- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Vayy guzel bir yorum....bu kadar iyi ozetlenebilirdi...benim hastası olduğum kadın modelidir bu,
"ay bu mini eteği giymene kocan bişey demiyor mu, benimki çok kıskanır, zinhar izin vermez"
hastasıyım
eşinin başka hiçbir sevgi göstergesi yok çünkü, masasına özel günlerde çiçeği gelmez, akşam elele sinemaya gitmezler, başbaşa romantik tatiller yapmazlar, eşi konuşurken gözlerine bile bakmaz, en son ne zaman seni seviyorum sözünü duyduğunu hatırlamaz ama kocişi eteğinin boyuna karışıyor diye en büyük aşk onlarınki
kendimi bildim bileli giyinirken kimseden izin almıyorum, eşim benim hayat arkadaşım, sahibim değil, o da farkında benim tapulu malı olmadığımın. koskoca kadınların çocuk gibi her hareketinde kocasından izin almasını da acınası buluyorum. sevgi göstergesiyse bu varsın sevmesin, sahibinin köpeğini sevdiği gibi sevilmektense sevilmemeyi tercih ederim.
yani hepsi için geçerli olsa burada yada tüm dünyada, sanatçıların,şarkıcıların, oyuncuların mankenlerin kocaları olmazdı.
oda var.. erkeğin ar duygusuylada alakalı buKapalı kadınlara bakan erkekler de var. Demek ki önemli olan erkeğin uçkuruna sahip çıkması.
Hep kadınlar dikkat etmek zorunda, kadınlar namuslu olmak zorunda ama iş erkeğe gelince 'erkeklere ne desek yine aynı' deniyor.
O iş o kadar basit değil işte. Kışın sıkı sıkı sarınmış bir haldeyken bana yalarım diyen bir adama ne demek lazım? Onu öyle mi kabullenmek lazım?
Kapalı kadınlara bakan erkekler de var. Demek ki önemli olan erkeğin uçkuruna sahip çıkması.
Hep kadınlar dikkat etmek zorunda, kadınlar namuslu olmak zorunda ama iş erkeğe gelince 'erkeklere ne desek yine aynı' deniyor.
O iş o kadar basit değil işte. Kışın sıkı sıkı sarınmış bir haldeyken bana yalarım diyen bir adama ne demek lazım? Onu öyle mi kabullenmek lazım?
O hareket normal mi yani..sapiklarrbu erkek milletinin eğitimlisi de okumamışı da bakıyor kardeşim.
kendimizi kandırmayalım şimdi.
işyerin de bir adam var. aynı odadayız. okumuş etmiş bir adam. hem de batı kültürüyle yetiştirilmiş.
kendinden 15 yaş küçük çıtır da bir karısı var.
ama geçen iş yerindeki hafif meşrep bir kızımızın normal bir otosunu çekmiş. ve bunu erkek ortamında ki burada şube müdürleri şefler ve envai çeşit mühendis var. tutmuşlar kızın orasına burasına zoom yapa yapa bakıp eğlenmişler.
erkeklerin eline koz vermeyeceksin, böyle yapabilen böylesini öteki de içinde yaşar bir şeyleri.
her kıyafetin bir ortamı vardır. göğüs çatalı ortada işe gidilmeyeceği gibi şalvarla da denize girilmez.
Kapalı kadınlara bakan erkekler de var. Demek ki önemli olan erkeğin uçkuruna sahip çıkması.
Aslinda bunun altinda su var..egitimli kariyerli guclu basarili erkekler baksin hosumuza gider ama isci gorurse bakarsa hosumuza gitmez.yanlis anlama ama piskolojik olarak basari ve guc bizi cezbediyor.begenilmeyi hepimiz seviyiruz tabi....halbuki iki kesimdende okuz gibi bakan var.biri birinden fazla degil sayi olarak
mühendisten daha görgülü davranış beklentimiz olduğu için garipserim valla ben..hoşuma gitmez tam tersi tepki veririm.Bide su var bence piskolojik olarak muhendisin bakmasi batmaz iscinin bakmasi batar..
Yahu niye gormesin evdeki karisinda memesi var...mühendisten daha görgülü davranış beklentimiz olduğu için garipserim valla ben..hoşuma gitmez tam tersi tepki veririm.
ama işçi bakınca normal sayıyorum çünkü adam görmemiş....ne ailede ne çevresinde görmemiş..değişik geliyor bakıyor yani adam..
Yahu niye gormesin evdeki karisinda memesi var...
Kimin catisma sevdigi belli bu yorumdan..ben biraz sert yaziyorum savunduklarimda burdaki bayanlarin kabullendikleri seyler oldugu icin goze batiyor okadar..bu arkadaş biraz çatışma seviyor senle alakalı bir durum değil miskamber..
çok değişik bir bakış açısı hahahhahaYahu niye gormesin evdeki karisinda memesi var...
Valla benim ki en az onlar kadar yakisikli oldugu icin pek onlar beni heyecanlandirmiyor..çok değişik bir bakış açısı hahahhaha
senin de sevgilin var dışarda yakışıklı adam görünce bakmıyor musun? ya da tvde kıvanç tatlıtuğ ya da kenana imirazlıoğlı çıkınca hoşuna gitmiyor mu?
Aldatilmayla ne ilgisi var....guzel olan aldatilmaz demedim ki..her memeyi goren aldatsa ooo yani..ayrıca meme var meme var...
bir de dediğn gibi olsa adriana lima bile aldatılmazdı heralde..nice güzel kadınlar nice çirkin adamlar tarafından,nice çirkin kadınlarla aldatılıyor bilioyr musun??
Sahiplenmek nedir.bence kimse kimseyi sahiplenmesin...biz esya degiliz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?