- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Sadece giyim degil ki..o arkadasinla gorusme vs vs..benim aklim yok mu ?kimle gorusecegime karar verecek olan benim..Valla ben bu tür kıskanmalarda kişiliğime saldırıldığını hissediyorum
Hani ben kendimi idare edemiyorum da üstümü başımı başka biri takip ediyor gibi
Yediremem kendime, eşimde bilir yapmamaya dikkat eder
Is yerinde bir ablamiz var.cok hos 40 yaslarinda.hic göstermez yasini.cok bakimli.acik giyinmiyor ama burdakiler cok acik falan diyor.zaten is yerinde acik giymez kimse.hani onu falan acilinca iste dekoltesi gozukunce ayy cok acik ya nasil kocasi var hic kiskanmiyor falan diyorlar.hep bu yorumlar kadinin arkasindan.bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor...kadinlar kiskanilmayi baski altinda tutulmayi seviyor sanki...suz ne düşünüyorsunuz?
Aslında öyle rast gelmiştir. Bir ara geyik topiğimiz vardır orada takılıyorduk da çok daha güzeldi. Ban falan da olmayınca.. Şimdi dağıldı gitti. burada ban yiyip de sabah sabah acı gerçeği görmemek için biraz daha böyle kıvamlı oluyorum.Seni hep ciddi yazarken goruyordum.
Bareyi ben de anlamadim.
Gordum ama ses cikarmadim.laf sokma derdiyle gelmis...kesin bir konuda benle tartisti gecmiste gicik oldu.geleyim sunu sinir edeyim de banlansin diye konuma giriyor...neyse insanlarin minik dunyalarinda minik zevkleri var.mahrum etmemek gerek....ben egleniyorum vakit geciriyorum burda...gerisi umrumda degil...Sen nerden ciktin kuzum....konumu dagitmak istiyor gibisin nedense...surda konusuyoruz vakit geciriyoruz..ne bu agresiflik anlamadim...
KAPAK MİSALİİİİİİİİİİ
nerdenmi çıktım..ayıp olur söylemeyeyimSen nerden ciktin kuzum....konumu dagitmak istiyor gibisin nedense...surda konusuyoruz vakit geciriyoruz..ne bu agresiflik anlamadim...
hani şimdi der misin bilmiyorum birbirinizin avukatı mısınız diye de: sen fazla ön yargılısın bence. daha önce tartışman oldu mu miskle. ben bunca zamandır tanıyorum onu hiç bir topikte tartışmasına şahit olmadım.Gordum ama ses cikarmadim.laf sokma derdiyle gelmis...kesin bir konuda benle tartisti gecmiste gicik oldu.geleyim sunu sinir edeyim de banlansin diye konuma giriyor...neyse insanlarin minik dunyalarinda minik zevkleri var.mahrum etmemek gerek....ben egleniyorum vakit geciriyorum burda...gerisi umrumda degil...
Benim hosuma gitmiyor kiskanclik hemde hic.bende mi sorun var..aslında kıskanmak doğal sevgi belirtisi gibi..bir duygu anneni kardeşini bile kıskanırsın.kocanın bu şekilde kıskanmasıda dikkat çekip başkalarının bakması anlamında sanırım..tabiki kısıtlanmak kimsenin hoşuna gitmez..ama dozunda kıskanılmak herkesin hoşuna gider.yalnız Allah hepimizi kötü kıskançlıktan korusun çok tehlikeli...
gözünde bi problem var sanırımO hep buradaydı ki zaten.
Sen fazla mı kaptırdın da kendini göremedin ki.
Hatirlamiyorum hic nickini...ama gicikligi var belli...amann banane ya..hani şimdi der misin bilmiyorum birbirinizin avukatı mısınız diye de: sen fazla ön yargılısın bence. daha önce tartışman oldu mu miskle. ben bunca zamandır tanıyorum onu hiç bir topikte tartışmasına şahit olmadım.
aslında sende sorun yok da. Bu konuyu fazla abartarak "bir şeye mi baskılıyor" diye bir düşünce uyanıyor.Benim hosuma gitmiyor kiskanclik hemde hic.bende mi sorun var..
kaç aylık geçmişin var ki şu kk'da senin 2 ay bile olmamış toplasan....beni bilen bilir kimseyle dalaşmam ben..eğlendiğimde ama ii eğlenirim...dibine vura vura..anlatabildimmi...Gordum ama ses cikarmadim.laf sokma derdiyle gelmis...kesin bir konuda benle tartisti gecmiste gicik oldu.geleyim sunu sinir edeyim de banlansin diye konuma giriyor...neyse insanlarin minik dunyalarinda minik zevkleri var.mahrum etmemek gerek....ben egleniyorum vakit geciriyorum burda...gerisi umrumda degil...
Ne farki var oda erkek buda erkekişte onu diyorum amaç şık ve klas olmaksa,işletmede işçilerin yanında olmaz o iş...o sebepten yeri önemli giyimin..
ama yemeğe giderken öyle değil ki..
o dekolte ,işçilerin yanında "meme açmak",yemekte ise şık bir dekolte vermek tir..
işim yok dünkü üyeyle laf dalaşınamı girecem ipekhani şimdi der misin bilmiyorum birbirinizin avukatı mısınız diye de: sen fazla ön yargılısın bence. daha önce tartışman oldu mu miskle. ben bunca zamandır tanıyorum onu hiç bir topikte tartışmasına şahit olmadım.
He gülüm hekaç aylık geçmişin var ki şu kk'da senin 2 ay bile olmamış toplasan....beni bilen bilir kimseyle dalaşmam ben..eğlendiğimde ama ii eğlenirim...dibine vura vura..anlatabildimmi...
sen çalışıyor musun, öğrenci misin?Ne farki var oda erkek buda erkek
Ben orda alaya aliyorum o bakis acisini...tiye almak icin dedim...anlamadin.aslında sende sorun yok da. Bu konuyu fazla abartarak "bir şeye mi baskılıyor" diye bir düşünce uyanıyor.
Ciddiyim bak ne kızdırmak için ne de azmettirmek için yazıyorum.
Herkes dedi şurada diyeceğini.. Ama sen hala kıskanmadığın ya da kıskanılmadığın için sorun mu var diyorsun. Bu da tuhaf.
sen çalışıyor musun, öğrenci misin?
bir de yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?