- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Aaa belkide ondan bu iddiasi.hic dusunmemistim bak....akraba evliligi yapan gocmenler ki hic duymadim su yasima kadar guzel olmaz bence ama...Sen neden böyle bir ispat peşindesin?
Göçmenler daha mı güzel oluyor?
Aynen sevmeyen insan da kıskanır. Bunu eşim söylemişti bana. Eşime 'seven insan kıskanırmış' dedim direk cevabı 'sevmeyen de kıskanır' olduBen birinle tanismistim.adam abdede okumus burda docentlik yapiyordu bir fakultede.kariyeri super zeki tipide hoş.ama kendine zerre guveni yoktu feci kiskancti.oturdugumuz masanin karsisindaki masadaki adamlari kiskaniyordu.ben onlara bakiyirmusum.bole piskopatti ve benide sevmiyordu.hani seven kıskanır di
Bende sizin söylediklerinizin bi kısmına katılıyorum evet, para,yakışıklılık yada başka metaryeller, özgüven demek değildir..Ama günümüz dünyasında bu böyle algılanıyosa bende bunun üzerinden yorum yapabilirim..Doğru vardır,birde yaşanan vardır..Malesef yaşanan sizin bahsettiğiniz doğrular üzerinden değilde,yanlış algılanan özgüven üzerinden yaşanıyor..Verdiğim örnekde bu yüzden..Size katıldığım seyse evet benimde dediğim gibi,kişinin yaşam şartları,yetiştirilme tarzı,alışkanlıkları davranışlarına şekil verir,durumlar değişkenlik gösterir,bu yüzden ucu açık,genelleme yersiz..Söylediklerinizin bir kısmında haklı buldum sizi.
Sadece takıldığım tek nokta var, dış görünüş ya da başarı ya da para beraberinde özgüven getirmez. Özgüven kişinin genelde çocukluktan itibaren taşıdığı nadir olarak sonradan kazandığı bir kişilik özelliğidir. Bunun saydığım şeylerle malesef bağlantısı yok.
Kıskançlıkta muhakkak bir güven eksikliği olduğunu düşünüyorum. Ya kendine güvenöiyordur insan ya karşısındakine. Bu giyimle kuşamla alakalı değil. Açık giyinmeyen bir aileye girmiş bir gelin dekolte giyinirse eşi yadırgayabilir, hoşlanmayabilir. Bu yaşam tarzıyla alakalı. Ama eşinin iş yemeğine gitmesini istemeyen bir insanda güvenle alakalı bir durum var demektir.
Bence TR de sarışın mavi/yeşil gözlü olmak bir tık daha güzellik simgelediği için o yüzden savunuyor gibi geldi bana.Aaa belkide ondan bu iddiasi.hic dusunmemistim bak....akraba evliligi yapan gocmenler ki hic duymadim su yasima kadar guzel olmaz bence ama...
Yani bu adam beni sevmiyordu kendi agziyla sevnedigini soyledi hatta kimseyi sevmedigini .kadinlara sadece fiziken guzelliginebaktığını gerisiylei ilgilenmedigini soylerdi soylerdi derken iliskimi bitirdigimde bunlari soyledi.ve biraz gec acayim teli yada gormeyeyim kiyameti koparirdi..Aynen sevmeyen insan da kıskanır. Bunu eşim söylemişti bana. Eşime 'seven insan kıskanırmış' dedim direk cevabı 'sevmeyen de kıskanır' oldu
Beyazim dikkat cekiyorum dedi ya zaten...ay bu kadin beni oldurdu gulmekten bugun...Bence TR de sarışın mavi/yeşil gözlü olmak bir tık daha güzellik simgelediği için o yüzden savunuyor gibi geldi bana.
Hiç hoş değil üslubunuz..senin inanmamam bizim sülalece selanik göçmeni olduğumuzu değiştirmiyor!Hiç uğraşamam senin gibi boş yere inat yapanlarla git başkasına bulaş bulaşık
İşte eskisi gibi güzellik beyaz tende diye düşünenler var.Beyazim dikkat cekiyorum dedi ya zaten...ay bu kadin beni oldurdu gulmekten bugun...
Adam basarilidir yakisiklidir ama gecmisiyle ilgili yasadiklari onu ozguvensiz yapar.basari yakisiklilik bir guctur bunu kimse inkar etmiyor ama özgüven tanimi bunun ustunden yapilmiyor..Bende sizin söylediklerinizin bi kısmına katılıyorum evet, para,yakışıklılık yada başka metaryeller, özgüven demek değildir..Ama günümüz dünyasında bu böyle algılanıyosa bende bunun üzerinden yorum yapabilirim..Doğru vardır,birde yaşanan vardır..Malesef yaşanan sizin bahsettiğiniz doğrular üzerinden değilde,yanlış algılanan özgüven üzerinden yaşanıyor..Verdiğim örnekde bu yüzden..Size katıldığım seyse evet benimde dediğim gibi,kişinin yaşam şartları,yetiştirilme tarzı,alışkanlıkları davranışlarına şekil verir,durumlar değişkenlik gösterir,bu yüzden ucu açık,genelleme yersiz..
Ayy neyse konu yordu beni..
Biz bosa solaryuma giriyoruz demekk..İşte eskisi gibi güzellik beyaz tende diye düşünenler var.
Bu zihniyet zaten kıskanmayan eşinin kıskandığını bile düşündürür.
ya ben böYle yükleyemedim. Dosya yükle kısmından değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?