- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
waysssssssssssssssss günün sözü olarak not düşüyorum quao zaman ben de şöyle bağlayayım...
benim dikkat çekmek için dekolteye ihtiyacım yok,gözlerim bile yeterhahahhaha nasıl ama
bence işçilerin ortasında gezerken ,meme göstermek abes bir durum...
yoksa akşam yemeğ çıkarken giy,istersen çatalın görünsün,adamlar da gözucuyla bakıp çevirsin kafasını,rahatsız olmayan için sorun yok bence...
örnekleme ii oldu bence...tam yerinde ve kararındaKucukken tatilde bir aileyle tanismistik. Erkek Turk, kadin Rustu. Rus oldugunu ogrendigimde soke oldum. Saclar siyah beyaz kabarik. Dişler bakimsiz. Pek cirkindi.Ruslara baglanmisken konu aklima geldi.
Yıllar önce Asuman Krause doğru yazdım umarım soy adını.Onlar okuzse yinede bakarlar..bare keyfime gore giyineyimm
Meme gostermek degil ki amac...o amacla giyiyorsan yemegede giderken ortamdakiler görüyor...o zaman ben de şöyle bağlayayım...
benim dikkat çekmek için dekolteye ihtiyacım yok,gözlerim bile yeterhahahhaha nasıl ama
bence işçilerin ortasında gezerken ,meme göstermek abes bir durum...
yoksa akşam yemeğ çıkarken giy,istersen çatalın görünsün,adamlar da gözucuyla bakıp çevirsin kafasını,rahatsız olmayan için sorun yok bence...
işte her zaman keyfine göre giyinemiyorsun...sağda öküz olur ama solda olmaz misal..napcanOnlar okuzse yinede bakarlar..bare keyfime gore giyineyimm
Bende senin takintin oldugunu dusundum nedense dekolteye....zaten cogu kadin takik..giyenleredw gıcık oluyorlar....Yıllar önce Asuman Krause doğru yazdım umarım soy adını.
Bir mankenle çıplak resim vermişlerdi özel bölgeler estetik olarak kapatılmış olarak. Tülle falan..
Baya bir konuşulmuştur hatırlayanlar olur belki. onlar da şöyle demişti: Çıplaklık hakkımız, söke söke alırız. bu yaşta giyeceksek hangi yaşta giyeceğiz?
Buna çok gülmüştüm. Giyinmek demek sadece dekolteden mi ibaret.
Nedense yineliyorum senin bir takıntın olduğu hissi uyandırıyorsun dekolte konusuna karşı.
Ben de bir kere tatildeyken Rus'un biri WC de sıra bekliyorum. Bir uzun süre kaldı anlatamam. Kokulu falan. Kadın çıktı 1,80 boy pos po biçim, güzellik desen afettt. Gel gör ki lavobaya hiç dokunmadan çıktı gitti. Şok olmuştum. Ne kadar pis. Bizim salak Türk erkekleri de buna bayılıyordur şimdi. Yıkamadan çıktığı elleri öpüyordur...Kucukken tatilde bir aileyle tanismistik. Erkek Turk, kadin Rustu. Rus oldugunu ogrendigimde soke oldum. Saclar siyah beyaz kabarik. Dişler bakimsiz. Pek cirkindi.Ruslara baglanmisken konu aklima geldi.
Is yerinde bir ablamiz var.cok hos 40 yaslarinda.hic göstermez yasini.cok bakimli.acik giyinmiyor ama burdakiler cok acik falan diyor.zaten is yerinde acik giymez kimse.hani onu falan acilinca iste dekoltesi gozukunce ayy cok acik ya nasil kocasi var hic kiskanmiyor falan diyorlar.hep bu yorumlar kadinin arkasindan.bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor...kadinlar kiskanilmayi baski altinda tutulmayi seviyor sanki...suz ne düşünüyorsunuz?
Evet giyemiyorsun istedigini..ama giysek keske.kisitlamalari sevmiyorum.işte her zaman keyfine göre giyinemiyorsun...sağda öküz olur ama solda olmaz misal..napcan
işte onu diyorum amaç şık ve klas olmaksa,işletmede işçilerin yanında olmaz o iş...o sebepten yeri önemli giyimin..Meme gostermek degil ki amac...o amacla giyiyorsan yemegede giderken ortamdakiler görüyor...
yok ben ipeği tanırım. gayet seviyelidir .eminim reelde de öyledir..yanlız bare ne onu anlmadımBende senin takintin oldugunu dusundum nedense dekolteye....zaten cogu kadin takik..giyenleredw gıcık oluyorlar....
Mankenler isini yapiyor onlarada takmayin bare...
Ben kendisiyle ve kıyafetiyle çok barışık biriyim. Hiç bir takıntım yok. Geçmiş hayatımda da en alasını giydim ama sanki artık süzmeye başlıyorsun yaş itibariyle. en azından anne ve 34 yaşında bir kadın olarak biraz daha olgun giyinmek istiyorsun belki de..Bende senin takintin oldugunu dusundum nedense dekolteye....zaten cogu kadin takik..giyenleredw gıcık oluyorlar....
Mankenler isini yapiyor onlarada takmayin bare...
Bencede degil..sarisininda guzeli vae esmerinde..fizik yapisi yuz hatlari vs vs onlara bakiliyor zatenYa göçmenler esmer ırka güzel gelir. Ama beyaz tenliler de esmerleri beğenir gibi..
bu tamamen kıtlık meselesi.
Ne kadar az o kadar kıymetli gibi.
yoksa beyaz ten renkli göz güzelliği temsil etmez.
saol bidebem.yok ben ipeği tanırım. gayet seviyelidir .eminim reelde de öyledir..yanlız bare ne onu anlmadım
Sen nerden ciktin kuzum....konumu dagitmak istiyor gibisin nedense...surda konusuyoruz vakit geciriyoruz..ne bu agresiflik anlamadim...yok ben ipeği tanırım. gayet seviyelidir .eminim reelde de öyledir..yanlız bare ne onu anlmadım
işte ben de bunu diyorum. Ama konu sahibi diyor ki: nasıl olsa bakıyorlar barüü keyfime göre giyineyim.işte onu diyorum amaç şık ve klas olmaksa,işletmede işçilerin yanında olmaz o iş...o sebepten yeri önemli giyimin..
ama yemeğe giderken öyle değil ki..
o dekolte ,işçilerin yanında "meme açmak",yemekte ise şık bir dekolte vermek tir..
ay uzun zamandır böyle hem baygın hem zevkli bir konu açılmamıştı.
hepimiz bayıldık ama hala yazıyoruz.
yok ben ipeği tanırım. gayet seviyelidir .eminim reelde de öyledir..yanlız bare ne onu anlmadım
O hep buradaydı ki zaten.Sen nerden ciktin kuzum....konumu dagitmak istiyor gibisin nedense...surda konusuyoruz vakit geciriyoruz..ne bu agresiflik anlamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?