kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Ay evet karisini babanne gibi giydirir kendi guzel giyinen suslu kadinlara bakar
bence bu erkeğe esir olan kadın hakediyordur bunu. yani bazı erkekler var önünde kalk soyun dönüp bakmaz. ama kendi karısını çarşaflara sokup kendi gözleriyle yiyorsa milleti onun esaretinde kalan kadında iş yoktur.

Iyide isci olunca gorgusuz mu oluyir direk..mesleklere gore mi oluyor görgü?
fabrikada makina başında çalışna işçi görmediniz demek ki siz hiç??
aslında hepsi görgülü ailelerden geliyor,üniversite mezunu,en iyi okullarda okumuş,kültür birkimi olan insanlar..ama işte kader onları asgari ücretli işçi yapmışşş...
mutlaka daha efendi insna olup da kafasını çevirenleri de vardır mutlaka arada..

yaşamadan bilinmiyor işte demek ki..
ne iş yapıyorsun sen?
ipekcim sanırım hiç fabrika ve işçi görmedi o sebepten..ama yine de 27 yaşında bir kadının da bunu yazması ilginç valla...

dedik

yalnız haklısın. zerrin sert yazıyor birden parlıyor. ilk geldiğindfe benim imaj konuma bile laf ettiydi. hiç unutmam.
ama çoğu dşüncesi bana yakın oda ayrı
Senin elestirilerinin basimin ustunde yeri var...okycimm...elestirsen bile saldiri amacli yapmiyorsun bunu...kendi dusunceni empoze etmiyorsun baskasina...

Tamam senin o saydigin ozellikteki insanlarla daha cok muhattab oldum gerek ozel gerek is hayatimda..okumus egitimli yuksek geliri olan ama gorgulu degildi hepsi...

Tamam senin o saydigin ozellikteki insanlarla daha cok muhattab oldum gerek ozel gerek is hayatimda..okumus egitimli yuksek geliri olan ama gorgulu degildi hepsi...
o başka
bir durum...eğitim ya da para eşittir görgü değil her zaman..
ya da avukatlar görgülüdür de mühendisler değildir falan gibi bir durum değil bu...eğitimsiz kalifiye olmayan,asgari ücretle çalışan işçiden bahsed,yoruz biz..

bana da ilginç geldi..Dedim de benim takıntılı olduğumu söyledi. Hani kapalıyım da konu sahibi gıcığıma gitti falan diye mi düşündü acaba? beni kapalı mı sandı da tersleştik anlamadım.

Tanam mesela bizim temizlikci ve caycilar dedigin kesimden.ama hic rahatsız edici birsey gormedim...

Benim esimde cok kıskanc...genelde kızarım bu duruma ama nedense mutlu olurum...bazen oyle kıskanclık yapıyorki kendimi bulunmaz hint kuması sanıyorum..bazende bi hatamı yaptım diye tedirgin oluyorum..bende calısan bir bayanım..butun gunum kasada geciyor..durumcumuz var oranı isletiyoruz.. haliyle esimin gozu hep uzerimde...en cok giymime karısıyor..hatta sabah ise giderken kıyafetimi kendisi ayarlıyor..yakası fln acık olmasın diye...bide fark ettim yakısıklı bir erkek gelince hemen gozu dort acık sekilde etrafımda donuyor...nebilim bende sasırıyorum buduruma sevinsemmi uzulsemmi diye..ama kıskanclık sevdigindendir biliyorum...hep bana asık oldugu icin yaptıgını vurguluyor

katıldım özellikle son cümle tam tarifi
(şunu yazacağım bir yazamadım)

Tanam mesela bizim temizlikci ve caycilar dedigin kesimden.ama hic rahatsız edici birsey gormedim...
birincisi,onlar idari binada oldukları için göre göre alışıyorlar.(bizim çaycı da öyle)
ikincisi herkes aynı olacak diye bir kaide yok.işçiler içinde de vardır kafasını çevireni.

ben
ben bu konuda cok anasının gozuyum.
kıskancımdır ama gostermem orta hallı hanı
ama ben kıskanılayım cok ısterım
beşyüz bin kez yazmışımdır eve girerken masus frikik manına işler yaptığımı.
normalde cok acıkmıyım acıgım evet ama frapan biri değilim ne etine butuna dolgunum nede 90 beden gögüslerim var filan falan.
eşim kıskancmı valla onuda ben cözemedim ama bunu hep soylerler
aaa senı esınde hıc kıskanmıyormu tatılde su bunu bunu ne kadar rahat gıydın derler benı kanırtırlar ,
akıllarınca elestırırler tbaıkı bende galayana gelırım

Ay evet karisini babanne gibi giydirir kendi guzel giyinen suslu kadinlara bakar

bence bu kadınlarda bir eksik kıskanan seviyor meselesi.adam huysuzdur kadına nefes aldırmaz ama kadın bunu kıskanıyor der.kocasını korumak amaçlı bilirki burnundan geliyor aslında

bunun kadın versiyonuda varki kadınların ki daha tehlikeli her dakka arayıp kocasını soran elbiselerini koklayan kıl tüy bulurum diye süreklişüpheyle yaklaşn kadınlarda var.hatta özel dedektif tutanlar bile var.

tek sebebi güven eksikligi bence,

kendinibilen kadın ve erkek nerde nasıl giyeceğini nasıl davranacağını bilir.eşine güvenen kişide eşinden emin olduğu için içi rahatdır.

ufak tefek nazla karışık kıskançlık hoş ama artık hastalık derecesine gelmişlerden allah korusun

masumdan örnek alabilir miyim. neler mesela

ya mesela bir düğünde yada başka bir yerde birilerinin baktığını görüp kıskanması..yada hani oğluna kız bulmaya çalışan teyzeler seni beğenir ya ondan kıskanması...ve bunların karşılığında şuraya gitmeyeceksin bunu giymeyeceksin dememesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…