- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Kiskanmiyorum ben...guvenim tam..hatta ben cik gez diyorummyani bu kısıtlanmadan kıskançlıksa neden hoşuna gitmiyorki..sen sevdiğini kıskanmaz mısın ?
onlar masum kıskançlıklar ama devamı kötü, giymeyeceksinde bak baskı var.ya mesela bir düğünde yada başka bir yerde birilerinin baktığını görüp kıskanması..yada hani oğluna kız bulmaya çalışan teyzeler seni beğenir ya ondan kıskanması...ve bunların karşılığında şuraya gitmeyeceksin bunu giymeyeceksin dememesi...
Iyide senin parmaginda yuzuk yok mu niye seni begensinler kiya mesela bir düğünde yada başka bir yerde birilerinin baktığını görüp kıskanması..yada hani oğluna kız bulmaya çalışan teyzeler seni beğenir ya ondan kıskanması...ve bunların karşılığında şuraya gitmeyeceksin bunu giymeyeceksin dememesi...
onlar masum kıskançlıklar ama devamı kötü, giymeyeceksinde bak baskı var.
Niye kapali giyinsin ister?kendileri aciklara bakiyor..Buarada kadınlara tavsiyem...giyiminize dikkat edin..soyleki...erkek hep kapalı giyinsin ister esi...ama bu onun cirkin bakımsız gozukmesini istemek anlamına gelmez...hem giyminize sacınıza basınıza oturusunuza dikkat edin hem konusmanıza hemde herzaman sık olun ..zira bi erkek gizliden gizliye esiyle gurur duymak ister..bunu esine fazla yansıtmasada
Niye kapali giyinsin ister?kendileri aciklara bakiyor..
Buarada kadınlara tavsiyem...giyiminize dikkat edin..soyleki...erkek hep kapalı giyinsin ister esi...ama bu onun cirkin bakımsız gozukmesini istemek anlamına gelmez...hem giyminize sacınıza basınıza oturusunuza dikkat edin hem konusmanıza hemde herzaman sık olun ..zira bi erkek gizliden gizliye esiyle gurur duymak ister..bunu esine fazla yansıtmasada
Ee zaten olay orda...tum erkekler acık bi bayana bakarlar...ve esin istemezki sende o acık bayanlardan olasın...Niye kapali giyinsin ister?kendileri aciklara bakiyor..
Ahh gulum erkekleri napim nede yapsan ayni...Erkeklere bir tavsiyeniz yok mu?
Aslinda bunun altinda su var..egitimli kariyerli guclu basarili erkekler baksin hosumuza gider ama isci gorurse bakarsa hosumuza gitmez.yanlis anlama ama piskolojik olarak basari ve guc bizi cezbediyor.begenilmeyi hepimiz seviyiruz tabi....halbuki iki kesimdende okuz gibi bakan var.biri birinden fazla degil sayi olarakbirincisi,onlar idari binada oldukları için göre göre alışıyorlar.(bizim çaycı da öyle)
ikincisi herkes aynı olacak diye bir kaide yok.işçiler içinde de vardır kafasını çevireni.
her erkek için bu geçerli değil.işte başkaları bakmasın dıye. erkek kadınının ona özel olmasını ister.
Aciklik kotutse kendide bakmasin..demek guzel buluyor bakiyor.Ee zaten olay orda...tum erkekler acık bi bayana bakarlar...ve esin istemezki sende o acık bayanlardan olasın...
her erkek için bu geçerli değil.
Bide su var bence piskolojik olarak muhendisin bakmasi batmaz iscinin bakmasi batar..olay ne biliyormusunuz bunun işçi mühendisle alakası yok. olay o adamların buna alışık olması yada olmaması. eğer dekolteli insanların olduğu ortamda sıkça bulunan adam bunu kanıksar . artık bakmaz bille. ama hiç görmemiş insan bakarda bakar. işçi öyle bir ortamda senelerce kaldıysa kanıksar. mühendis hiç görmediyse garipser bakar. kısaca alışkanlıkla ilgili bu
yani hepsi için geçerli olsa burada yada tüm dünyada, sanatçıların,şarkıcıların, oyuncuların mankenlerin kocaları olmazdı.tabıkı her erkek ıcın gecerli değil ama çoğu erkek için gecerli bir durum. bende erkek olsam eşimin bana özel olmasını ısterdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?