- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
ipekcim zar dedin ya yeni kapılar açtın şimdi herkesleresaol bidebem.
valla billa da hiç takıntım yok.
Hani giymek istesem eşim dar zihniyetli olsa bunu açık açık söylebilecek biriyim.
Ya da kendime ait komplekslerim olsa yine bunu dile getiririm. İşte yağlarım var vs vs.
Ya da geri kafalıyım desem yine derim. Zamanında zar konuları için demişimdir. Kimden çekineceğim ki?
olur mu öyle şey yahu....Ne farki var oda erkek buda erkek
Profilde yaziyor..27 yasim...çalışıyorum evett.is ortamimdan bahsettigime goresen çalışıyor musun, öğrenci misin?
bir de yaş kaç?
şaka ciddi mi?Liseye gecmisti sanirim
kaç aylık geçmişin var ki şu kk'da senin 2 ay bile olmamış toplasan....beni bilen bilir kimseyle dalaşmam ben..eğlendiğimde ama ii eğlenirim...dibine vura vura..anlatabildimmi...
konunu başını unuttuk yahu,doğru iş arkadaşım demiştiniz..Profilde yaziyor..27 yasim...çalışıyorum evett.is ortamimdan bahsettigime gore
O zaman soruyu çeviriyorum. Ailende giyim nasıl? Annen falan?Profilde yaziyor..27 yasim...çalışıyorum evett.is ortamimdan bahsettigime gore
kendi çapında yorum yazıyor işte uly napcan...böyle yorumlar görünce çoluk çocuk diyip geçiyorumbu arkadaş biraz çatışma seviyor senle alakalı bir durum değil miskamber..
Beni deli Gibi kiskanan bir adam vardi beni sevmiyordu.kiskanclikla sevginin ilgisi yokkim ne isterse giyer kime ne insanların da hiç işi gücü yok milleti süzüp kıyafetine yorum yapıyorlar. kıskanılan kadın neden sevildiğini düşünür gibi enteresan bi soru sormuşsunuz sevilmeyen insan kıskanılmaz atıyorum ben bir kız arkadaşımı seviyorum başka bi kızla çok samimi oldu beni unuttu kıskanmaz mıyım ? bunu sadece kadın erkek ilişkilerine indirgemeyin. he hastalık derecesinde olur o sevgiden değil özgüven eksikliğinden kaynaklanır.
karşısındakine bedeni ve ruhi zarar vermeyen kıskançlık sevgidendir.
Yoo siz kiyafete niye takildiniz ki onuda anlamadim..ailemde normal giyinir kapali degil annem falanO zaman soruyu çeviriyorum. Ailende giyim nasıl? Annen falan?
Çocukluk, erken ergenlik döneminde falan kıyafet sorunu yaşadın mı ailenle?
Ayrı mı yaşıyorsun ailenden?
Iyide isci olunca gorgusuz mu oluyir direk..mesleklere gore mi oluyor görgü?ipekcim zar dedin ya yeni kapılar açtın şimdi herkesleretayfa toplanır şimdi...
olur mu öyle şey yahu....
görgülü adamla görgüsüz adam bir olur mu hiç????sen de rahatlık olayını abarttın ...
çalışıyor musunuz,öğrenci mi,yaş kaç??? zipzipe selamlar...
bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor..
ne blim yani. çalışma ortamında da bakan baksın. Bakacak olan bakar.. Bari ben keyfime göre giyineyim dedin ya..Yoo siz kiyafete niye takildiniz ki onuda anlamadim..ailemde normal giyinir kapali degil annem falan
yalnız haklısın. zerrin sert yazıyor birden parlıyor. ilk geldiğindfe benim imaj konuma bile laf ettiydi. hiç unutmam.bu arkadaş biraz çatışma seviyor senle alakalı bir durum değil miskamber..
yaşamadan bilinmiyor işte demek ki..Iyide isci olunca gorgusuz mu oluyir direk..mesleklere gore mi oluyor görgü?
Beni deli Gibi kiskanan bir adam vardi beni sevmiyordu.kiskanclikla sevginin ilgisi yok
dedik
yalnız haklısın. zerrin sert yazıyor birden parlıyor. ilk geldiğindfe benim imaj konuma bile laf ettiydi. hiç unutmam.
ama çoğu dşüncesi bana yakın oda ayrı
Ay evet karisini babanne gibi giydirir kendi guzel giyinen suslu kadinlara bakarKoca kıskanıyor benide seviyor diyecez bu bedende ona ait nasılsa aman oramizi buramizi görmesin millet deyip etekler maksi olucak kısa kollar uzun olucak kot yada pantolonlar iki beden büyük olucak popo patmasin makyaj zaten yok ruj falan kkıskanıyor ya beni seviyor ya bu kadar degisicez sırf onun için sonra yine adi batasica koca netten etraftan kadın fotolarina bakicak bide bize şunlara bak sen kadinmisin...ah o anda sevildigimizi daha bi net anliyacagiz koca ya hem sever hem döver adam kıskanıyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?