kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

ipekcim zar dedin ya yeni kapılar açtın şimdi herkeslere tayfa toplanır şimdi...

Ne farki var oda erkek buda erkek
olur mu öyle şey yahu....
görgülü adamla görgüsüz adam bir olur mu hiç????sen de rahatlık olayını abarttın ...
çalışıyor musunuz,öğrenci mi,yaş kaç??? zipzipe selamlar...

Bence kıskanmakla hayata müdahale etmeyi birbirine karıştırmamak gerekiyor.

Başkasının ilgi göstermesi gibi durumlarda içinde bir kıskançlık hissi olmuyorsa burada bir sorun var demektir.

Fakat; onu giyme, bunu yapma, onunla görüşme, oraya gitme, çalışma, yeğenine/kardeşine/kuzenine sarılma diyen bir adam hastadır.

Profilde yaziyor..27 yasim...çalışıyorum evett.is ortamimdan bahsettigime gore
konunu başını unuttuk yahu,doğru iş arkadaşım demiştiniz..
bu kadar rahat giyiniyorsanız,siz de bahsi geçen arkadşınız gibisiniz..sizin de arkanızdan konuşuyorlar demek ki..

Profilde yaziyor..27 yasim...çalışıyorum evett.is ortamimdan bahsettigime gore
O zaman soruyu çeviriyorum. Ailende giyim nasıl? Annen falan?

Çocukluk, erken ergenlik döneminde falan kıyafet sorunu yaşadın mı ailenle?

Ayrı mı yaşıyorsun ailenden?

Beni deli Gibi kiskanan bir adam vardi beni sevmiyordu.kiskanclikla sevginin ilgisi yok

O zaman soruyu çeviriyorum. Ailende giyim nasıl? Annen falan?

Çocukluk, erken ergenlik döneminde falan kıyafet sorunu yaşadın mı ailenle?

Ayrı mı yaşıyorsun ailenden?
Yoo siz kiyafete niye takildiniz ki onuda anlamadim..ailemde normal giyinir kapali degil annem falan

Iyide isci olunca gorgusuz mu oluyir direk..mesleklere gore mi oluyor görgü?

bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor..

Bu arkadaşın aslında şunu demek istiyor.;
Lanet gelsin ben bu kadını deli gibi kıskanıyorum. Neden ben bu kadından eksiğim. Şuan onun yerinde olmak için can atıyorum.!

Ah ah kadının en büyük düşmanı yine kadın malesef.

Yoo siz kiyafete niye takildiniz ki onuda anlamadim..ailemde normal giyinir kapali degil annem falan
ne blim yani. çalışma ortamında da bakan baksın. Bakacak olan bakar.. Bari ben keyfime göre giyineyim dedin ya..
Ben çalışma hayatının en ortasındayım, organize sanayide çalışıyorum adını zor yazanlar var. Burada da o şekilde giyinirsem ne kadar doğru olur? Başkaları için giyinmek doğru değil ama toplum normları böyle. Yoksa o toplumdan soyutlanmak lazım.

dedik
bu arkadaş biraz çatışma seviyor senle alakalı bir durum değil miskamber..
yalnız haklısın. zerrin sert yazıyor birden parlıyor. ilk geldiğindfe benim imaj konuma bile laf ettiydi. hiç unutmam.
ama çoğu dşüncesi bana yakın oda ayrı

Beni deli Gibi kiskanan bir adam vardi beni sevmiyordu.kiskanclikla sevginin ilgisi yok

hastayla kıskanç arasındaki farkı ayırt etmenle alakalı. kocam beni seviyor ve kıskanç, eski sevgilim bana hastalık derecesinde takıntılı kendini kıskanç zanneden hasta bi kişiydi. kocam bana şununla görüşmiceksin, bunu giymiceksin, başını eğiceksin yürürken vs vs tarzı şeyler demez eski sevgilim aynılarının bin katını yapar izin almamı filan beklerdi. işte aradaki fark. kıskançlığı kısıtlamak olarak tanımlarsan tabi sevgiyle alakası yok dersin.

dedik

yalnız haklısın. zerrin sert yazıyor birden parlıyor. ilk geldiğindfe benim imaj konuma bile laf ettiydi. hiç unutmam.
ama çoğu dşüncesi bana yakın oda ayrı

düşünceleri belki bana da yakındır tartışmalarından göremedim pek. beğenmediği yorum olursa verip veriştiriyor haklı haksız düşünmeden

valla kıskanıldığı için övünen kadınları pek normal bulamıyorum ben, bu sevgi falan da değil, bu tip çiftlerin farklı kompleksleri olabilir, tatlı atışmalar şeklindeki kıskançlıklardan bahsetmiyorum tabii, hayatına müdehale boyutuna geldiyse, şakalar kaka olmaya başladıysa... ayrıca kıskanan insanda kesin kendine güven problemi vardır, düşük bir ihtimallede karşısındakine güvenmiyordur. ben çevreye güvenmiyorum bahanesiyle çıkanlarda yalan söylüyor bence

Ay evet karisini babanne gibi giydirir kendi guzel giyinen suslu kadinlara bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…