- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Benim hosuma gitmiyor kiskanclik hemde hic.bende mi sorun var..
bence bu erkeğe esir olan kadın hakediyordur bunu. yani bazı erkekler var önünde kalk soyun dönüp bakmaz. ama kendi karısını çarşaflara sokup kendi gözleriyle yiyorsa milleti onun esaretinde kalan kadında iş yoktur.Ay evet karisini babanne gibi giydirir kendi guzel giyinen suslu kadinlara bakar
fabrikada makina başında çalışna işçi görmediniz demek ki siz hiç??Iyide isci olunca gorgusuz mu oluyir direk..mesleklere gore mi oluyor görgü?
ipekcim sanırım hiç fabrika ve işçi görmedi o sebepten..ama yine de 27 yaşında bir kadının da bunu yazması ilginç valla...yaşamadan bilinmiyor işte demek ki..
ne iş yapıyorsun sen?
kıskanmak karşındakine baskı yapma şeklinde olursa evet çok rahatsızlık veriryani bu kısıtlanmadan kıskançlıksa neden hoşuna gitmiyorki..sen sevdiğini kıskanmaz mısın ?
Senin elestirilerinin basimin ustunde yeri var...okycimm...elestirsen bile saldiri amacli yapmiyorsun bunu...kendi dusunceni empoze etmiyorsun baskasina...dedik
yalnız haklısın. zerrin sert yazıyor birden parlıyor. ilk geldiğindfe benim imaj konuma bile laf ettiydi. hiç unutmam.
ama çoğu dşüncesi bana yakın oda ayrı
kıskanmak karşındakine baskı yapma şeklinde olursa evet çok rahatsızlık verir
Tamam senin o saydigin ozellikteki insanlarla daha cok muhattab oldum gerek ozel gerek is hayatimda..okumus egitimli yuksek geliri olan ama gorgulu degildi hepsi...fabrikada makina başında çalışna işçi görmediniz demek ki siz hiç??
aslında hepsi görgülü ailelerden geliyor,üniversite mezunu,en iyi okullarda okumuş,kültür birkimi olan insanlar..ama işte kader onları asgari ücretli işçi yapmışşş...
mutlaka daha efendi insna olup da kafasını çevirenleri de vardır mutlaka arada..
ipekcim sanırım hiç fabrika ve işçi görmedi o sebepten..ama yine de 27 yaşında bir kadının da bunu yazması ilginç valla...
masumdan örnek alabilir miyim. neler meselakesinlikle doğru ama masum kıskanmaysa bence olmalı yani kıskanmalı ve kıskanılmalı insan..
Sadece giyim degil ki..o arkadasinla gorusme vs vs..benim aklim yok mu ?kimle gorusecegime karar verecek olan benim..
o başkaTamam senin o saydigin ozellikteki insanlarla daha cok muhattab oldum gerek ozel gerek is hayatimda..okumus egitimli yuksek geliri olan ama gorgulu degildi hepsi...
bir durum...eğitim ya da para eşittir görgü değil her zaman..Tamam senin o saydigin ozellikteki insanlarla daha cok muhattab oldum gerek ozel gerek is hayatimda..okumus egitimli yuksek geliri olan ama gorgulu degildi hepsi...
bana da ilginç geldi..Dedim de benim takıntılı olduğumu söyledi. Hani kapalıyım da konu sahibi gıcığıma gitti falan diye mi düşündü acaba? beni kapalı mı sandı da tersleştik anlamadım.fabrikada makina başında çalışna işçi görmediniz demek ki siz hiç??
aslında hepsi görgülü ailelerden geliyor,üniversite mezunu,en iyi okullarda okumuş,kültür birkimi olan insanlar..ama işte kader onları asgari ücretli işçi yapmışşş...
mutlaka daha efendi insna olup da kafasını çevirenleri de vardır mutlaka arada..
ipekcim sanırım hiç fabrika ve işçi görmedi o sebepten..ama yine de 27 yaşında bir kadının da bunu yazması ilginç valla...
Tanam mesela bizim temizlikci ve caycilar dedigin kesimden.ama hic rahatsız edici birsey gormedim...o başka
bir durum...eğitim ya da para eşittir görgü değil her zaman..
ya da avukatlar görgülüdür de mühendisler değildir falan gibi bir durum değil bu...eğitimsiz kalifiye olmayan,asgari ücretle çalışan işçiden bahsed,yoruz biz..
Is yerinde bir ablamiz var.cok hos 40 yaslarinda.hic göstermez yasini.cok bakimli.acik giyinmiyor ama burdakiler cok acik falan diyor.zaten is yerinde acik giymez kimse.hani onu falan acilinca iste dekoltesi gozukunce ayy cok acik ya nasil kocasi var hic kiskanmiyor falan diyorlar.hep bu yorumlar kadinin arkasindan.bir arkadas var ayy kocam beni yegenimden bile kiskanir bu ne rahatlik diyor...kadinlar kiskanilmayi baski altinda tutulmayi seviyor sanki...suz ne düşünüyorsunuz?
demek istiyorum ki,işçinin yanında açarsan,yiyecek gib baktıklarında,bu senin suçundur..
bir davette açtığında,ökzü gibi bakarlarsa,o heriflerin suçudur,görgüsüzlüğüdür.[/QUOTE]
katıldım özellikle son cümle tam tarifi
Neden cunku beni kiskaniyor demek ki basklarida bana bakabilir beni begenebilir demek ki diye dusundugu icin hosuna gidiyor benceAl benden de o kadar
Kıskançlık adı altında kişiliğe müdahale
Aklımın almadığı kadınlar bundan nasıl memnun olabiliyor
birincisi,onlar idari binada oldukları için göre göre alışıyorlar.(bizim çaycı da öyle)Tanam mesela bizim temizlikci ve caycilar dedigin kesimden.ama hic rahatsız edici birsey gormedim...
Ay evet karisini babanne gibi giydirir kendi guzel giyinen suslu kadinlara bakar
masumdan örnek alabilir miyim. neler mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?