor,altına botlarla ..dediğim gibi dekoltenin ayarı birçok etkene göre değişiyor.
ya da gömleğin düğmelerin hafif açık olmasını seviyorum,ama koca memelerin ortada gözüne sokulmasından hoşlanmıyorum..bir klas olanı var bu işin ,bir de abes olanı...
klas olan kısımda giyildiği sürece,kimse karışmamalı diye düşünüyorum..
Is yerinde cok kisa etek istesekte giyemeyiz zaten kurallar var.ben nirmal zamanlarda diyorum..yaş ,konum,giyilen yer vs herşey bu duruma etkili bence..
işyerinde çok kısa minileri hoş bulmuyorum ama gece çıkarken çok yakıştırıyorum..ya da üni.öğrencilerine gündüz de yakışıyor,altına botlarla ..dediğim gibi dekoltenin ayarı birçok etkene göre değişiyor.
ya da gömleğin düğmelerin hafif açık olmasını seviyorum,ama koca memelerin ortada gözüne sokulmasından hoşlanmıyorum..bir klas olanı var bu işin ,bir de abes olanı...
klas olan kısımda giyildiği sürece,kimse karışmamalı diye düşünüyorum..
bende senin resim olayına dalmışım anlatmaya çalışacaktım özeldenAyy ben de gebereceğim. resim yükleme takıntısına konudan koptum. biri beni konsantre etsin lütfen.
Misk mesela sen..
Ne olmuş en son?
Benim is yerimde degil sadece geneli boyle dusunuyor turk kadinin...Senin işyerindekiler hayatı kendi çevrelerinden ibaret sanıyorlar.Kafa yapıları dar.Bunca dekolte giyenenlerin kocaları kıskanç değil/sevmiyor.Kıskançlık kıyafet ölçümüyle oluyor.Yeğeninden kıskanan kocanın sapıklığından şüphe ederim.
hoho öyle derkenBen oyle dusunmuyorum.
zaten senin yüzünden. senin resme karşılık bir tane koyayım dedim de geri kaldım konudan. En son beyaz tenli göçmende kalmıştım. Ruslara geçildi mi acaba?bende senim resim olayına dalmışım anlatmaya çalışacaktım özelden
hoho öyle derken
Uzun da giyiyorum,mini de giyiyorum,bikini de giyiyorum,şortta giyiyorum,sırtı açık bir abiye elbise,degaje bir bluzde giyiyorum.Eşimin 6 yıllık evliliğimiz boyunca ne sevgisinden,ne ahlakından,ne evliliğimize saygısından,ne kocalık vazifelerinden,ne sahiplenmesinden gram şüphe etmedim.Ortada büyük bir sorun da yok.Mini etek giyene öküz gibi bakmayan insanlar da var.Bu biraz çevreyle,yetişme tarzıyla,bakış açısıyla,göz alışkanlığıyla da alakalı.işiymiş...arkadasım herseyın dozu guzel...sen kliplerınde orasını burasını acmakta kısıtlama yapmayan insanlar gördugun gbı kısıtlama yapanlarıda gördun....eee onları dahamı az sevıyoruz.....oyle şeymı olur...sacmalık....
mini vardır mini vardır.....sen gıy super mınıyı butun erkekler bakakalsın esının hoşuna gıdıyosa bu durum bence ortada cok buyuk bı sorun vardır
bu arada kıskanılmayı sevdıgım kısıtlanmayı sevdıgım zannedılmesın.ben herseyın dozunu bilmeyı severım.kıskanacak ama sınırını bilmelı
yapma yaa bende her yorumda on tane kıskançlık kelimesi görünce ay geberdim dedim hepten koptum konudan..ne kıskançlıkmış be..ruslar konunun neresinde acabazaten senin yüzünden. senin resme karşılık bir tane koyayım dedim de geri kaldım konudan. En son beyaz tenli göçmende kalmıştım. Ruslara geçildi mi acaba?
mesela ben büyük bir fabrikada çalışıyorum.pazarlama yapıyorum..işletmelerde işim de oluyor,işçilerle de muhattap oluyorum..bir yandan da müşteriler de geliyor..Is yerinde cok kisa etek istesekte giyemeyiz zaten kurallar var.ben nirmal zamanlarda diyorum..
Rus yok da konu güzelliğe ve kıskançlığa gelince dokunur dedim belki.yapma yaa bende her orumda on tane kıskançlık kelemesi görünce ay geberdim dedim hepten koptum konudan..ne kıskançlıkmış be..ruslar konunun neresinde acaba
zaten senin yüzünden. senin resme karşılık bir tane koyayım dedim de geri kaldım konudan. En son beyaz tenli göçmende kalmıştım. Ruslara geçildi mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?