kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Sadece giyim degil ki..o arkadasinla gorusme vs vs..benim aklim yok mu ?kimle gorusecegime karar verecek olan benim..

aslında kıskanmak doğal sevgi belirtisi gibi..bir duygu anneni kardeşini bile kıskanırsın.kocanın bu şekilde kıskanmasıda dikkat çekip başkalarının bakması anlamında sanırım..tabiki kısıtlanmak kimsenin hoşuna gitmez..ama dozunda kıskanılmak herkesin hoşuna gider.yalnız Allah hepimizi kötü kıskançlıktan korusun çok tehlikeli...

Seni hep ciddi yazarken goruyordum.

Bareyi ben de anlamadim.
Aslında öyle rast gelmiştir. Bir ara geyik topiğimiz vardır orada takılıyorduk da çok daha güzeldi. Ban falan da olmayınca.. Şimdi dağıldı gitti. burada ban yiyip de sabah sabah acı gerçeği görmemek için biraz daha böyle kıvamlı oluyorum.

Sen nerden ciktin kuzum....konumu dagitmak istiyor gibisin nedense...surda konusuyoruz vakit geciriyoruz..ne bu agresiflik anlamadim...
Gordum ama ses cikarmadim.laf sokma derdiyle gelmis...kesin bir konuda benle tartisti gecmiste gicik oldu.geleyim sunu sinir edeyim de banlansin diye konuma giriyor...neyse insanlarin minik dunyalarinda minik zevkleri var.mahrum etmemek gerek....ben egleniyorum vakit geciriyorum burda...gerisi umrumda degil...

hani şimdi der misin bilmiyorum birbirinizin avukatı mısınız diye de: sen fazla ön yargılısın bence. daha önce tartışman oldu mu miskle. ben bunca zamandır tanıyorum onu hiç bir topikte tartışmasına şahit olmadım.

Benim hosuma gitmiyor kiskanclik hemde hic.bende mi sorun var..

Hatirlamiyorum hic nickini...ama gicikligi var belli...amann banane ya..

Benim hosuma gitmiyor kiskanclik hemde hic.bende mi sorun var..
aslında sende sorun yok da. Bu konuyu fazla abartarak "bir şeye mi baskılıyor" diye bir düşünce uyanıyor.
Ciddiyim bak ne kızdırmak için ne de azmettirmek için yazıyorum.
Herkes dedi şurada diyeceğini.. Ama sen hala kıskanmadığın ya da kıskanılmadığın için sorun mu var diyorsun. Bu da tuhaf.

kaç aylık geçmişin var ki şu kk'da senin 2 ay bile olmamış toplasan....beni bilen bilir kimseyle dalaşmam ben..eğlendiğimde ama ii eğlenirim...dibine vura vura..anlatabildimmi...

Ne farki var oda erkek buda erkek

işim yok dünkü üyeyle laf dalaşınamı girecem ipek

Ben orda alaya aliyorum o bakis acisini...tiye almak icin dedim...anlamadin.

kim ne isterse giyer kime ne insanların da hiç işi gücü yok milleti süzüp kıyafetine yorum yapıyorlar. kıskanılan kadın neden sevildiğini düşünür gibi enteresan bi soru sormuşsunuz sevilmeyen insan kıskanılmaz atıyorum ben bir kız arkadaşımı seviyorum başka bi kızla çok samimi oldu beni unuttu kıskanmaz mıyım ? bunu sadece kadın erkek ilişkilerine indirgemeyin. he hastalık derecesinde olur o sevgiden değil özgüven eksikliğinden kaynaklanır.

karşısındakine bedeni ve ruhi zarar vermeyen kıskançlık sevgidendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…