kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

olay ne biliyormusunuz bunun işçi mühendisle alakası yok. olay o adamların buna alışık olması yada olmaması. eğer dekolteli insanların olduğu ortamda sıkça bulunan adam bunu kanıksar . artık bakmaz bille. ama hiç görmemiş insan bakarda bakar. işçi öyle bir ortamda senelerce kaldıysa kanıksar. mühendis hiç görmediyse garipser bakar. kısaca alışkanlıkla ilgili bu

bende çok kıskancım sevgılımi paylaşamam onun bırıne bırınınde ona bakmasını ( iyi nyetle olsa bıle) dayanamammmm !!

Buarada kadınlara tavsiyem...giyiminize dikkat edin..soyleki...erkek hep kapalı giyinsin ister esi...ama bu onun cirkin bakımsız gozukmesini istemek anlamına gelmez...hem giyminize sacınıza basınıza oturusunuza dikkat edin hem konusmanıza hemde herzaman sık olun ..zira bi erkek gizliden gizliye esiyle gurur duymak ister..bunu esine fazla yansıtmasada

onlar masum kıskançlıklar ama devamı kötü, giymeyeceksinde bak baskı var.

Iyide senin parmaginda yuzuk yok mu niye seni begensinler ki

Niye kapali giyinsin ister?kendileri aciklara bakiyor..

Erkeklere bir tavsiyeniz yok mu?

birincisi,onlar idari binada oldukları için göre göre alışıyorlar.(bizim çaycı da öyle)
ikincisi herkes aynı olacak diye bir kaide yok.işçiler içinde de vardır kafasını çevireni.
Aslinda bunun altinda su var..egitimli kariyerli guclu basarili erkekler baksin hosumuza gider ama isci gorurse bakarsa hosumuza gitmez.yanlis anlama ama piskolojik olarak basari ve guc bizi cezbediyor.begenilmeyi hepimiz seviyiruz tabi....halbuki iki kesimdende okuz gibi bakan var.biri birinden fazla degil sayi olarak

benim hastası olduğum kadın modelidir bu,
"ay bu mini eteği giymene kocan bişey demiyor mu, benimki çok kıskanır, zinhar izin vermez"
hastasıyım

eşinin başka hiçbir sevgi göstergesi yok çünkü, masasına özel günlerde çiçeği gelmez, akşam elele sinemaya gitmezler, başbaşa romantik tatiller yapmazlar, eşi konuşurken gözlerine bile bakmaz, en son ne zaman seni seviyorum sözünü duyduğunu hatırlamaz ama kocişi eteğinin boyuna karışıyor diye en büyük aşk onlarınki

kendimi bildim bileli giyinirken kimseden izin almıyorum, eşim benim hayat arkadaşım, sahibim değil, o da farkında benim tapulu malı olmadığımın. koskoca kadınların çocuk gibi her hareketinde kocasından izin almasını da acınası buluyorum. sevgi göstergesiyse bu varsın sevmesin, sahibinin köpeğini sevdiği gibi sevilmektense sevilmemeyi tercih ederim.

Bide su var bence piskolojik olarak muhendisin bakmasi batmaz iscinin bakmasi batar..

Kapalı kadınlara bakan erkekler de var. Demek ki önemli olan erkeğin uçkuruna sahip çıkması.

Hep kadınlar dikkat etmek zorunda, kadınlar namuslu olmak zorunda ama iş erkeğe gelince 'erkeklere ne desek yine aynı' deniyor.

O iş o kadar basit değil işte. Kışın sıkı sıkı sarınmış bir haldeyken bana yalarım diyen bir adama ne demek lazım? Onu öyle mi kabullenmek lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…