kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

waysssssssssssssssss günün sözü olarak not düşüyorum qua

Kucukken tatilde bir aileyle tanismistik. Erkek Turk, kadin Rustu. Rus oldugunu ogrendigimde soke oldum. Saclar siyah beyaz kabarik. Dişler bakimsiz. Pek cirkindi. Ruslara baglanmisken konu aklima geldi.

Kucukken tatilde bir aileyle tanismistik. Erkek Turk, kadin Rustu. Rus oldugunu ogrendigimde soke oldum. Saclar siyah beyaz kabarik. Dişler bakimsiz. Pek cirkindi. Ruslara baglanmisken konu aklima geldi.
örnekleme ii oldu bence...tam yerinde ve kararında

Onlar okuzse yinede bakarlar..bare keyfime gore giyineyimm
Yıllar önce Asuman Krause doğru yazdım umarım soy adını.
Bir mankenle çıplak resim vermişlerdi özel bölgeler estetik olarak kapatılmış olarak. Tülle falan..
Baya bir konuşulmuştur hatırlayanlar olur belki. onlar da şöyle demişti: Çıplaklık hakkımız, söke söke alırız. bu yaşta giyeceksek hangi yaşta giyeceğiz?
Buna çok gülmüştüm. Giyinmek demek sadece dekolteden mi ibaret.
Nedense yineliyorum senin bir takıntın olduğu hissi uyandırıyorsun dekolte konusuna karşı.

Meme gostermek degil ki amac...o amacla giyiyorsan yemegede giderken ortamdakiler görüyor...

Bende senin takintin oldugunu dusundum nedense dekolteye....zaten cogu kadin takik..giyenleredw gıcık oluyorlar....
Mankenler isini yapiyor onlarada takmayin bare...

Ben de bir kere tatildeyken Rus'un biri WC de sıra bekliyorum. Bir uzun süre kaldı anlatamam. Kokulu falan. Kadın çıktı 1,80 boy pos po biçim, güzellik desen afettt. Gel gör ki lavobaya hiç dokunmadan çıktı gitti. Şok olmuştum. Ne kadar pis. Bizim salak Türk erkekleri de buna bayılıyordur şimdi. Yıkamadan çıktığı elleri öpüyordur...
iğrenç..

Valla ben bu tür kıskanmalarda kişiliğime saldırıldığını hissediyorum
Hani ben kendimi idare edemiyorum da üstümü başımı başka biri takip ediyor gibi
Yediremem kendime, eşimde bilir yapmamaya dikkat eder

Meme gostermek degil ki amac...o amacla giyiyorsan yemegede giderken ortamdakiler görüyor...
işte onu diyorum amaç şık ve klas olmaksa,işletmede işçilerin yanında olmaz o iş...o sebepten yeri önemli giyimin..
ama yemeğe giderken öyle değil ki..
o dekolte ,işçilerin yanında "meme açmak",yemekte ise şık bir dekolte vermek tir..

Bende senin takintin oldugunu dusundum nedense dekolteye....zaten cogu kadin takik..giyenleredw gıcık oluyorlar....
yok ben ipeği tanırım. gayet seviyelidir .eminim reelde de öyledir..yanlız bare ne onu anlmadım

Ben kendisiyle ve kıyafetiyle çok barışık biriyim. Hiç bir takıntım yok. Geçmiş hayatımda da en alasını giydim ama sanki artık süzmeye başlıyorsun yaş itibariyle. en azından anne ve 34 yaşında bir kadın olarak biraz daha olgun giyinmek istiyorsun belki de..
Ama bu demek değil ki oram buram kapalı. Tatilde her şey giyerim, özel gecelerde yine tarzım vardır. Ama işe miniyle gelmem, sosyal hayatımda rahat olabileceğim kıyafetler tercih ederim.
Giyen de giyer yani. Kimi ilgilendirir ki.

Ya göçmenler esmer ırka güzel gelir. Ama beyaz tenliler de esmerleri beğenir gibi..
bu tamamen kıtlık meselesi.
Ne kadar az o kadar kıymetli gibi.
yoksa beyaz ten renkli göz güzelliği temsil etmez.
Bencede degil..sarisininda guzeli vae esmerinde..fizik yapisi yuz hatlari vs vs onlara bakiliyor zaten

yok ben ipeği tanırım. gayet seviyelidir .eminim reelde de öyledir..yanlız bare ne onu anlmadım
saol bidebem.
valla billa da hiç takıntım yok.
Hani giymek istesem eşim dar zihniyetli olsa bunu açık açık söylebilecek biriyim.
Ya da kendime ait komplekslerim olsa yine bunu dile getiririm. İşte yağlarım var vs vs.
Ya da geri kafalıyım desem yine derim. Zamanında zar konuları için demişimdir. Kimden çekineceğim ki?

işte ben de bunu diyorum. Ama konu sahibi diyor ki: nasıl olsa bakıyorlar barüü keyfime göre giyineyim.
Sanırım çalışmıyor. Yoksa TV dışında görmedim ben keyfine göre giyinen ki bazı firmaların kıyafet yönetmeliği vardır. Yazılı olmasa, bakışlarla..

Koca kıskanıyor benide seviyor diyecez bu bedende ona ait nasılsa aman oramizi buramizi görmesin millet deyip etekler maksi olucak kısa kollar uzun olucak kot yada pantolonlar iki beden büyük olucak popo patmasin makyaj zaten yok ruj falan kkıskanıyor ya beni seviyor ya bu kadar degisicez sırf onun için sonra yine adi batasica koca netten etraftan kadın fotolarina bakicak bide bize şunlara bak sen kadinmisin...ah o anda sevildigimizi daha bi net anliyacagiz koca ya hem sever hem döver adam kıskanıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…