kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

aynen. yerine göre giyinmek. iş yerinde bencede aşırı mini hoş değil. iş kıyafeti denilen bir kavram var aslında. dekoltede hoş olmuyor. dekolte ne bileyim ayarında olmalı. oda her zaman her yerde değil. gece olabilir . ama dekolte giyilip bir pazara gidilmez mesela. kısaca yerinde herşey.

Kiskanilmak güzel bisey, heleki kiskanan sevdigin ise. Ama yegeninden bile kiskanmak hastalik be kardesim. Demek ki yeterince güvemiyor ki akrabalardan bile kiskaniyor. Herseyi dozunda birakmak lazim. Sakalar nasil kaka ya dönüsünce hos olmuyorsa kiskanmanin boyutu da fazla olunca bunaltir adami.

Is yerinde cok kisa etek istesekte giyemeyiz zaten kurallar var.ben nirmal zamanlarda diyorum..

Benim is yerimde degil sadece geneli boyle dusunuyor turk kadinin...

Uzun da giyiyorum,mini de giyiyorum,bikini de giyiyorum,şortta giyiyorum,sırtı açık bir abiye elbise,degaje bir bluzde giyiyorum.Eşimin 6 yıllık evliliğimiz boyunca ne sevgisinden,ne ahlakından,ne evliliğimize saygısından,ne kocalık vazifelerinden,ne sahiplenmesinden gram şüphe etmedim.Ortada büyük bir sorun da yok.Mini etek giyene öküz gibi bakmayan insanlar da var.Bu biraz çevreyle,yetişme tarzıyla,bakış açısıyla,göz alışkanlığıyla da alakalı.

zaten senin yüzünden. senin resme karşılık bir tane koyayım dedim de geri kaldım konudan. En son beyaz tenli göçmende kalmıştım. Ruslara geçildi mi acaba?
yapma yaa bende her yorumda on tane kıskançlık kelimesi görünce ay geberdim dedim hepten koptum konudan..ne kıskançlıkmış be..ruslar konunun neresinde acaba

Is yerinde cok kisa etek istesekte giyemeyiz zaten kurallar var.ben nirmal zamanlarda diyorum..
mesela ben büyük bir fabrikada çalışıyorum.pazarlama yapıyorum..işletmelerde işim de oluyor,işçilerle de muhattap oluyorum..bir yandan da müşteriler de geliyor..
ben orta bir yoldan hem şık hem rahat olmak durumundayım..ayrıca giyim konusunda hiçbir kısıtlamamaız yok burada.karışmaz patronlar da müdürler de..
ama mesela burada çalışan kızlar,kıçında etek de giyerler,memeler ortada bluzler de...rahatsız olmuyorlar bakışlardan da..
abesle klas farkı burada bana göre..
bunlar evlendiklerinde,bu şekilde gelemezler ama işe..adamlar karışırlar..bu da doğal bence..abes çünkü..
yine de sevgi ölçüsü görmüyorum ama ...

yapma yaa bende her orumda on tane kıskançlık kelemesi görünce ay geberdim dedim hepten koptum konudan..ne kıskançlıkmış be..ruslar konunun neresinde acaba
Rus yok da konu güzelliğe ve kıskançlığa gelince dokunur dedim belki.

hay sizede kıskanç koçişlerinizede dicem o olacak haa....başlarım minilerinize dekoltelerinize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…