kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

bu erkek milletinin eğitimlisi de okumamışı da bakıyor kardeşim.
kendimizi kandırmayalım şimdi.
işyerin de bir adam var. aynı odadayız. okumuş etmiş bir adam. hem de batı kültürüyle yetiştirilmiş.
kendinden 15 yaş küçük çıtır da bir karısı var.
ama geçen iş yerindeki hafif meşrep bir kızımızın normal bir otosunu çekmiş. ve bunu erkek ortamında ki burada şube müdürleri şefler ve envai çeşit mühendis var. tutmuşlar kızın orasına burasına zoom yapa yapa bakıp eğlenmişler.
erkeklerin eline koz vermeyeceksin, böyle yapabilen böylesini öteki de içinde yaşar bir şeyleri.
her kıyafetin bir ortamı vardır. göğüs çatalı ortada işe gidilmeyeceği gibi şalvarla da denize girilmez.

Vayy guzel bir yorum....bu kadar iyi ozetlenebilirdi...

yani hepsi için geçerli olsa burada yada tüm dünyada, sanatçıların,şarkıcıların, oyuncuların mankenlerin kocaları olmazdı.

orası öyle tabiki bazı erkeklerde karısının gösterişli olmasını ister bundan gurur duyar hoşnut olur.. ama çoğu tipik türk erkeği bunu ıstemez.

oda var.. erkeğin ar duygusuylada alakalı bu

Ben burda orgutleme yapılmasını hic istemiyorum soyleki kıskanc erkek kotu veya iyi diye...hersey zaten haddinde guzeldir...kıskanclıkta oyle...guya kadın yolda bi yakısıklı adam gorunce caktırmadan bi süzmüyormu gözunun ucuyla...yapıyor tabi...guzel olan herseye bakmak insanoglunun dogasında var bu...

O hareket normal mi yani..sapiklarr

bunu diyorum bende eger adam ahlaksız sa nefsine düşkünse çarşaflıya bile bakar.

bu birazda yetiştirmeyle yaşadığı ortamla aileyle ilgili bir durum...

yazın denize gidiyoruz orda devamlı yaz tatili yapan hayatı tatil köylerinde geçmiş erkekler bikinili kadınlara bakmıyorlar neden çünkü alışmılar ama hayatında bikini kadını nette tv görenler gerçegini görünce bakmak ne demek hangi kelime yakışır bilmiyorum.bunun egitimlede ilgisi yok görgüyle yaşam şekliyle ilgili sürekli bu ortamlarda duran erkekler eşlerinin giysilerini begenip alkışlıyorlar ama bir diğeri yasaklar koyuyor ...

Bide su var bence piskolojik olarak muhendisin bakmasi batmaz iscinin bakmasi batar..
mühendisten daha görgülü davranış beklentimiz olduğu için garipserim valla ben..hoşuma gitmez tam tersi tepki veririm.
ama işçi bakınca normal sayıyorum çünkü adam görmemiş....ne ailede ne çevresinde görmemiş..değişik geliyor bakıyor yani adam..

Yahu niye gormesin evdeki karisinda memesi var...

ayrıca meme var meme var...
bir de dediğn gibi olsa adriana lima bile aldatılmazdı heralde..nice güzel kadınlar nice çirkin adamlar tarafından,nice çirkin kadınlarla aldatılıyor bilioyr musun??

Kıskanmanın dozu ayarlanmazsa çok boğucu bir şey haline gelir.
Yeğeninden kıskanınca ne olacakmış?
Demek ki adam kendine güvenmiyor

Valla benim ki en az onlar kadar yakisikli oldugu icin pek onlar beni heyecanlandirmiyor..aynisi bendede var diyorum...

Son düzenleme:
ayrıca meme var meme var...
bir de dediğn gibi olsa adriana lima bile aldatılmazdı heralde..nice güzel kadınlar nice çirkin adamlar tarafından,nice çirkin kadınlarla aldatılıyor bilioyr musun??
Aldatilmayla ne ilgisi var....guzel olan aldatilmaz demedim ki..her memeyi goren aldatsa ooo yani..

kıskançlığın sebepleri değişir
özgüven eksikliği olabilir , hastalık olabilir , sevgi olabilir , savunma mekanizması olabilir
tek bir nedene indirgemek yanlış bence
ben sevdiğim için kıskanırım özgüvenim vardır hemde fazlaca

Bence biz kadınlar sadece önemsenmek istiyoruz, özellikle de çok sevdiğimiz kişiler tarafından. Kıskanılmak da çoğu kadın tarafından önemsenmenin bir göstergesi olarak görülüyor.

Sahiplenmek nedir.bence kimse kimseyi sahiplenmesin...biz esya degiliz ki

Valla sahiplenmek bana kötü bi kelime gibi gelmiyor ya da kendimi bir esya gibi hissetmiyorum. Bende eşimi (olunca) sahiplenirim o da sahiplensin isterim, yani beni sakınsın , benimsesin, özumsesin "onun kadini" olayim ayni sekilde o da "benim erkegim" olsun ne varki bunda:)

Kiskanmayida ozguven eksikliği olarak görmüyorum, içgüdüsel bisey bence bu insan sevince otomatikmen sevdiginin etrafindaki tehlike arz eden tiplere karsi bi hırs sinir hissediyo, ay cok guzel bi duygu, his bence bu kiskanilmakta kiskanmakta cok guzel özel duygular tabi dozunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…